Hangisini seciyimBence kırmızı kart alanlar arasında kura yapmalısın. Hem spor yapmıyorlar ceza onlara bu hafta kayıt tutsunlarbakın ben 20 dk olsa spor yapmışım cezadan yirttim
Tabiki seviyorum
Kaçırdığımız olabilir canım, mazur görünEe gezegenim benim 45 dk lesliem yuruyusum nerde? P.tesi den itibaren yuruyus yaptim mi emin degilim ama leslie yaptim.3 mil 45 dk zaten
Iste bu yaa Fatmam tebrikler.Fatmam yapar bunu biliyorduk zaten
vay vay vay mortim yenmiş benitebrik ederim canım , artıların gitmiş, bir daha gelmesin, bu hafta sıkı tutalım artı ile boğuşmayalım
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 593.. ETAP
(19-26 Ekim)
TAKIM DERECELERI
1......%1,18 ....... 10. Takım
2.......%0,936........... 8. Takim
3...........%0,880.......3. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%3,17...... @Aylin42konya (10. Takim)
2........%2,76...... @Ssy8491 (10. Takim)
3........%2,18....... @Obezzto (10. Takim)
Etap sonuncusu 5. Takımdan @toplight ...%-1,33......
Sonuçların güzelliğine bakarmısınız.
takımımı birinciliğinden ve bireysellerde ki tüm derecelerinden dolayı kutluyorum.
harikasınız, hasta halimle bana bu mutluluğu yaşatıp moral verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönKızçelerim herkes kuzusuna koçuna mortisine sahip çıksın, ben düzelenedim hala. Her şeyi okuyorun ama yazamıyorum malum sebeplerden. Birbirinize emanetsiniz . Dualarda benidw unutmayın olur mu. Seviliyorsunuz.
Evet örtmenim, yaptım ama yemedim
İyi olan kazansın mortimmaz kaldı yarina
keten tohumu yağını aktardan mı alıyorsun canım,soğuk sıkım olsun diyorlar ama nerden bulunur ki.omega 3 almak isterdim ben de ama unutuyorum hepCok fenaasiniizz aksam kini pamuk da sende hemen anladiniz.Senin menun de cok guzel canim.Dun cok az yedim ama hic halsizligim olmuyor cok sukur.Ben bunu sabah ictigim bir tatli kasigi keten tohumu yagi ve ustune de ictigim bir limonlu yarim lt suya borclu oldugumu dusunuyorum.K.tohumu yagi gercekten tok tutuyor ozlemcim.Gecenlerde ikisinide icmeyi unuttum.O gun hem cok halsizdim hemde cok aciktim.Nette de tok tuttugu yaziyor zaten
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin
eksi olsun da saraycam artıdan iyiyidir tebriklerGünaydın hayırlı cumalar, yeni açabildim burayı
geçen hafta 63.9
bu hafta 63,6
fark 0,3
% 0,47
mortimAntepia27
koçumozlemkartal
kuzumsara_28
kaptanımmoni
bende durumlar bu
konum at yolliyim mortim ne demekMorti ben kazandım tebrik çiçekleri evebenim -900 Gr
kızlar harika bir sonuç bu, herhalde çok nadir yaşanıyordur hepinizi kutluyorum bu sistem iyi geldi demek ki aynen devamCUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
(19-26 Ekim)
TAKIM DERECELERI
BIREYSEL DERECELER
