Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menün güzel obezcim sadece sabah poğaça yemeseydin daha iyi olurdu birde kuruyemişin çiğ olanlardandır değilmi

Keske uzun uzun konusabilseydik insanın gönlü daralıyor bazan
Demek sevgili kullardaniz şükür her animiza

Afiyet olsun canım menün gayet güzel su ve sporunda öyle

Canım cok haklısın Allah ıslah etsin senin imtihanin da buymus

Çok güzel menü canım kutlarim

Süper bir menü Fatmam seni hep böyle görmek istiyorum

Kuzucummmm hastayım ya ben hiç sorma sen beni tabi koçunum ondan dimi sopa korkusu benim menümde doğru dürüst bişey yok canım istemiyo yazayım bari menün sporun bide suyun güzel yatana kadarda yarim lt içersin

Sabah poğaçayi es geçtim ekmek yok diye ama sen her zaman yapma olurmu kuzum bu haftada derece bekliyorum senden

Yaa sende mi oylesin canim.Evet kendimizi parcalayarak,cok dogru aebenim.Ama bir kismini eve harciyorum.Pazar,ekmek,sigara param vs.Geri kalanini oglum icin birikim yapiyorum.Ilerde evlendiginde parasiz kalmiştir,mutfakta bisey yoktur,buzdolabi bostur,elektrik su vs yatiramamistir.Hep bunlar icin çabaliyorum.Varim yoğum bir tane canim oglum var.Esim hepsini yapar eli boldur.Hicbir zaman paraya tamah etmemistir. Ama bazen cok katidir.Evlendi koca adam oldu,baksin basinin caresine diyecegini biliyorum.Evet dedigi de cok dogru ama ana yuregi dayanmiyor iste.
Ayyyy ne bu yaa ben salak miyim?Bugun ne oldu bana yazdim da yazdim.Hepinizden ozur dilerim.Fazla ileri gittim farkindayim.Bugun bende bi duygusallik var zaten,icimden aglamak geliyor nedense.

bence oğlun konusunda yanlış düşünüyorsun aylinim, bırak ayakları üstünde dursun. Senin şimdiden bunları düşünmen doğru değil !
Biz ana babaların görevi çoçukların eğitimini ve bir meslek edinmesini sağlamak gerisi onlara kalmış . Ayakta durmasını bilmeliler.
Tabiki gerektiğide destek olunur ama şimdiden bunları düşünüp şu anını kendine zülmediyorsun bence .
Rızkı veren rabbımdır

Ayyyy ne bu yaa ben salak miyim?Bugun ne oldu bana yazdim da yazdim.Hepinizden ozur dilerim.Fazla ileri gittim farkindayim.Bugun bende bi duygusallik var zaten,icimden aglamak geliyor nedense.

insan bazen içindekini dökmek istiyor

Cok haklisin canim benim.Senin paylasimlarin hep bana huzur veriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…