Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin canım men fatma

Aynen canım menim planlarimdada var kabak ve 0 karbon

Kaptanim menumde sonra 1 ceviz bir kactane yerfistyer ve yine bir kactane k.cekirdegi yedim tadimlikti yani tuttum kendimi canim[/QUOTE]

Hoşbuldum fatmacim:)

Iyi aksamlar, gecmise donmeden menumu yazayim.
Sabah: ac karnima su

Kahvalti:
Domates salata
1 omlet
1 bardak filtre kahve
1 kk peynir
2 yesil zeytin

Ara
1 filtre kahve

Oglen
1 kase pirasa corbasi
1 kase yogurt

Ara
1 mandalina
Su

Aksam
1 kumpir
Su

Ara
1 bardak detox suyu
1 su

Toplam su: 1 bucuk lt
Spor: 1 saat zumba , 15 dkk evde oyun havalari ve gunun toplam adimi 5473

gezegenfeza
obezzto

Detox suyunu yarin kahvaltidan once icecegim ve yemekten yarim saat once

Kocumm ise yaradimi sende? Bakalim basladim ben taze yapiyorum, burda poset cay bulabilirmiyim bilmiyorum bi bakayim, varsa kolay olur benim icin.

Menün çok güzel kuzum sporunda suyunda öyle ama suyu 3 litreye tamamlasan daha güzel olacak ıspanak yemeğinde pirinç yok değilmi tatlım

obezim yarın bol acılı eşili tavuk çorbası yap bitanede parol al güzelce terle
organik tavuk bulursam alıyorum yoksa almıyorum yaso.insallah vardır kasapta, ara ara getiriyo

suyun biraz az olmuş canım.aksam kumpir yemişsin , eger içinde mayonez falan varsa kalorisi bayağı yüksek bilesin

Kocumm ise yaradimi sende? Bakalim basladim ben taze yapiyorum, burda poset cay bulabilirmiyim bilmiyorum bi bakayim, varsa kolay olur benim icin.
poset çay bende işe yaradı.diete başladığım güne nazaran ödemimin azaldığını hissediyorum

Ya aslinda eşim cok israr etti disarda yiyelim diye en masumuda kumpir geldi, ustundeki salatalar lahana salatasi vardi/ patlicanli domatesli salata vardi, cacik vardi. Yani mayonez salam vs vs koydurtmadim. Suyum az yatana kadar tamamlarim sozzz kocumm.

Amin canım inşallah

Geçmiş olsun canım sanada kızınada geçmezse doktora gidin

eczanelerde satılıyor saracım suyu alkali yapmak için ve bağırsakları temizlemek için kullanılıyor

Anladım canım ama ben kullanmam öyle şeyler bol bol su içiyorum bağırsakları o temizlesin

harika bir menü, su süper yürüyüşde var
kelle paçayı diyetisyenim yasaklamıştı. çok severim 1,5 sene içmedim. diyette pek önerilmiyor ama arada içmek lazım şifa niyetine, afiyet olsun.

moni kuzum evet senin menünü bekliyorum
ayy koçcazım yazayım az sonra.
sabah kol ağrısıyla uyandım ve tüm gün arttı. sanırım dün ceryana kaldım ve tutuldu. bi süre geçmez canım çok sıkıldı bu duruma hiçbir şey yapamıyorum.
menüleride yorumlayamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…