Ah saram çok duygulu yazmışsın kuzum. Üzülme, vaktinde sağlıcakla gelicek inşallah rabbimin izniyle.Kızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu haliyle onun moralsizliği var ödemler var kendimi çok şiş ve rahatsız hissediyorum bu ay çok umutlanmıştım hayal kırıklığı yaşadım yine bazen anne olamayacakmışım gibi geliyor boğazım düğümleniyor nefesim kesiliyor sonra bi anda bi umut doğuyor içime olacak sara diyorum olacak mutlaka olacak Allah bu umudu içime koyduysa olacak ama beklemek istemiyorum yıllardır bekliyorum yeter artık anne olmak istiyorum evladımı koklaya koklaya bağrıma basmak mutluluğu için gözlerinin içine bakmak dünyayı onun gözlerinden izlemek istiyorum akşamları eşim eve geldiğinde kucağımda evladımızla kapıyı açıp eşimi karşılamak istiyorum anne olmak istiyorum kendimi o kadar eksik hissediyorum ki bir yanım yok sanki bugün telefonda sonuç negatif dendiğinde bir an bütün sesler sanki kilometrelerce uzaktan geldi başım döndü sonra toparlan sara dedim yıkılmak sana yakışmaz için kan ağlasada yüzün gülmek zorunda dedim ama bugün gerçekten kötüyüm......
Aylinim rabbım senin sınavınıda görümcekle vermiş . Daha zor sınavlar vermesin inşallahIyi geceler kizcelerim.Ancak yatabildim.Bugun oglen habersiz baş belasi orumcek geldi.Daha yeni gitti.Bide arabayla evine birakiliyor hanimefendi.Kocasi gelmez,bu kendi basina cikar cikar gelir.Beni oyaladigi yetmiyormus gibi bi de carsiya gidelim de bans ayaakkabi alalim demez mi?Haydahhh dedim.Avm ye gittik filodan iki tane ayakkabi aldi kendine.Sen hem iyisini,hem kalitelisini iyi biliyon.Cok da zevklisin benimle gekir nisinv dedi gidelim dedi.E napiyim gittim artik ayip olur.Gen hafta esim gorumceme 100 tl vermisti.Giiti 110 lirya iki tane ayakkabi aldi.Hem param yok diyor hemde iki tsne aliyor.Ayy sinir oluyorum kadina yaa.Habire esimi yiyor,adamin iyi niyetini suistimal ediyor.Enayi benim adam haa
Aman neyse sizinde basinizi agrittim dicem kizcaksiniz simdi.Bizim basimiz agrimiyor diye.
Ah saramKızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu haliyle onun moralsizliği var ödemler var kendimi çok şiş ve rahatsız hissediyorum bu ay çok umutlanmıştım hayal kırıklığı yaşadım yine bazen anne olamayacakmışım gibi geliyor boğazım düğümleniyor nefesim kesiliyor sonra bi anda bi umut doğuyor içime olacak sara diyorum olacak mutlaka olacak Allah bu umudu içime koyduysa olacak ama beklemek istemiyorum yıllardır bekliyorum yeter artık anne olmak istiyorum evladımı koklaya koklaya bağrıma basmak mutluluğu için gözlerinin içine bakmak dünyayı onun gözlerinden izlemek istiyorum akşamları eşim eve geldiğinde kucağımda evladımızla kapıyı açıp eşimi karşılamak istiyorum anne olmak istiyorum kendimi o kadar eksik hissediyorum ki bir yanım yok sanki bugün telefonda sonuç negatif dendiğinde bir an bütün sesler sanki kilometrelerce uzaktan geldi başım döndü sonra toparlan sara dedim yıkılmak sana yakışmaz için kan ağlasada yüzün gülmek zorunda dedim ama bugün gerçekten kötüyüm......
Sağ selim gitmissinya. Önemli olan oSlm kızlar geldim ama yazamadim ne olur affedin biraz maceralı yolculuktu ama geç satte vardım evde 3 çocuk 3 kedi yanlız yasamaya alışmış biri için zor kafam allak bullak şimdide zor yaziyom oğlan yazdirmiyor telefonu almaya çalışıyor.
