Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aksilik olmuş, hayırlısı olsun
Gidince haber ver

Menümü yazayım
Sabah
Ananaslı fındıklı tarçınlı kinoalı kefir

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir porsiyon susuz haşlanmış et
Salata

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak mantar kavurması
Bir tabak kiraz tuzlusu

Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş

yasom7272
Sarayca
gamze21

canım mortişko sana da kolay gelsin, mantıların için üzüldüm canım.Eksikliğin belli oluyor, çabuk bitir çabuk dön

Amma velakin yarın beni geçemeyeceksin mortişkom
Hah hah hah sen oyle san canimin ici.Ama saka bir yana sen benden daha cok vermis olsan bile,inan bana kendim vermis kadar sevinirim bitanem.Herkes kurtulsun şu yaglardan,gobekten

canım mortişko sana da kolay gelsin, mantıların için üzüldüm canım.Eksikliğin belli oluyor, çabuk bitir çabuk dön

Amma velakin yarın beni geçemeyeceksin mortişkom
Sahi sen kac kiloydun hatirlayamadim cnm.Gecmise bakacak zamanim yok.Hamurlar yapismadan kapatmam lazim.

senin telaşın var, bu hafta zaten sisteme alışma haftasıydı. bede hastalanınca takip edemedim.
Sorun yapmadigina cok sevindim Aysecim.Eger sorun olacaksa takimdan cikarabilirsin dicektim.Sirf sen bir sorun yasama diye.Ben cikmak hic istemiyorum,buranin bagimlisi oldum.Mezun oldugumda bile buralarda olucam.
Sana da cook gecmis olsun monim.Rabbim acil sifalar versin canim

Bende emziriyorum anladim akşam yemeginj ismarlarsan sorun olmaz menü güzel canım spor olarak koşuşturmaca yetmez ama zamanın yok gibi sanki
12 bin kusur adimi begenemedin mi şekerim.Emzirdigini de biliyorum.Kiz srn yoksa Cinari mi emziriyon,yoksa daha minik bi daha mi bebek var?
Ismarlama ne demek lafimi olur tatlim.Once bi hakiki Kayseri mantisi yedireyim,ustune de anladim dedigin şeyi yedireyim de.Monicim de ikimizin de kafasini kirsin

Hayirli aksamlar sevgili takimimin guzel ve fit hanimlari.Hepinizi cok ozledim.Hemencecik menu verip

Uyaninca yarim lt limonlu su
1 kupa yesil cay

Sabah : 1 hş yumurta
1 kk keci peyniri
1 zeytin
1 dilim kizarmis çavdar ekmegi

Ara : Yari sutlu sekersiz nescafe

Ogle : Z.yagli pirasa yogurt

Aksam : Firinda kofte patates ama 5 tane kofte salata

Su : 2 lt Spor 45 dk leslie
Yarim saat yuruyus
10 899 adim
ozlemkartal Pamukprncess obezzto

gezegencim mobilyaların cok güzel, güle güle kullan.halıfeks döşemişsin yerlere değil mi?

Ama en en en güzeli o pofuduk acmalardı? Yoksa pidemiydi? Ay işte onlarda yaamarifetli hatun seni..

Hah hah hah sen oyle san canimin ici.Ama saka bir yana sen benden daha cok vermis olsan bile,inan bana kendim vermis kadar sevinirim bitanem.Herkes kurtulsun şu yaglardan,gobekten
amin insallah mortim

Sahi sen kac kiloydun hatirlayamadim cnm.Gecmise bakacak zamanim yok.Hamurlar yapismadan kapatmam lazim.
gecen hafta 87.1 benim verecek çook kilom var be mortim

Fevkalade menü ve spor morti.yarın çekişmeli geçecek

Bende menümü yazayım kızlar

Sabah 10.30
Bir dilim hindi füme, domates, salatalık, peynir, zeytin, yesil biber, bir dilim tb ekmek

Ara: bir muz

Öğle 14.30
Fasulye, dört kaşık bulgur pilavı, ayran

Ara: bitki çayı

Aksam: ton balıklı salata

Su: 1.5 litre
Spor: yok

@Ssy8491

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…