- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Evet bu haftasonu cozuttum+500 mü ?? Kötü şeyle hissediyorum pamuşum.ya da regl falan yakınsa da olabilir
Maşallah kuzu kuzu değil koçAhh pamukcum,hafta sonu kacamagi mi yaptin?Obezztonun dedigi gibi belki regl oncesiyse olabilir.Ama cumaya eksi gelecegini biliyorum,kuzun guveniyor sana.Kiz ben senin kuzundum demi
bravo kooçum harikasın istikrarın süper
olsun mortim bişey olmaz azcık artı ,gider nasılsa rahat ol sen yemene içmene bak olur mubaş ağrısı kafa yapıyor böyle
hoşgeldin yaseminim
Bence çok güzel menü.Bugünkü menüm
Saat 11.00
Haşlanmış yumurta, salatalık, peynir, yesillik,bir küçük ev poğaçası
Ara: türk kahvesi, bir parça bitter
Akşam 17.30
Haşlanmış baharatlı tavuk,ayran, bir dilim ekmek
Su:1.5 litre
Spor: 70 dk yürüdüm
Bizde seni ozledik yaseminim.Nihayet geliyotsun.Derecemi kutladigin icin de tsk ederim tatlim
Menüm sabah omlet , TK bal, zeytin 6, yoğurt 5 kaşık ,kk peynir ekmek yok
Öğlen iki dilim ekmek lor peyniri iki kasik ve patlıcan kebabı yarım porsiyon
Akşam iki dilim ekmek ve levrek
Akşam maalesef revani
tam güzel bir menü gibiydi revani işi bozdu
Spor pump it up 30 dk su 2 lt
isteyim eve gecince yazocam etiketlerim seni kocum
Insallah saram.Bende 3 gundur maydonoz suyuna basladim.Galiba faydasi olacak.Cunku guzel kilo verdigimde 1-2 hafta durakliyor.Bugun -400 ciktim.
Hâlâ hastayım kuzum bide dişimin dolgusu düştü ikiside üst üste bindi yarında dişçi yolu gözüktü banaHercai91 koçum benim sen de yoksun, dün hastaydin inşallah bugün toparlamışdırsın.sen gelmeden ben kaçayım, zira oklava yemek istemiyorum
Hâlâ hastayım kuzum bide dişimin dolgusu düştü ikiside üst üste bindi yarında dişçi yolu gözüktü bana
Işte o kötüHâlâ hastayım kuzum bide dişimin dolgusu düştü ikiside üst üste bindi yarında dişçi yolu gözüktü bana
Iyi geceler can ciger kuzu sarmalarim.Mutfaktan yeni ciktim.Siparis 4 tepsi elmali kurabiye yaptim.Mantilari ve elmalilari yarin goturucez.Persembeye de 4-5 tepsi mayali cesitleri ve browni kurabiye gidecek.Leslie yapamiyorum ona uzuluyorum.Ama yuruyus yapiyorum en azindan.Hemde eksikleri aliyom marketten.Birzdan gecmisi okucam.Insallah herkes eksi gelmistir
Bu pis bogazim ile mezun olaamam herhalde
3 gün dikkat ediyorum 5 gün cıs
Kalbini kirdigim icin cok ozur dilerim bitanemsin sen benim.Ama mortiyiz sonucta,mortiligin cilvesiydi.Senin gidecegine diyip durma kizz,gitmicem bir yere.Ben sizi birakirmiyim canim mortimAaa kalbim kırıldı mortişkoben sen gideceksin diye üzülüyorum senin dediğine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?