Yaa mende o dizinin sık i bir takipçisiyim ama sezon finaline doğru haftalarca bı öğrenemediler yaşadıklarını sinir oldum yeni sezonda baktım yine öğrenemeyen ekler bıraktım geçen hafta annem gelişme var diyince internetten indirip baktım yarında fragmanı na göre gelişme var internet ten indirip izliycem inşallah bu gece eşimin eşkıya dixisi var TV vermez
[QUdizisi E="Meva_meva, post: 57682818, member: 883648"]Paha piçilemez :) darısı bi 25'e daha. Teşekkür ederim:)
Kocumm ise yaradimi sende? Bakalim basladim ben taze yapiyorum, burda poset cay bulabilirmiyim bilmiyorum bi bakayim, varsa kolay olur benim icin.canim kuzum seni bugun ihmal ettim am yettim bak..ben diyetisyene gidiyorum ya banada aynısini hazırla iç dedi.veya dogadan poset cayın dokuzlusunu ic dedi.bana poşet cay daha kolay geliyor, onu içiyorum.sen bilirsin, seninde hangisi kolayına gidiyorsa onu yap
ee sıcak memleketten gelmişsin.aman hasta falan olma da..
ayy açmayaydım şom ağzımı gezegenciminsallah bitirmiştirsin
yasocan degisen bir sey yok.bir de üzerine çat kapi misafir geldi.elimde mendilim çaydı kahveydi misafir ağırladım.burnumun kenarı silmekten tahriş olmuş, mavi kutu niveadan sürdüm şimdi
hoşgeldin.o duygu müthis bir sey, Allah hedef kilona ulaşmayı nasip etsin hepimize
menüm
sabah
lorlu maydonozlu 1yumurta lı omlet 4 zeytin yarım domatesyarım dilim tb ekmeği
öğlen
sebzeli şehriye çorbası 4 5 kaşık yoğurt ve mandalina
ikindi
sütlü kahve
akşam
ıspanak yemeği 1 tabak salata az yogurt
yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 2.5 lt su
moni sara_28 @evinizinmimari
organik tavuk bulursam alıyorum yoksa almıyorum yaso.insallah vardır kasapta, ara ara getiriyoobezim yarın bol acılı eşili tavuk çorbası yap bitanede parol al güzelce terle
suyun biraz az olmuş canım.aksam kumpir yemişsin , eger içinde mayonez falan varsa kalorisi bayağı yüksek bilesinIyi aksamlar, gecmise donmeden menumu yazayim.
Sabah: ac karnima su
Kahvalti:
Domates salata
1 omlet
1 bardak filtre kahve
1 kk peynir
2 yesil zeytin
Ara
1 filtre kahve
Oglen
1 kase pirasa corbasi
1 kase yogurt
Ara
1 mandalina
Su
Aksam
1 kumpir
Su
Ara
1 bardak detox suyu
1 su
Toplam su: 1 bucuk lt
Spor: 1 saat zumba , 15 dkk evde oyun havalari ve gunun toplam adimi 5473
gezegenfeza
obezzto
Detox suyunu yarin kahvaltidan once icecegim ve yemekten yarim saat once
poset çay bende işe yaradı.diete başladığım güne nazaran ödemimin azaldığını hissediyorumKocumm ise yaradimi sende? Bakalim basladim ben taze yapiyorum, burda poset cay bulabilirmiyim bilmiyorum bi bakayim, varsa kolay olur benim icin.
3lt su benim için biraz fazla oluyor birazda gündüz zor ameliyatta tuvalete gidemiyon piriç koymam canım kavurma gibi yaptımMenün çok güzel kuzum sporunda suyunda öyle ama suyu 3 litreye tamamlasan daha güzel olacak ıspanak yemeğinde pirinç yok değilmi tatlım
3lt su benim için biraz fazla oluyor birazda gündüz zor ameliyatta tuvalete gidemiyon piriç koymam canım kavurma gibi yaptım
Ya aslinda eşim cok israr etti disarda yiyelim diye en masumuda kumpir geldi, ustundeki salatalar lahana salatasi vardi/ patlicanli domatesli salata vardi, cacik vardi. Yani mayonez salam vs vs koydurtmadim. Suyum az yatana kadar tamamlarim sozzz kocumm.organik tavuk bulursam alıyorum yoksa almıyorum yaso.insallah vardır kasapta, ara ara getiriyo
suyun biraz az olmuş canım.aksam kumpir yemişsin , eger içinde mayonez falan varsa kalorisi bayağı yüksek bilesin
poset çay bende işe yaradı.diete başladığım güne nazaran ödemimin azaldığını hissediyorum
Aminnn ablacım RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık rüyalarımda görüyorum yavrularımı sabah bi uyanıyorum ellerim bomboşINŞAALLAH RABBIM bu sefer ümmet-i muhammedle beraber içinde de bana ve sara ablamın kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli INŞAALLAH
günaydın kızlar, bi geçmiş yaptım, hepinize geçmiş olsun mesajlarınıza teşekkür ederim, iş yerindeyim, salya sümük çalışıyorum, gece kızım ateşlendi, ona ilaç verdim, pek dinlenemedim doğrusu, ama geçecek inşallah.
eczanelerde satılıyor saracım suyu alkali yapmak için ve bağırsakları temizlemek için kullanılıyor
çok zaman önceydi saracım 8 9 sene evvel arkadaşlar içiyordu denemek istedim.Amin canım inşallah
Geçmiş olsun canım sanada kızınada geçmezse doktora gidin
Anladım canım ama ben kullanmam öyle şeyler bol bol su içiyorum bağırsakları o temizlesin
harika bir menü, su süper yürüyüşde var
hoşgeldin canım
ayy koçcazım yazayım az sonra.
ayy tanıtmışsın zatenKendimi tanıtayım
Yaş 33
Boy 1.70
Kilo 88.3 ( 107 lerden indim :))
Evliyim 2 çocuk annesiyim
Böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?