Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sonrada ne vuruyon oluyor
Valla dövmekle adam olunsa ben olurdum
Direk çin iskencesine geç dicem
Ona uygun emoji bulamıcan

Zottirigim benim,mezuniyete kac kilo kaldi?Benim 4.300 kaldi.5 gun ciss yeme birlikte mezun olalim ne dersin.Bizim ki de mezuniyet yarismasi olsun.Hele bi de hele kac kilon kaldi yaz bakem

Kg bilmiyorum ki desem inanır mısın
2 kg yukarı 1 kg aşağı gidiyim
Bugün 62 kg idim
Bu kg göre 4 kg vermem lazım
Mezun olsam da koruma moduna gecsem
Koru kısmında olmak istiyorum sanırsam

Iyi geceler kizlar menumu veriyorum:
Sabah:
1/2 saçekmegi
1 dilim peynir
2 kaşik domates sos
1 f. Kahve

Ara
Filtre kahve

Oglen
1 tas domates corbadi

Aksam
1 tas pirasa corbasi
1 kase coban salata
1kofte

Ara
1 filtre kahve

Su: 1 bucuk
Spor:8746 adim ayaklarim oyle agriyorki dunden bellidir

moni
obezzto

Maşallah benim hamarat ablama. Ellerine sağlık. Ben desabah erken kalktim beslenmeye kek yaptım ama elimi surmedim. Hemen kalanını da gözümün önünden kaldiricam

Hâlâ hastayım kuzum bide dişimin dolgusu düştü ikiside üst üste bindi yarında dişçi yolu gözüktü bana
sesin soluğun çıkmayınca hastalığın devam ediyor diye düşünmüştüm koçum benim.diş olayını hemen çözmeye bak, gebelikte daha da kötü hal alıyorlar geçmiş olsun

aylin sen bu kadar pasta börek mantı içinde kilo veriyorsun ya, helal olsun diyorum sana! Ben olsam çok zor verirdim inan, belki de veremezdim..

Kalbini kirdigim icin cok ozur dilerim bitanemsin sen benim.Ama mortiyiz sonucta,mortiligin cilvesiydi.Senin gidecegine diyip durma kizz,gitmicem bir yere.Ben sizi birakirmiyim canim mortim
Gonlunu alabildim mi seviyom seni
sev beni mortim , öp beni öp :)) tamam tamam barıştık

Güle güle gel canım özledim seni takımda yokluğun çok belli oluyor
Bireyselde ben derece yapamadım bu hafta canım aylinim obez im ve Ssy8491 derece yaptılar

Bizde seni ozledik yaseminim.Nihayet geliyotsun.Derecemi kutladigin icin de tsk ederim tatlim

yasom7272 , hoşgeldin. Iyiki geldin
hb canlarım dün akşam bayıldığım için takıma gelemdim bile çok yorgundum biraz atıştırıp uyuyakaldım .
@aebenkilo alıp döndümm

aylinim beşamel sosu yulaf unu veya yulaf kepeğiyle yap hem daha güzel hem daha sağlıklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…