Bu hafta obezzto kayıt alacak özlemcim, obeztoyu etiketlersen ıyi olur.Yazmistim belki seni etiketlememisimdir ondan görmedin sanırım elimden geleni yaparım inşallah
Rabbim tez zamanda sanada bi bebek nasip etsin canımKızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu haliyle onun moralsizliği var ödemler var kendimi çok şiş ve rahatsız hissediyorum bu ay çok umutlanmıştım hayal kırıklığı yaşadım yine bazen anne olamayacakmışım gibi geliyor boğazım düğümleniyor nefesim kesiliyor sonra bi anda bi umut doğuyor içime olacak sara diyorum olacak mutlaka olacak Allah bu umudu içime koyduysa olacak ama beklemek istemiyorum yıllardır bekliyorum yeter artık anne olmak istiyorum evladımı koklaya koklaya bağrıma basmak mutluluğu için gözlerinin içine bakmak dünyayı onun gözlerinden izlemek istiyorum akşamları eşim eve geldiğinde kucağımda evladımızla kapıyı açıp eşimi karşılamak istiyorum anne olmak istiyorum kendimi o kadar eksik hissediyorum ki bir yanım yok sanki bugün telefonda sonuç negatif dendiğinde bir an bütün sesler sanki kilometrelerce uzaktan geldi başım döndü sonra toparlan sara dedim yıkılmak sana yakışmaz için kan ağlasada yüzün gülmek zorunda dedim ama bugün gerçekten kötüyüm......
Mortim çok iyisin kaçamaksiz ve sporluIyi akşamlar hanimlar Menü
11.30 1 yumurta ile az peynir maydanoz ve biberli omlet
5 zeytin 1 kk peynir
1dilim tam buğday
Yarimsar domates salatalık
17.00 1 tabak yumurtalı peynirli ıspanak
1 dilim tam buğday
1 kase yogurt
1 elma
Birazdan kahve icicem uyumusum koltukta
Su 2 litre
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
gezegenfeza Aylin42Konya Pamukprncess moni
Adıyamanliyim tatlım
pamuk nerelisin sen
keten tohumu yağını aktardan mı alıyorsun canım,soğuk sıkım olsun diyorlar ama nerden bulunur ki.omega 3 almak isterdim ben de ama unutuyorum hep
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin
eksi olsun da saraycam artıdan iyiyidir tebrikler
konum at yolliyim mortim ne demekbravo sana aynen devam
kızlar harika bir sonuç bu, herhalde çok nadir yaşanıyordur hepinizi kutluyorum bu sistem iyi geldi demek ki aynen devam
canım geçen pazar tempolu yürüyüşüm vardı benim 45 dakika koşu bandında,sadece onu yapabildim,lütfen yanlış anlaşılmasın ama size bir günümü anlatayım,sabah 9.30 gibi odamda çalışmaya başlıyorum öğlen arası vermiyorum,birşey yiyeceksem çalışırken adeta yutuyorum,mesai bitene kadar işleri bitirmeye çalışıyorum ama bitmiyor bu ara eve de getiriyorum,yani 9.30-17 arası sadece wc ye giderken kalkıyorum masadan,eve pert geliyorum h,içi herşeyi eşime bıraktım sağolsun ilgileniyor,h.sonu çamaşır ütü temizlik pazar geçiyor,spora ne vaktim kalıyor ne enerjim,bir sürü aidat verip spor salonuna gidemiyorum her haftasonu karar veriyorum ama hafta içi olmuyor bu tempoda,bilmiyorum ben mi işkoliğim ama yapmazsam birikiyor içinden çıkılmaz hal alıyor,mesai arkadaşlarımın çoğu böyle aslında,umudum yıl başından sonra biraz hafiflemesi,şikayet için söylemiyorum rabbim sağlık versin işimizi yapalım çok şükür bu günlerimize,o yüzden buraya da çok giremiyorum gözümden kaçan şeyler olur da kimsenin hakkını yemiyeyim güzel bacılarım
çok geçmiş olsun kaptanım,inşallah çabuk geçer gider,ben de akşama kadar masa başında devamlı sırt ve boyun ağrısı çekiyorum o yüzden evde hep uzanır haldeyim
Amin canim.Sadakam olsun olmasina da,parasi var.Iki yerden kira aliyor,onun icin kiziyorum.Esimin Allah rizasi icin yapamayacagi sey yoktur.Cok iyiliksever,ama akrabalari,yigenleri amcam cok enayi diyorlarmis.Hani derler ya;Gavurdan ne koparsak kar.Ben de esimin adina uzuluyorum.Soyledikleri laflar da zoruma gidiyor.Ama Allah biliyor ya onemli olan o diyorum.Aylinim rabbım senin sınavınıda görümcekle vermiş . Daha zor sınavlar vermesin inşallah
Sadakan olsun...
