Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dogru diyon valla.Ben az yiyince hatta acken cok mutluyum.Yedigim zaman cok mutsuz oluyorum.Ne kadar az yersem yiyim yine de mutsuzum.Ben normal degilim galiba
Psikolojiktir o tatlım. Çok yüksek kilolardan inmişsin. Bunu başarmak her yiğidin harcı değil. Şimdi zayıflayınca da bilinç altı sana baskı yapıyor. Ama tabi yiyeceksin sadece sağlıklı ve ölçülü olarak.

oy canım benim allah yardımcın olsun ha gayret bakalımbu arada o ingiliz tuzunu bikere suya karıştırıp içtim ölüyodum bidaha ağzıma almadım tansiyonum fırladı 10 tansiyon oldu 14 ölecektim

İngiliz tuzu ne yasom

Ara öğününde biskrem ve çizi yemesen daha güzel olurdu canım

Kaptanım bahsettiğin kabak tarifini ben yaptım çok güzel ödem attırıyor ve kilo verdiriyor

yasom7272 canım kinoayı pişirip bir tane muz bir çay kaşığı tarçın 15 tane çiğ fındık ve altı kaşık kinoayı bir bardak kefirle karıştırıp yiyecem canım

Kinoayı bulgur ve pirincin yerinede kullanılabilirmiş kısırda mercimek köftesinde güzel olurmuş pilavı bile yapılabilirmiş canım

Sadece kizina gecmis olsun dedim ama sende hastaymisin.Sana da gecmis olsin cnm

Tmm aysem karisik da degilmis aslinda.Cok sagol cnm

Pamugum kocum benim.Kafalar iyice karismisti.Simdide bizim hatlar karisti Cok odem var tarti gulmiyor diye yazan ben degilim.Bende okudum ama kim oldugunu hatirlamiyorum.Cok sukur benim odemle pek sorunum olmaz.Kabizlikla derdim var su siralar

İngiliz tuzu ne yasom

Ara öğününde biskrem ve çizi yemesen daha güzel olurdu canım

Kaptanım bahsettiğin kabak tarifini ben yaptım çok güzel ödem attırıyor ve kilo verdiriyor
eczanelerde satılıyor saracım suyu alkali yapmak için ve bağırsakları temizlemek için kullanılıyor

ben kinao tariflerini hep okuyom ama damak tadını bilmediğimizden biraz geri duruyordum aslında var evde haftaya yaparım teşekkür ederim.

Aylin42Konya canım geçen yazacaktım kırılırsın diye yazmadım açlık otu içme bağırsak florunu bozar çok fazla bitkisel şey kullanıyorsun evet hepimiz içiyoz ama sık değil ikincisi az yemek yiyorsun sen az ve sık yemek yemelisin.

Bu akşam benim dizim var
Çok aglicam çokkkİzleyem var mı
Kadın dizisini

Yaa mende o dizinin sık i bir takipçisiyim ama sezon finaline doğru haftalarca bı öğrenemediler yaşadıklarını sinir oldum yeni sezonda baktım yine öğrenemeyen ekler bıraktım geçen hafta annem gelişme var diyince internetten indirip baktım yarında fragmanı na göre gelişme var internet ten indirip izliycem inşallah bu gece eşimin eşkıya dixisi var TV vermez

[QUdizisi E="Meva_meva, post: 57682818, member: 883648"]Paha piçilemez :) darısı bi 25'e daha. Teşekkür ederim:)[/QUOTE]

Hoşgeldin canım men fatma

Aynen canım menim planlarimdada var kabak ve 0 karbon

Kaptanim menumde sonra 1 ceviz bir kactane yerfistyer ve yine bir kactane k.cekirdegi yedim tadimlikti yani tuttum kendimi canim

menüm
sabah
lorlu maydonozlu 1yumurta lı omlet 4 zeytin yarım domatesyarım dilim tb ekmeği
öğlen
sebzeli şehriye çorbası 4 5 kaşık yoğurt ve mandalina
ikindi
sütlü kahve
akşam
ıspanak yemeği 1 tabak salata az yogurt

yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 2.5 lt su
moni sara_28 evinizinmimari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…