Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence kırmızı kart alanlar arasında kura yapmalısın. Hem spor yapmıyorlar ceza onlara bu hafta kayıt tutsunlar bakın ben 20 dk olsa spor yapmışım cezadan yirttim
Hangisini seciyim
Moninin kolu ağrıyor
Özlemin vakti olmuyor
Diğerleri takıma uğramıyor

Iste bu yaa Fatmam tebrikler.Fatmam yapar bunu biliyorduk zaten

Ay canım sizin kadar olmasa da verdik çok şükür biraz çok teşekkürler

vay vay vay mortim yenmiş beni tebrik ederim canım, artıların gitmiş, bir daha gelmesin, bu hafta sıkı tutalım artı ile boğuşmayalım

Bunada şükür canım inşallah haftaya daha güzel olur

Ayyy maşallah takımıma
Derecelerimizi ayrıca kutlarim

Kaptanim çok şükür emeklerine değdi

Kızçelerim herkes kuzusuna koçuna mortisine sahip çıksın, ben düzelenedim hala. Her şeyi okuyorun ama yazamıyorum malum sebeplerden. Birbirinize emanetsiniz . Dualarda benidw unutmayın olur mu. Seviliyorsunuz.

Kızçelerim herkes kuzusuna koçuna mortisine sahip çıksın, ben düzelenedim hala. Her şeyi okuyorun ama yazamıyorum malum sebeplerden. Birbirinize emanetsiniz . Dualarda benidw unutmayın olur mu. Seviliyorsunuz.
Bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dön
Bizde seni seviyoruz

Evet örtmenim, yaptım ama yemedim

İyi olan kazansın mortimm az kaldı yarina
pamuk nerelisin sen

keten tohumu yağını aktardan mı alıyorsun canım,soğuk sıkım olsun diyorlar ama nerden bulunur ki.omega 3 almak isterdim ben de ama unutuyorum hep

Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 62.4
Fark -900 Gr
@evinizinmimari ozlemkartal
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin

Günaydın hayırlı cumalar, yeni açabildim burayı

geçen hafta 63.9
bu hafta 63,6
fark 0,3
% 0,47

mortim Antepia27
koçum ozlemkartal
kuzum sara_28
kaptanım moni

bende durumlar bu
eksi olsun da saraycam artıdan iyiyidir tebrikler

Morti ben kazandım tebrik çiçekleri eve benim -900 Gr
konum at yolliyim mortim ne demekbravo sana aynen devam

kızlar harika bir sonuç bu, herhalde çok nadir yaşanıyordur hepinizi kutluyorum bu sistem iyi geldi demek ki aynen devam
Hangisini seciyim
Moninin kolu ağrıyor
Özlemin vakti olmuyor
Diğerleri takıma uğramıyor
canım geçen pazar tempolu yürüyüşüm vardı benim 45 dakika koşu bandında,sadece onu yapabildim,lütfen yanlış anlaşılmasın ama size bir günümü anlatayım,sabah 9.30 gibi odamda çalışmaya başlıyorum öğlen arası vermiyorum,birşey yiyeceksem çalışırken adeta yutuyorum,mesai bitene kadar işleri bitirmeye çalışıyorum ama bitmiyor bu ara eve de getiriyorum,yani 9.30-17 arası sadece wc ye giderken kalkıyorum masadan,eve pert geliyorum h,içi herşeyi eşime bıraktım sağolsun ilgileniyor,h.sonu çamaşır ütü temizlik pazar geçiyor,spora ne vaktim kalıyor ne enerjim,bir sürü aidat verip spor salonuna gidemiyorum her haftasonu karar veriyorum ama hafta içi olmuyor bu tempoda,bilmiyorum ben mi işkoliğim ama yapmazsam birikiyor içinden çıkılmaz hal alıyor,mesai arkadaşlarımın çoğu böyle aslında,umudum yıl başından sonra biraz hafiflemesi,şikayet için söylemiyorum rabbim sağlık versin işimizi yapalım çok şükür bu günlerimize,o yüzden buraya da çok giremiyorum gözümden kaçan şeyler olur da kimsenin hakkını yemiyeyim güzel bacılarım

çok geçmiş olsun kaptanım,inşallah çabuk geçer gider,ben de akşama kadar masa başında devamlı sırt ve boyun ağrısı çekiyorum o yüzden evde hep uzanır haldeyim

Hepinizi Tebrik ederim hanımlar sonunda tüm dereceleri toplamışsınız

Aynen devam

Yoğun olduğunun farkındayım, sporuda yazman lazımki bilelim
Bende bu ara yoğunum yoksa yine yaparım

Öyleyse şöyle yapalım
Bugünü içimizden biri yazsın, yarını başka biri. Cuma günü yine ben hepsini toplayıp burda paylaşırım

selamm kizlar bugün eminönü gezisi yaptik esimle
islerimiz vardi buarada gezmis olduk kocisle birinci arkadasimi tebrik ediyorum
derecelere giren arkadaslarimizi kutluyorum
diyer tüm arkadaslarimizada umut olsun saglikla hedefe ulaşırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…