Kızçelerim bu sessizlik beni ürkütüyor, kaçamak yapılmadı inş.
Uyarımı yapayım, dünkü etapta güzel kilolar verildiği için en küçük kaçamağınız bu hafta kilo vermenizi engeller.
Azami dikkat etmeniz lazım
Listede kesinlikle Artı istemiyorum kuzucuklarım, herkes koçuna kuzusuna dikkat etsin.
e bugün hafta sonu kuzum.sen kendine mukayyet ol gerisini takım halleder.menü ve spor bekliyorum.hadi benim kuzum hadi benim çekirgem :)Iyi aksamlar kizlar, takime gelip bakim cikiyorum butun gundur kimsecikler yok, hazirlanip gune gidecegim
Canım keyfini çıkar boşver yazmayıver.sen iyisin hoşsun şükür.yokluğun belli oluyor takımda, gelince bol bol konuşuruz insallahSlm kızlar geldim ama yazamadim ne olur affedin biraz maceralı yolculuktu ama geç satte vardım evde 3 çocuk 3 kedi yanlız yasamaya alışmış biri için zor kafam allak bullak şimdide zor yaziyom oğlan yazdirmiyor telefonu almaya çalışıyor.
Menüm gelsin canlar
Sabah 09.30
Menemen, yeşillik, zetyin, peynir, domates, salatalık, bir dilim tb ekmek
Ara: bir muz
Öğle: bir tabak ısırgan çorbası, yarım simit
Ara:yok
Aksam: fırında karnabahar, yoğurt
Spor: yok
Su:1.5 litre
inşallah yarin daha iyi olacaksin yeni ay yeni umutlar olacakKızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu haliyle onun moralsizliği var ödemler var kendimi çok şiş ve rahatsız hissediyorum bu ay çok umutlanmıştım hayal kırıklığı yaşadım yine bazen anne olamayacakmışım gibi geliyor boğazım düğümleniyor nefesim kesiliyor sonra bi anda bi umut doğuyor içime olacak sara diyorum olacak mutlaka olacak Allah bu umudu içime koyduysa olacak ama beklemek istemiyorum yıllardır bekliyorum yeter artık anne olmak istiyorum evladımı koklaya koklaya bağrıma basmak mutluluğu için gözlerinin içine bakmak dünyayı onun gözlerinden izlemek istiyorum akşamları eşim eve geldiğinde kucağımda evladımızla kapıyı açıp eşimi karşılamak istiyorum anne olmak istiyorum kendimi o kadar eksik hissediyorum ki bir yanım yok sanki bugün telefonda sonuç negatif dendiğinde bir an bütün sesler sanki kilometrelerce uzaktan geldi başım döndü sonra toparlan sara dedim yıkılmak sana yakışmaz için kan ağlasada yüzün gülmek zorunda dedim ama bugün gerçekten kötüyüm......
Saram menün güzel canım
DöverimmmInshallah kaptanim :))
Tamam canım iyi düşünmüşsünKaptanim vero gitti onun kocuydum kuzusuna koçluk yapabilirim
Menün suyun sporun bütünüyle güzel kuzum.
Ah obeztom simit olmasa muhteşem olcakmış. Simit birkaç dilim ekmeğe eş çünkü.Menüm gelsin canlar
Sabah 09.30
Menemen, yeşillik, zetyin, peynir, domates, salatalık, bir dilim tb ekmek
Ara: bir muz
Öğle: bir tabak ısırgan çorbası, yarım simit
Ara:yok
Aksam: fırında karnabahar, yoğurt
Spor: yok
Su:1.5 litre
BendeCanım menün çok güzel suyun ve sporunda öyle bu haftada senden derece bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?