Bugünkü menüm
Sabah: üç dilim sucuk, peynir, zeytin, domates, salatalık,yarım poğaça
Ara: yok
Öğle:haşlanmış baharatlı tavuk, salata, bir dilim ekmek
Ara: bir avuç kuruyemiş
Aksam: corba, pırasa, yoğurt
Su:2 litre
Spor: 3 mil leslie+50 mekik
Keske uzun uzun konusabilseydik insanın gönlü daralıyor bazanÖzlemim bu tamamen rabbın rahman ismi tecellisi canımkeşke yakin olsakta uzun uzun sohbet etsek bu konularda
Birde şu var hiç birşey göründüğü gibi olmuyor, o mutlu dediklerinin iç dünyasına bakmak lazım.. eminim bir çok sıkıntısı vardır sadece göstermelik mutluluk Çogu, birde son zamanlarda tükenmişlik sendromu denilen şey var duymuşsunuzdur elbet.
Herşeyi var hiç bir derdi yok ama mutsuz. Bu yüzden intihara kalkışan çok ünlü duymuşsunuzdur . Niyemi ? Çünki kalpler ancak Allah'ı anmakla mutmain olur.( ra-d)
Bir önemli konuda unutmamak lazımki dert varsa bilinki rabbın sevgisi var , sınav varsa mükafar var . İşte asıl üzülmesi gerekenler hiç derdi olmayanlar
İşte asıl Allah tarafından unutulmuş olanlar onlar.
Hep diyorumya tek sınavımız bu olsun.
Şurda içten her birimiz içini döksek derstsiz kimse yok! Türlü türlü kimseninki bi digerine benzemiyor.
Rabbım altından kalkamayacagınız dert vermesin. Aminn.
O'nun lütfuda hoşşş, kahrıda hoşşş elhamdulillah
Iyi akşamlar hanimlar Menüm
11.00 1 tabak Melemen
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim tam buğday
Çeyrek havuç
16.00
1 tabak taze fasulye
1 tabak salata
1 kase yogurt
3 kuru kayısı
Su 2 litre
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Simdi sütlü kahve
gezegenfeza aeben moni
Canım cok haklısın Allah ıslah etsin senin imtihanin da buymusOzlemcim cok dogru diyorsun.Degistiremedim,degistirmeyede calismiyorum zaten.Oldugu gibi kabul etmezsen hep mutsuz olursun zaten.Bunu da cok iyi biliyorum.
Ama bizim durumumuzda cok sukur orta halli.Sadece esimin emekli maasi ve 4 ayda bir gelen 650 tl annesinin evinin kirasi.5 kardesler her ay biri aliyor.Bununla geciniyoruz.Evimiz de kira zaten.Mutfak perdem eskimis iyice yirtildi.Yenisini alamadik.Babamin perdeci arkadasindan,topun sonundan kalan,hafif defolu cikan tuller getirmisti.Atacaklarmis,benim kizim degerlendirir ben alayim demis almiis gelmis.Dikisten anlamam,amatorce biseyler yaparim.O tullerden oturdum kafama gore uyduruk da olsa bir perde diktim.Ucunu da güpür kurdela vs uydurdum susledim astim.Millete yedirene kadar kendi evine alsin.Bu benim cok zoruma gidiyor.Millete yediriyor,Aylin evde perde dikiyor,oglumun agi eskimis pantolonlarini yama yapiyor,akrabalarimin verdigi kiyafetleri giyiyorum,manti yapiyorum...Hak mi bu.Ama esime de dedim,sana hakkimi helal etmiyorum diye.
13 yil once de abisi oglunu evlendirecekti.Esimden dugun parasi istemis.6 000 lira gondermis.O zamanin altin degeriyle hesapladim.Simdi 50 000 lira ediyor.217 gr altin parasi.
Arkadaslar roman yazar gibi oldu.Cok ozur dilerim.Cooookkk cookk fazla uzattim.Dolmusum iyice.Hakkinizi helal edin.
Gecmisle asla yasamam.Hep onume bakar ve halime sukrederim.Ama akrabalarindan birini gordugum de aklima geliyor iste.
