- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Zottirigim benim,mezuniyete kac kilo kaldi?Benim 4.300 kaldi.5 gun ciss yeme birlikte mezun olalim ne dersin.Bizim ki de mezuniyet yarismasi olsun.Hele bi de hele kac kilon kaldi yaz bakemBu pis bogazim ile mezun olaamam herhalde
3 gün dikkat ediyorum 5 gün cıs
Demi hakketti gezegenim.Iyice bir dov,akillanir belkisonrada ne vuruyon oluyor
Valla dövmekle adam olunsa ben olurdumsonrada ne vuruyon oluyor
Zottirigim benim,mezuniyete kac kilo kaldi?Benim 4.300 kaldi.5 gun ciss yeme birlikte mezun olalim ne dersin.Bizim ki de mezuniyet yarismasi olsun.Hele bi de hele kac kilon kaldi yaz bakem
Maşallah benim hamarat ablama. Ellerine sağlık. Ben desabah erken kalktim beslenmeye kek yaptım ama elimi surmedim. Hemen kalanını da gözümün önünden kaldiricamIyi geceler can ciger kuzu sarmalarim.Mutfaktan yeni ciktim.Siparis 4 tepsi elmali kurabiye yaptim.Mantilari ve elmalilari yarin goturucez.Persembeye de 4-5 tepsi mayali cesitleri ve browni kurabiye gidecek.Leslie yapamiyorum ona uzuluyorum.Ama yuruyus yapiyorum en azindan.Hemde eksikleri aliyom marketten.Birzdan gecmisi okucam.Insallah herkes eksi gelmistir
sesin soluğun çıkmayınca hastalığın devam ediyor diye düşünmüştüm koçum benim.diş olayını hemen çözmeye bak, gebelikte daha da kötü hal alıyorlarHâlâ hastayım kuzum bide dişimin dolgusu düştü ikiside üst üste bindi yarında dişçi yolu gözüktü bana
aylin sen bu kadar pasta börek mantı içinde kilo veriyorsun ya, helal olsun diyorum sana! Ben olsam çok zor verirdim inan, belki de veremezdim..Iyi geceler can ciger kuzu sarmalarim.Mutfaktan yeni ciktim.Siparis 4 tepsi elmali kurabiye yaptim.Mantilari ve elmalilari yarin goturucez.Persembeye de 4-5 tepsi mayali cesitleri ve browni kurabiye gidecek.Leslie yapamiyorum ona uzuluyorum.Ama yuruyus yapiyorum en azindan.Hemde eksikleri aliyom marketten.Birzdan gecmisi okucam.Insallah herkes eksi gelmistir
sev beni mortim , öp beni öp :)) tamam tamam barıştıkKalbini kirdigim icin cok ozur dilerim bitanemsin sen benim.Ama mortiyiz sonucta,mortiligin cilvesiydi.Senin gidecegine diyip durma kizz,gitmicem bir yere.Ben sizi birakirmiyim canim mortim
Gonlunu alabildim mi seviyom seni
Güle güle gel canım özledim seni takımda yokluğun çok belli oluyor
Bireyselde ben derece yapamadım bu hafta canım aylinim obez im ve Ssy8491 derece yaptılar
Bizde seni ozledik yaseminim.Nihayet geliyotsun.Derecemi kutladigin icin de tsk ederim tatlim
hb canlarım dün akşam bayıldığım için takıma gelemdim bile çok yorgundum biraz atıştırıp uyuyakaldım .
Sen halledersin onu bence pump ile gitmistir çoktan
Menumu
Uyaninca ac karnina 1/2 lt limonlu maydonoz suyu
Sabah : 2 hş yumurta
1 kk suzme peynir
Ara : Yari sutlu nescafe
Ogle : 1 elma.Kostur kostur disari ciktim,market ve yuruyus.Elimde elmayla.Ozlemin dedigini yaptim
Aksam : Firinda beşemel soslu tavuklu brokoli.Beşemel sosa sadece 1 yemek kasigi yag koydum
Kucuk bir kase yogurt
Su : 2 lt Spor : 1 saat yuruyus
10 988 adim
günaydın hayırlı sabahlar hepinize rabbim hasta olanlara şifa sıkıntıda olanlara sıkıntısını atması için gönül ferahlığı versin inşallah hepinizi seviyorum.
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?