Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ah saram çok duygulu yazmışsın kuzum. Üzülme, vaktinde sağlıcakla gelicek inşallah rabbimin izniyle.

Iyi geceler kizcelerim.Ancak yatabildim.Bugun oglen habersiz baş belasi orumcek geldi.Daha yeni gitti.Bide arabayla evine birakiliyor hanimefendi.Kocasi gelmez,bu kendi basina cikar cikar gelir.Beni oyaladigi yetmiyormus gibi bi de carsiya gidelim de bans ayaakkabi alalim demez mi?Haydahhh dedim.Avm ye gittik filodan iki tane ayakkabi aldi kendine.Sen hem iyisini,hem kalitelisini iyi biliyon.Cok da zevklisin benimle gekir nisinv dedi gidelim dedi.E napiyim gittim artik ayip olur.Gen hafta esim gorumceme 100 tl vermisti.Giiti 110 lirya iki tane ayakkabi aldi.Hem param yok diyor hemde iki tsne aliyor.Ayy sinir oluyorum kadina yaa.Habire esimi yiyor,adamin iyi niyetini suistimal ediyor.Enayi benim adam haa
Aman neyse sizinde basinizi agrittim dicem kizcaksiniz simdi.Bizim basimiz agrimiyor diye.

Aylinim rabbım senin sınavınıda görümcekle vermiş . Daha zor sınavlar vermesin inşallah
Sadakan olsun...

Bittimi mantı işi ?

Ah saram ...

Umutsuzluk etme ...
umutsuzluk şeytandan, umut Allahtandır .

Sağ selim gitmissinya. Önemli olan o

Rabbim tez zamanda sanada bi bebek nasip etsin canım

Mortim çok iyisin kaçamaksiz ve sporlu

Adıyamanliyim tatlım

Aylinim rabbım senin sınavınıda görümcekle vermiş . Daha zor sınavlar vermesin inşallah
Sadakan olsun...

Bittimi mantı işi ?
Amin canim.Sadakam olsun olmasina da,parasi var.Iki yerden kira aliyor,onun icin kiziyorum.Esimin Allah rizasi icin yapamayacagi sey yoktur.Cok iyiliksever,ama akrabalari,yigenleri amcam cok enayi diyorlarmis.Hani derler ya;Gavurdan ne koparsak kar.Ben de esimin adina uzuluyorum.Soyledikleri laflar da zoruma gidiyor.Ama Allah biliyor ya onemli olan o diyorum.

Aylinim nacizane fikrim eğer eşin çok para vermiyorsa az az veriyorsa ve yıllardır bunu onleyemediysen hic kendini üzme paraniz olsun da böyle Hayır gibi verdiginizi düşün rabbim kimseye muhtaç etmesin degistiremiyosan yipratma kendini malesef yuzsuz insan çok.. akrabadan da çıkıyor

Sara cım vaktini bekliyor en uygun zamanda gelecek kucagina bundan emin ol rahat ol canım

Saram canim benim.Dun okudum ama gorumce vardi,cok da gec gitti yazamadim cnm.Sadece okuyabildim.Yemek,cay,meyve....hic oturamadim.Menunu bile yazamamisim.Elimdr tel uyumusum yine.
Yazdiklarini okurken cok duygulandim,gozlerim doldu.Birkac satir yazicam ama zaten bildigin ve artik duymaktan biktigin seylerdir.Eminim buna.Aeben de benim gorumce icin herkesin bir imtihani var demis ya.Gercekten oyle.Kiminin ya bedensel yada zihinsel engelli cocuklari oluyor,kimi esinden cekiyor.Ya alkolik ya aldatiyor yada siddet uyguluyor.Kanser hst lari da bir imtihan icindrler.Bu gibi pekcok ornekler var.Sen elinden geleni yapiyorsun saram.Hicbirsey yapmayip da hamile kalayim diye beklemiyorsun Rabbim calisanin cabalayanin elini boş cevirmez.Vakti zamani vardir elbette.Geriye sadece dua etmek kaliyor.Onu da zaten yapiyorsun.Bizlerde hep dua ediyoruz canim.Rabbimin izniyle olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…