Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence kırmızı kart alanlar arasında kura yapmalısın. Hem spor yapmıyorlar ceza onlara bu hafta kayıt tutsunlar bakın ben 20 dk olsa spor yapmışım cezadan yirttim

Allahim gozlerime inanamiyorum.Bu nasil guzel bir tablo,hala şoktayim.Birincilik bekliyordum da bu kadarini degil.Waaaaawww butun 1. likler bizim
Kimseye birsey birakmamisiz
Ooooleeeeyyyy oley oley oley
Boyle bir mutluluk olamaz.Butun gozler 10. Takimda olacak.Masallah masallah takimimiza

Hakikaten silmiş süpürmüşüz
Popoyu kaşığı bence nazarlancaz

Obezztom meyvenin yaninda sut,peynir,yogurt turevi tuketirsen tolere eder canim.Bidr bisey sorucam cok merak ettim.Yanlis anlamak yok ama.85 kiloyla nasil mekik cekiyorsun?Bi de 50 tane masallah.Ben 4-5 tane ancak cekebiliyorum.
Mekik dedigin şu bildigimiz mekik degil mi?Çeneni yere degdirerek yapilan

Aylin42Konya Aylinim etap 1. Olarak başarının sırrını yazman gerekiyor, biliyosun zaten gediklisisin topiğin.
Sagol canim kaptanicem.Aklima ne geldi monicim.Beni takim listesine al diye diye başinin etini yemistim,cok zirladim,cok aglamistim(emojide tabii ki :)))) Hatirliyor musun?
Neyse ki aldigina pisman etmedim seni ve etmeyecegime de emindim zaten.
Senin de eline emegine saglik cnm.Koc kuzu listesini yapana kadar anan agladi,beynin yandi resmen.Kaptanimiz super olursa sonuclarda super olur.
Iyi ki varsin,iyi ki burdayim.Seni seviyorum canim arkadasim,kaptanicem beniiiiimmmmm

Ee gezegenim benim 45 dk lesliem yuruyusum nerde? P.tesi den itibaren yuruyus yaptim mi emin degilim ama leslie yaptim.3 mil 45 dk zaten

Iyi geceler canlar.Cookk uykum geldi.Menumu yazip

Uyaninca : Yarim lt limonlu su

Sabsh : 1 dlim kizarmis cavdatlr ekmegi
Ekmegin iki lokmasini pekmezrle batirdim.Demirim cok dusuk yukselsin
1 kk yarim yagli beyaz peynir
1 zeytin

Ara : Yari sutlu sekersiz nescafe
3 tane parmak galeta

Aksam : Haslanmis 3 tane baget
3 kasik bulgur pilavi
Yogurt salata

Su : 2 lt Spor : 30 dk yuruyus
3 mil leslie 6380 adim

obezzto ozlemkartal Pamukprncess

Adim: 9109
Su:2 bucuk lt

gezegenfeza
obezzto

O şinav bitanem mekik sırt üstü yayılıp yapılan

Süpersin kuzucumm senin Koç'un olana kadar menülerinin güzelliğini görmemişim ben

Hercai91 de senin kocun muydu
Bu nasil şans mi desem tesaduf mu desem.Cok sasirdim.Kuzun kocun ve sen dereceye mi girdik.
aynen öyle mortim :))haftaya da belki bir güzellik yapabiliriz

senin dediğin şınav canım :) onu bende yapamıyorum fakat plank yapıyorum.karın için başka egzersizlerde yapıyorum fakat adını bilmediğim için yazmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…