canım geçen pazar tempolu yürüyüşüm vardı benim 45 dakika koşu bandında,sadece onu yapabildim,lütfen yanlış anlaşılmasın ama size bir günümü anlatayım,sabah 9.30 gibi odamda çalışmaya başlıyorum öğlen arası vermiyorum,birşey yiyeceksem çalışırken adeta yutuyorum,mesai bitene kadar işleri bitirmeye çalışıyorum ama bitmiyor bu ara eve de getiriyorum,yani 9.30-17 arası sadece wc ye giderken kalkıyorum masadan,eve pert geliyorum h,içi herşeyi eşime bıraktım sağolsun ilgileniyor,h.sonu çamaşır ütü temizlik pazar geçiyor,spora ne vaktim kalıyor ne enerjim,bir sürü aidat verip spor salonuna gidemiyorum her haftasonu karar veriyorum ama hafta içi olmuyor bu tempoda,bilmiyorum ben mi işkoliğim ama yapmazsam birikiyor içinden çıkılmaz hal alıyor,mesai arkadaşlarımın çoğu böyle aslında,umudum yıl başından sonra biraz hafiflemesi,şikayet için söylemiyorum rabbim sağlık versin işimizi yapalım çok şükür bu günlerimize,o yüzden buraya da çok giremiyorum gözümden kaçan şeyler olur da kimsenin hakkını yemiyeyim güzel bacılarımHangisini seciyim
Moninin kolu ağrıyor
Özlemin vakti olmuyor
Diğerleri takıma uğramıyor
çok geçmiş olsun kaptanım,inşallah çabuk geçer gider,ben de akşama kadar masa başında devamlı sırt ve boyun ağrısı çekiyorum o yüzden evde hep uzanır haldeyimKızçelerim herkes kuzusuna koçuna mortisine sahip çıksın, ben düzelenedim hala. Her şeyi okuyorun ama yazamıyorum malum sebeplerden. Birbirinize emanetsiniz . Dualarda benidw unutmayın olur mu. Seviliyorsunuz.
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
(19-26 Ekim)
TAKIM DERECELERI
BIREYSEL DERECELER
Yoğun olduğunun farkındayım, sporuda yazman lazımki bilelim
pamuk nerelisin sen
keten tohumu yağını aktardan mı alıyorsun canım,soğuk sıkım olsun diyorlar ama nerden bulunur ki.omega 3 almak isterdim ben de ama unutuyorum hep
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin
eksi olsun da saraycam artıdan iyiyidir tebrikler
konum at yolliyim mortim ne demekbravo sana aynen devam
kızlar harika bir sonuç bu, herhalde çok nadir yaşanıyordur hepinizi kutluyorum bu sistem iyi geldi demek ki aynen devam
canım geçen pazar tempolu yürüyüşüm vardı benim 45 dakika koşu bandında,sadece onu yapabildim,lütfen yanlış anlaşılmasın ama size bir günümü anlatayım,sabah 9.30 gibi odamda çalışmaya başlıyorum öğlen arası vermiyorum,birşey yiyeceksem çalışırken adeta yutuyorum,mesai bitene kadar işleri bitirmeye çalışıyorum ama bitmiyor bu ara eve de getiriyorum,yani 9.30-17 arası sadece wc ye giderken kalkıyorum masadan,eve pert geliyorum h,içi herşeyi eşime bıraktım sağolsun ilgileniyor,h.sonu çamaşır ütü temizlik pazar geçiyor,spora ne vaktim kalıyor ne enerjim,bir sürü aidat verip spor salonuna gidemiyorum her haftasonu karar veriyorum ama hafta içi olmuyor bu tempoda,bilmiyorum ben mi işkoliğim ama yapmazsam birikiyor içinden çıkılmaz hal alıyor,mesai arkadaşlarımın çoğu böyle aslında,umudum yıl başından sonra biraz hafiflemesi,şikayet için söylemiyorum rabbim sağlık versin işimizi yapalım çok şükür bu günlerimize,o yüzden buraya da çok giremiyorum gözümden kaçan şeyler olur da kimsenin hakkını yemiyeyim güzel bacılarım
çok geçmiş olsun kaptanım,inşallah çabuk geçer gider,ben de akşama kadar masa başında devamlı sırt ve boyun ağrısı çekiyorum o yüzden evde hep uzanır haldeyim
Hoşgeldin, özlettin kendini.
Hepinizi Tebrik ederim hanımlarsonunda tüm dereceleri toplamışsınız
Aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?