Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İcine doğdu herhalde
Poğaça yaptım puf puf oldu
Oğlanın beslenmesine koymak için
Buzluğa atcam

Yarım yedim nasıl olmuş diye
Yoksa çok açım çok
Ispanak yiycem şimdi

Senle aşık atilmaz saraam

Yeme yeme
Ispanak candır yiyebilirsin ama sen onuda yime yersen kilo verirsin

Ayy canım supersin çok sevindim adına fazlasıyla hak ettin bu sevinci

Sağol canım benim

sara_28 sen yinede beni hafife almaaa

Afiyet olsun canım menün güzel yine

canımsın bu neşeli halini çok seviyom benden bu hafta çok şey bekleme ama elimden geleni yapıyom saracım biliyorsun geçen hafta 1 kilo verince bu hafta düşer diye düşünüyorum hayırlısı.

O belli olmaz canım inşallah güzel kilolar versin

Birazdan yazayım canım

sevgili koçum benim bugün öğlen yemeğim kötüydü ama yapacak bişey yoktu az yediğimden eve zor attım kendimi çok acıkmıştım geldiğim gibi yemek yedim allahtan akşam yemeğimi yapmıştım.

oy canım benim allah yardımcın olsun ha gayret bakalımbu arada o ingiliz tuzunu bikere suya karıştırıp içtim ölüyodum bidaha ağzıma almadım tansiyonum fırladı 10 tansiyon oldu 14 ölecektim
Sade suyla bende içemiyorum, tadı midemi bulandırıyor. Meyva suyuna koyup içiyorum. Akşam eşimi işe yollayınca bisiklet sürecem, belki ısınırım

obezzto canim kocum ben fena siskin hissediyorum kendimi buyuk ihtimal reglim yaklasiyor ondan simdi ben arastirdim kendime detox suyu buldum, icinde taze nane maydanoz limon var gunde 2 defa icilecekmis, nasil sence
canim kuzum seni bugun ihmal ettim am yettim bak..ben diyetisyene gidiyorum ya banada aynısini hazırla iç dedi.veya dogadan poset cayın dokuzlusunu ic dedi.bana poşet cay daha kolay geliyor, onu içiyorum.sen bilirsin, seninde hangisi kolayına gidiyorsa onu yap

Tişörtle mi? Sanırım diyarbakırdan kalma alışkanlık.Aşırı sıcakçıyım ben
ee sıcak memleketten gelmişsin.aman hasta falan olma da..

3 günlük ütü çıktı, artık 3 günde ütü yaparım
ayy açmayaydım şom ağzımı gezegencim insallah bitirmiştirsin

obezzto ve Sarayca nasıl oldunuz kızlar ?
yasocan degisen bir sey yok.bir de üzerine çat kapi misafir geldi.elimde mendilim çaydı kahveydi misafir ağırladım.burnumun kenarı silmekten tahriş olmuş, mavi kutu niveadan sürdüm şimdi

Paha piçilemez :) darısı bi 25'e daha. Teşekkür ederim:)
hoşgeldin.o duygu müthis bir sey, Allah hedef kilona ulaşmayı nasip etsin hepimize

Bugünku menumü yazıp kuzumu ve mortimi ziyaret edeyim.koçum beni görmese de olur.

Sabah 10.30
Omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, yesil biber, bir dilim füme hindi, ekmek

Ara: iki mandalina

Ogle 16.00
Bir biskrem, bir çizi

Ara: bir dilim ayva

Akşam: üç fırın köfte, salata, bir dilim ekmek

Su:2.5 litre
Spor: 3 mil leslie+50 mekik

Kuzucum, ekmeğini fazla buluyorum her zaman söylüyorum.
patlıcan doğramayı netten izledim seveceğim tarz bir yemek bir gün yapmayı istiyorum. o kadar çok yağ koymuyorsundur diye umut ediyorum:) ben minnak tereyağa az zeytinyağ ekleyip yaparım. tam ekmek banmalık bir yemek ekmek yememişsin güzel:)
su spor güzel.
iki gün ekmek ve karbon tüketmemeni istiyorum ki cumaya eksi gelebilesin kuzucum. kahvaltıda 2 yumurtadan bol maydanozlu omlet yaparsan ekmek yeme gereksinimi duymassın, yanında bol yeşillikle.
sebze olarak kabak tüketme imkanın olursa süper olur. her çeşidi.
çok etkili iki tarif söyliyim, kabağı ince tarafından rendeleyip suyunu sıkıp yoğurtla karıştırmak güzel kilo verdiriyor. bir başka tarifte, kabağı rendeleyip az zeytinyağıyla soteleyip üzerine sarımsak yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…