Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanim vero gitti onun kocuydum kuzusuna koçluk yapabilirim

Menü veriyorum
Sabah 2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
5 zeytin
Yumurta
Domates salatalık

Öğle
1 bardak süt
1 muz
2 ceviz

Akşam
2 baget tavuk
Salata
Ayran

Ara
Az çerez k.cekirdegi y.fistigi
Tarçinli süt

Şu 2- 2.5 ltd civarında
Spor 70 dk yürüyüş

sara_28 kankam
moni koçum
Sarayca rakiben
Kuzum gitti

Menüm gelsin canlar

Sabah 09.30
Menemen, yeşillik, zetyin, peynir, domates, salatalık, bir dilim tb ekmek

Ara: bir muz

Öğle: bir tabak ısırgan çorbası, yarım simit

Ara:yok

Aksam: fırında karnabahar, yoğurt

Spor: yok
Su:1.5 litre

Canım keyfini çıkar boşver yazmayıver.sen iyisin hoşsun şükür.yokluğun belli oluyor takımda, gelince bol bol konuşuruz insallah

Canım menün çok güzel suyun ve sporunda öyle bu haftada senden derece bekliyorum ben

Senin menünde çok güzel canım sporunda olsa mikemmel olurdu

Kızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu haliyle onun moralsizliği var ödemler var kendimi çok şiş ve rahatsız hissediyorum bu ay çok umutlanmıştım hayal kırıklığı yaşadım yine bazen anne olamayacakmışım gibi geliyor boğazım düğümleniyor nefesim kesiliyor sonra bi anda bi umut doğuyor içime olacak sara diyorum olacak mutlaka olacak Allah bu umudu içime koyduysa olacak ama beklemek istemiyorum yıllardır bekliyorum yeter artık anne olmak istiyorum evladımı koklaya koklaya bağrıma basmak mutluluğu için gözlerinin içine bakmak dünyayı onun gözlerinden izlemek istiyorum akşamları eşim eve geldiğinde kucağımda evladımızla kapıyı açıp eşimi karşılamak istiyorum anne olmak istiyorum kendimi o kadar eksik hissediyorum ki bir yanım yok sanki bugün telefonda sonuç negatif dendiğinde bir an bütün sesler sanki kilometrelerce uzaktan geldi başım döndü sonra toparlan sara dedim yıkılmak sana yakışmaz için kan ağlasada yüzün gülmek zorunda dedim ama bugün gerçekten kötüyüm......

inşallah yarin daha iyi olacaksin yeni ay yeni umutlar olacak
canım benim hayırlısı ile saglikla gelsin inşallah öylede olacak rabbim hayırlı kılsın inşallah..
canım busekilde olmassa bile tüp bebek yontemi ile umudun var
duamda kalbimde seninle herşey cok guzel olacak ve anne olacaksin Allah'ımızin izniyle inşallah..

Saram menün güzel canım

Menün suyun sporun bütünüyle güzel kuzum. Şu çerez düşkünlüğünden seni nası vazgeçiricez. Çiğ kuruyemiş olsun en azından

Ah obeztom simit olmasa muhteşem olcakmış. Simit birkaç dilim ekmeğe eş çünkü.
Sporda yapmamışsın hadi temizlikle yırttın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…