Bittimi mantı işi ?
Aylinim nacizane fikrim eğer eşin çok para vermiyorsa az az veriyorsa ve yıllardır bunu onleyemediysen hic kendini üzme paraniz olsun da böyle Hayır gibi verdiginizi düşün rabbim kimseye muhtaç etmesin degistiremiyosan yipratma kendini malesef yuzsuz insan çok.. akrabadan da çıkıyorIyi geceler kizcelerim.Ancak yatabildim.Bugun oglen habersiz baş belasi orumcek geldi.Daha yeni gitti.Bide arabayla evine birakiliyor hanimefendi.Kocasi gelmez,bu kendi basina cikar cikar gelir.Beni oyaladigi yetmiyormus gibi bi de carsiya gidelim de bans ayaakkabi alalim demez mi?Haydahhh dedim.Avm ye gittik filodan iki tane ayakkabi aldi kendine.Sen hem iyisini,hem kalitelisini iyi biliyon.Cok da zevklisin benimle gekir nisinv dedi gidelim dedi.E napiyim gittim artik ayip olur.Gen hafta esim gorumceme 100 tl vermisti.Giiti 110 lirya iki tane ayakkabi aldi.Hem param yok diyor hemde iki tsne aliyor.Ayy sinir oluyorum kadina yaa.Habire esimi yiyor,adamin iyi niyetini suistimal ediyor.Enayi benim adam haa
Aman neyse sizinde basinizi agrittim dicem kizcaksiniz simdi.Bizim basimiz agrimiyor diye.
Sara cım vaktini bekliyor en uygun zamanda gelecek kucagina bundan emin ol rahat ol canımKızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu haliyle onun moralsizliği var ödemler var kendimi çok şiş ve rahatsız hissediyorum bu ay çok umutlanmıştım hayal kırıklığı yaşadım yine bazen anne olamayacakmışım gibi geliyor boğazım düğümleniyor nefesim kesiliyor sonra bi anda bi umut doğuyor içime olacak sara diyorum olacak mutlaka olacak Allah bu umudu içime koyduysa olacak ama beklemek istemiyorum yıllardır bekliyorum yeter artık anne olmak istiyorum evladımı koklaya koklaya bağrıma basmak mutluluğu için gözlerinin içine bakmak dünyayı onun gözlerinden izlemek istiyorum akşamları eşim eve geldiğinde kucağımda evladımızla kapıyı açıp eşimi karşılamak istiyorum anne olmak istiyorum kendimi o kadar eksik hissediyorum ki bir yanım yok sanki bugün telefonda sonuç negatif dendiğinde bir an bütün sesler sanki kilometrelerce uzaktan geldi başım döndü sonra toparlan sara dedim yıkılmak sana yakışmaz için kan ağlasada yüzün gülmek zorunda dedim ama bugün gerçekten kötüyüm......
Saram canim benim.Dun okudum ama gorumce vardi,cok da gec gitti yazamadim cnm.Sadece okuyabildim.Yemek,cay,meyve....hic oturamadim.Menunu bile yazamamisim.Elimdr tel uyumusum yine.Kızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu haliyle onun moralsizliği var ödemler var kendimi çok şiş ve rahatsız hissediyorum bu ay çok umutlanmıştım hayal kırıklığı yaşadım yine bazen anne olamayacakmışım gibi geliyor boğazım düğümleniyor nefesim kesiliyor sonra bi anda bi umut doğuyor içime olacak sara diyorum olacak mutlaka olacak Allah bu umudu içime koyduysa olacak ama beklemek istemiyorum yıllardır bekliyorum yeter artık anne olmak istiyorum evladımı koklaya koklaya bağrıma basmak mutluluğu için gözlerinin içine bakmak dünyayı onun gözlerinden izlemek istiyorum akşamları eşim eve geldiğinde kucağımda evladımızla kapıyı açıp eşimi karşılamak istiyorum anne olmak istiyorum kendimi o kadar eksik hissediyorum ki bir yanım yok sanki bugün telefonda sonuç negatif dendiğinde bir an bütün sesler sanki kilometrelerce uzaktan geldi başım döndü sonra toparlan sara dedim yıkılmak sana yakışmaz için kan ağlasada yüzün gülmek zorunda dedim ama bugün gerçekten kötüyüm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?