Sagol canım hafta ici de yapabilsem keşkeAfiyet olsun canım menün gayet güzel su ve sporunda öyle
Menümü yazayım
Sabah
İki yumurtayla pastırmalı omlet
Bir dilim süzme peynir
Bir domates bir salatalık
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
İki tane zeytin
7 tane çiğ badem
Bir fincan kefir
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Bir tane orta boy elma
Akşam
Bir tabak lahana çorbası
Dört kaşık tavuk sote
Yeşil salata
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
moni
@Sarayca
@yasom7272
Antepia27
değildi maalesefMenün güzel obezcim sadece sabah poğaça yemeseydin daha iyi olurdu birde kuruyemişin çiğ olanlardandır değilmi
Kuzucummmm hastayım ya ben hiç sorma sen beniBugünkü menüm
Sabah poğaçayi es geçtim ekmek yok diye ama sen her zaman yapma olurmu kuzumBugünkü menüm
değildi maalesef
Yaa sende mi oylesin canim.Evet kendimizi parcalayarak,cok dogru aebenim.Ama bir kismini eve harciyorum.Pazar,ekmek,sigara param vs.Geri kalanini oglum icin birikim yapiyorum.Ilerde evlendiginde parasiz kalmiştir,mutfakta bisey yoktur,buzdolabi bostur,elektrik su vs yatiramamistir.Hep bunlar icin çabaliyorum.Varim yoğum bir tane canim oglum var.Esim hepsini yapar eli boldur.Hicbir zaman paraya tamah etmemistir. Ama bazen cok katidir.Evlendi koca adam oldu,baksin basinin caresine diyecegini biliyorum.Evet dedigi de cok dogru ama ana yuregi dayanmiyor iste.Ve bu durumda manti yapıyorsun kendini parçalayarak.
Aynı bensin biliyormusun aylin durumlar farklı olsada karşılıksız vericisin sende ama kıymeti olmayan .
Bilmiyorum ama senin yerinde olsam o mantiyi vs yapıp eve para getirmezdim sanırım.
bence oğlun konusunda yanlış düşünüyorsun aylinim, bırak ayakları üstünde dursun. Senin şimdiden bunları düşünmen doğru değil !Yaa sende mi oylesin canim.Evet kendimizi parcalayarak,cok dogru aebenim.Ama bir kismini eve harciyorum.Pazar,ekmek,sigara param vs.Geri kalanini oglum icin birikim yapiyorum.Ilerde evlendiginde parasiz kalmiştir,mutfakta bisey yoktur,buzdolabi bostur,elektrik su vs yatiramamistir.Hep bunlar icin çabaliyorum.Varim yoğum bir tane canim oglum var.Esim hepsini yapar eli boldur.Hicbir zaman paraya tamah etmemistir. Ama bazen cok katidir.Evlendi koca adam oldu,baksin basinin caresine diyecegini biliyorum.Evet dedigi de cok dogru ama ana yuregi dayanmiyor iste.
Ayyyy ne bu yaa ben salak miyim?Bugun ne oldu bana yazdim da yazdim.Hepinizden ozur dilerim.Fazla ileri gittim farkindayim.Bugun bende bi duygusallik var zaten,icimden aglamak geliyor nedense.
Yaa sende mi oylesin canim.Evet kendimizi parcalayarak,cok dogru aebenim.Ama bir kismini eve harciyorum.Pazar,ekmek,sigara param vs.Geri kalanini oglum icin birikim yapiyorum.Ilerde evlendiginde parasiz kalmiştir,mutfakta bisey yoktur,buzdolabi bostur,elektrik su vs yatiramamistir.Hep bunlar icin çabaliyorum.Varim yoğum bir tane canim oglum var.Esim hepsini yapar eli boldur.Hicbir zaman paraya tamah etmemistir. Ama bazen cok katidir.Evlendi koca adam oldu,baksin basinin caresine diyecegini biliyorum.Evet dedigi de cok dogru ama ana yuregi dayanmiyor iste.
Ayyyy ne bu yaa ben salak miyim?Bugun ne oldu bana yazdim da yazdim.Hepinizden ozur dilerim.Fazla ileri gittim farkindayim.Bugun bende bi duygusallik var zaten,icimden aglamak geliyor nedense.
Geçmiş ola fulyammerhaba kızlar. bugün geldim. çok yorgunum amar..... dün geldi erken geldi mahvetti beni.
Cok haklisin canim benim.Senin paylasimlarin hep bana huzur veriyor zatenbence oğlun konusunda yanlış düşünüyorsun aylinim, bırak ayakları üstünde dursun. Senin şimdiden bunları düşünmen doğru değil !
Biz ana babaların görevi çoçukların eğitimini ve bir meslek edinmesini sağlamak gerisi onlara kalmış . Ayakta durmasını bilmeliler.
Tabiki gerektiğide destek olunur ama şimdiden bunları düşünüp şu anını kendine zülmediyorsun bence.
Rızkı veren rabbımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?