hoşgeldin canım, azimliyim kararlıyım, bol paylaşımda bulunup çok güzel kilo veririm dersen deneme sürecine girersin.Merhaba arkadaşlar beni de grubunuza alabilir misiniz? :)
Psikolojiktir o tatlım. Çok yüksek kilolardan inmişsin. Bunu başarmak her yiğidin harcı değil. Şimdi zayıflayınca da bilinç altı sana baskı yapıyor. Ama tabi yiyeceksin sadece sağlıklı ve ölçülü olarak.Dogru diyon valla.Ben az yiyince hatta acken cok mutluyum.Yedigim zaman cok mutsuz oluyorum.Ne kadar az yersem yiyim yine de mutsuzum.Ben normal degilim galiba
oy canım benim allah yardımcın olsun ha gayret bakalımbu arada o ingiliz tuzunu bikere suya karıştırıp içtim ölüyodum bidaha ağzıma almadım tansiyonum fırladı 10 tansiyon oldu 14 ölecektim
Bugünku menumü yazıp kuzumu ve mortimi ziyaret edeyim.koçum beni görmese de olur.
Sabah 10.30
Omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, yesil biber, bir dilim füme hindi, ekmek
Ara: iki mandalina
Ogle 16.00
Bir biskrem, bir çizi
Ara: bir dilim ayva
Akşam: üç fırın köfte, salata, bir dilim ekmek
Su:2.5 litre
Spor: 3 mil leslie+50 mekik
Kuzucum, ekmeğini fazla buluyorum her zaman söylüyorum.
patlıcan doğramayı netten izledim seveceğim tarz bir yemek bir gün yapmayı istiyorum. o kadar çok yağ koymuyorsundur diye umut ediyorum:) ben minnak tereyağa az zeytinyağ ekleyip yaparım. tam ekmek banmalık bir yemek ekmek yememişsin güzel:)
su spor güzel.
iki gün ekmek ve karbon tüketmemeni istiyorum ki cumaya eksi gelebilesin kuzucum. kahvaltıda 2 yumurtadan bol maydanozlu omlet yaparsan ekmek yeme gereksinimi duymassın, yanında bol yeşillikle.
sebze olarak kabak tüketme imkanın olursa süper olur. her çeşidi.
çok etkili iki tarif söyliyim, kabağı ince tarafından rendeleyip suyunu sıkıp yoğurtla karıştırmak güzel kilo verdiriyor. bir başka tarifte, kabağı rendeleyip az zeytinyağıyla soteleyip üzerine sarımsak yoğurt
Sadece kizina gecmis olsun dedim ama sende hastaymisin.Sana da gecmis olsin cnmgünaydın kızlar, bi geçmiş yaptım, hepinize geçmiş olsun mesajlarınıza teşekkür ederim, iş yerindeyim, salya sümük çalışıyorum, gece kızım ateşlendi, ona ilaç verdim, pek dinlenemedim doğrusu, ama geçecek inşallah.
Tmm aysem karisik da degilmis aslinda.Cok sagol cnmaylinim 6 kişi gibi yazdın ama öyle değil:)
bir kuzun var: özlem, onunla ilgileneceksin.(menü,suyu sporu gibi)
bir koçun var: pamuk, ona itaat edeceksin.
bir mortin var: obezto ,oda rakiben, onu geçmeye çalışacaksın.
bu kadar
Tabii dogru ya,benim kafa gidikkuşum birbirinizin rakibisiniz. o yüzden senin mortin o, onun mortisi sensin
Pamugum kocum benim.Kafalar iyice karismisti.Simdide bizim hatlar karistiAylin42Konya bitanemm çok ödem var tartı gülmüyor yazmışsın halbuki güzel menüler kötü değil . Acaba vücuda değişik biseyler mi sunsan basit ama etkili mesela hergun ara öğün yeşil çay elma yap elma kabuğunu kaynar iç Perşembe günü müthiş ödem atıyor hadi ama yapabiliriz odaklanalim
Mortim nasil gidiyor.insallah canım..
Ece yi bende takip ediyorum, iradeli bir kadın.fakat en ufak bir kaçamakda o da + oluyor.devamlı bir diet olayı var
eczanelerde satılıyor saracım suyu alkali yapmak için ve bağırsakları temizlemek için kullanılıyorİngiliz tuzu ne yasom
Ara öğününde biskrem ve çizi yemesen daha güzel olurdu canım
Kaptanım bahsettiğin kabak tarifini ben yaptım çok güzel ödem attırıyor ve kilo verdiriyor
ben kinao tariflerini hep okuyom ama damak tadını bilmediğimizden biraz geri duruyordum aslında var evde haftaya yaparım teşekkür ederim.yasom7272 canım kinoayı pişirip bir tane muz bir çay kaşığı tarçın 15 tane çiğ fındık ve altı kaşık kinoayı bir bardak kefirle karıştırıp yiyecem canım
Kinoayı bulgur ve pirincin yerinede kullanılabilirmiş kısırda mercimek köftesinde güzel olurmuş pilavı bile yapılabilirmiş canım
Kör topal salya sümük gidiyorum mortim.kaptan bu haftayı önemsemeseydi spor yapacak halim yoktuMortim nasil gidiyor.
obezim yarın bol acılı eşili tavuk çorbası yap bitanede parol al güzelce terleKör topal salya sümük gidiyorum mortim.kaptan bu haftayı önemsemeseydi spor yapacak halim yoktu
Sen de durumlar nasıl??
Bu akşam benim dizim var
Çok aglicam çokkkİzleyem var mı
Kadın dizisini
Kuzucum, ekmeğini fazla buluyorum her zaman söylüyorum.
patlıcan doğramayı netten izledim seveceğim tarz bir yemek bir gün yapmayı istiyorum. o kadar çok yağ koymuyorsundur diye umut ediyorum:) ben minnak tereyağa az zeytinyağ ekleyip yaparım. tam ekmek banmalık bir yemek ekmek yememişsin güzel:)
su spor güzel.
iki gün ekmek ve karbon tüketmemeni istiyorum ki cumaya eksi gelebilesin kuzucum. kahvaltıda 2 yumurtadan bol maydanozlu omlet yaparsan ekmek yeme gereksinimi duymassın, yanında bol yeşillikle.
sebze olarak kabak tüketme imkanın olursa süper olur. her çeşidi.
çok etkili iki tarif söyliyim, kabağı ince tarafından rendeleyip suyunu sıkıp yoğurtla karıştırmak güzel kilo verdiriyor. bir başka tarifte, kabağı rendeleyip az zeytinyağıyla soteleyip üzerine sarımsak yoğurt
Yok canım karatay yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorumsana baktım biraz önce karataymı yaptın ve hala devammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?