Tamam kaptanim hayırlısı ile olur diye umuyorum:))hoşgeldin canım
senin durum biraz karışık, ama çözülemicek bişi diil
bize kendini tanıtırmısın artık bizimle deneme süürecindesin.
bol paylaşım bekliyorum senden.
Olsun yine tanıttım zararı yok:)ayy tanıtmışsın zaten
kuzum ya koçsun mu kaldın şen
aferin.hep böyle akıllı uslu bir kuzu olYa aslinda eşim cok israr etti disarda yiyelim diye en masumuda kumpir geldi, ustundeki salatalar lahana salatasi vardi/ patlicanli domatesli salata vardi, cacik vardi. Yani mayonez salam vs vs koydurtmadim. Suyum az yatana kadar tamamlarim sozzz kocumm.
e ancak yediğin kumpiri yakmıştırsın işteobezzto ama kumpirdn sonr a 1 saat zumba dersine katildim :))))
Oy geçmiş olsun cnm çok uzuldumayy koçcazım yazayım az sonra.
sabah kol ağrısıyla uyandım ve tüm gün arttı. sanırım dün ceryana kaldım ve tutuldu. bi süre geçmez canım çok sıkıldı bu duruma hiçbir şey yapamıyorum.
menüleride yorumlayamıcam
kaptanım ağrı kesici bir jel varsa sürüp üzerine sıcak havlu koy.sabaha bir şeyin kalmaz inşallah..ayy koçcazım yazayım az sonra.
sabah kol ağrısıyla uyandım ve tüm gün arttı. sanırım dün ceryana kaldım ve tutuldu. bi süre geçmez canım çok sıkıldı bu duruma hiçbir şey yapamıyorum.
aferin.hep böyle akıllı uslu bir kuzu olama salata da yiyebilirdin yani, o da bir seçimdi.ben kül yutmam kuzu.canim kumpir istedi de canımi ye :)
e ancak yediğin kumpiri yakmıştırsın işte
Bugun eve yeni girdim ayşemkuzum ya koçsun mu kaldın şen
sana nöbetçi koç bulalım
aeben imm gezegenfeza mm şu kuzuya biriniz koçluk yapabilirmisiniz acaba,mümkün müdür böyle bişi
vorones nerdesin kuşum sen, bak kuzun koçsuz kaldı
Bilgi alabiler miyim:))Hanımlar burda kişiler ikili takım halinde mi yarışıyor? Koçluk ne?
50 kg x 0.033 = 1,6 LT
60 kg x 0.033 = 2 LT
70 kg x 0.033 = 2,3 LT
80 kg x 0.033 = 2,7 LT
90 kg x 0.033 = 3 LT
100 kg x 0.033 = 3,3 LT
su miktarı
çok zaman önceydi saracım 8 9 sene evvel arkadaşlar içiyordu denemek istedim.
harika bir menü, su süper yürüyüşde var
kelle paçayı diyetisyenim yasaklamıştı. çok severim 1,5 sene içmedim. diyette pek önerilmiyor ama arada içmek lazım şifa niyetine, afiyet olsun.
ayy koçcazım yazayım az sonra.
menümüde yazayım
uyanınca
ılık ballı limonlu su
kahvaltı
1 h yumurta
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
domates,salatalık
yeşil çay
ara
sade Türk kahvesi
öğle
zeytinyağlı pırasa
salata
ara
1 mandalina
2 kaşık yoğurt
akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
ara
çay
su:2,5 bitti 3 e tamamlıcam uyuyana kadar
spor maalesef yok kolumdan sebep hareketlerim kısıtlı
yasom7272
Saranin kuzusu yasom
Owww Hemde ne karışmışPamugum kocum benim.Kafalar iyice karismisti.Simdide bizim hatlar karistiCok odem var tarti gulmiyor diye yazan ben degilim.Bende okudum ama kim oldugunu hatirlamiyorum.Cok sukur benim odemle pek sorunum olmaz.Kabizlikla derdim var su siralar
sevgili kuzum menün güzel sadece merakım doyuyormusun bu menüyle?menümüde yazayım
uyanınca
ılık ballı limonlu su
kahvaltı
1 h yumurta
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
domates,salatalık
yeşil çay
ara
sade Türk kahvesi
öğle
zeytinyağlı pırasa
salata
ara
1 mandalina
2 kaşık yoğurt
akşam
1 kase mercimek çorbası
salata
ara
çay
su:2,5 bitti 3 e tamamlıcam uyuyana kadar
spor maalesef yok kolumdan sebep hareketlerim kısıtlı
yasom7272
meva cım biz hafta bir uygulama yapalım dedik biraz canlanalım diyeBilgi alabiler miyim:))
kuzum ya koçsun mu kaldın şen
sana nöbetçi koç bulalım
aeben imm gezegenfeza mm şu kuzuya biriniz koçluk yapabilirmisiniz acaba,mümkün müdür böyle bişi
vorones nerdesin kuşum sen, bak kuzun koçsuz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?