çok güzel bişey demi 20 kilo vermek tbr ederimHoşbuldum teşekkür ederim:)
Tabiki, bende 20 kilo versem ne güzel olurçok güzel bişey demi 20 kilo vermek tbr ederim
Bugün açlık biraz yokladıgezegenfeza canım nasıl gidiyor oruç?
ben verdim herkes bana aa genç kız gibi oldun dediler ama nerde koruyamadıkTabiki, bende 20 kilo versem ne güzel olur
çok güzel bişey demi 20 kilo vermek tbr ederim
oy canım benim allah yardımcın olsun ha gayret bakalımBugün açlık biraz yokladı
Evdeyimya ondan heralde
Tabiki, bende 20 kilo versem ne güzel olur
amin amin canım inşallahPaha piçilemez :) darısı bi 25'e daha. Teşekkür ederim:)
sana baktım biraz önce karataymı yaptın ve hala devammı?Veririz inşallah hep beraber :)
İcine doğdu herhalde
Poğaça yaptım puf puf oldu
Oğlanın beslenmesine koymak için
Buzluğa atcam
Yarım yedim nasıl olmuş diye
Yoksa çok açım çok
Ispanak yiycem şimdi
Senle aşık atilmaz saraam
Ayy canım supersin çok sevindim adına fazlasıyla hak ettin bu sevinci
canımsın bu neşeli halini çok seviyom benden bu hafta çok şey bekleme ama elimden geleni yapıyom saracım biliyorsun geçen hafta 1 kilo verince bu hafta düşer diye düşünüyorum hayırlısı.
sara_28 koçum kinouyu nasıl yapacan bir ara tarifini yaz bana. deseydin diyetisyenine sadece bende değil arkadaşımada yaramadı yulaf diye bugün düşündüm belkide bizim gluten hassaiyetimiz olduğu içindir ters tepti
Benim en fazla verdiğim 15 kilo, onuda pek korudum denemezben verdim herkes bana aa genç kız gibi oldun dediler ama nerde koruyamadıkoğlum anne daha fazla verme çoçuk gibi oldun dedi anne dediğin acık kilolu olur
Sade suyla bende içemiyorum, tadı midemi bulandırıyor. Meyva suyuna koyup içiyorum. Akşam eşimi işe yollayınca bisiklet sürecem, belki ısınırımoy canım benim allah yardımcın olsun ha gayret bakalımbu arada o ingiliz tuzunu bikere suya karıştırıp içtim ölüyodum bidaha ağzıma almadım tansiyonum fırladı 10 tansiyon oldu 14 ölecektim
Çalışan hanımların yemeği herdaim hazır olmalısevgili koçum benim bugün öğlen yemeğim kötüydü ama yapacak bişey yoktu az yediğimden eve zor attım kendimi çok acıkmıştım geldiğim gibi yemek yedim allahtan akşam yemeğimi yapmıştım.
benim işim kolay gezegenim tek başına olunca çoluk yok çoçuk yok koca yok rahatım yani sadece kendime yapıyorum.Çalışan hanımların yemeği herdaim hazır olmalı
canim kuzum seni bugun ihmal ettim am yettim bak..ben diyetisyene gidiyorum ya banada aynısini hazırla iç dedi.veya dogadan poset cayın dokuzlusunu ic dedi.bana poşet cay daha kolay geliyor, onu içiyorum.sen bilirsin, seninde hangisi kolayına gidiyorsa onu yapobezzto canim kocum ben fena siskin hissediyorum kendimi buyuk ihtimal reglim yaklasiyor ondan simdi ben arastirdim kendime detox suyu buldum, icinde taze nane maydanoz limon var gunde 2 defa icilecekmis, nasil sence
ee sıcak memleketten gelmişsin.aman hasta falan olma da..Tişörtle mi?Sanırım diyarbakırdan kalma alışkanlık.Aşırı sıcakçıyım ben
ayy açmayaydım şom ağzımı gezegencim3 günlük ütü çıktı, artık 3 günde ütü yaparım
yasocan degisen bir sey yok.bir de üzerine çat kapi misafir geldi.elimde mendilim çaydı kahveydi misafir ağırladım.burnumun kenarı silmekten tahriş olmuş, mavi kutu niveadan sürdüm şimdi
hoşgeldin.o duygu müthis bir sey, Allah hedef kilona ulaşmayı nasip etsin hepimizePaha piçilemez :) darısı bi 25'e daha. Teşekkür ederim:)
Kuzucum, ekmeğini fazla buluyorum her zaman söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?