iyi akşamlar kızlar menü vereyim,sabah buraya yazdıktan kısa bir süre sonra korkunç bir migren ağrısı başladı,işi gücü bırakıp az uyumak zorunda kaldım,evi de temizleyemedim
10.00 1 yumurtadan peynirli omlet
3 kaşık kadar melemen
2 dilim tam buğday
13.00 migren ağrım açlıktandır diye
1 elmayı 3-4 kaşık yoğurda doğrayıp yedim
17.00
1 tabak karnabahar yemeği
1 bardak ayran
1 kepçe barbunya
yarım dilim tam buğday
su 2 litre olur,spor yapamadım hala ağrım var uzanıcam
moni Aylin42Konya @aeben
Bizde seni ozledik yaseminim.Nihayet geliyotsun.Derecemi kutladigin icin de tsk ederim tatlimSlm kızlar umarım herkes iyidir ? Havaalanına geldim gecmisi okudum teli elime alamadim 4 gündür oğlan bir dakka durmuyor dünde çocuklara doğum günü yaptik aksama kadar hazırlık gece 4 yattim bu sabah 7de kalktim neyse biraz yorgunluk oldu bana ama çocuklarla güzel geçti çok sukur hepinizi çok ozledim . Takım 1. Olmuş hepinizi kutlarım emekleriniz içinAylin42Konya sara_28 ıkinizde bireyselce derece yapmışsınız tb ederim. Şimdi uçmaya gidiyom eve gidince yazarim .
Insallah saram.Bende 3 gundur maydonoz suyuna basladim.Galiba faydasi olacak.Cunku guzel kilo verdigimde 1-2 hafta durakliyor.Bugun -400 ciktim.Ben bugün sabit çıktım kızlar 86.0 kilom cumaya kadar inşallah ödemler gider eksi gelirim
Aramiza hosgeldin cnm.Ben de Aylin.Boy kilo hedef kac?Hosbulduk canım bol paylaşım yapmaya çalışacağım inşallah
Hosgeldin fulyacim.Allah rizasi icin yapmisin,bos verMerhaba sevgili 10.takimim. bayadir ugrayamadim kusura bakmayın ama aklım hep burada kaldı. Safligim yüzünden mi desem ne desem bişeyler yaşadım kV nin yanına gittim bağ bahçe işleri varmış. 5 çocuktan piyango bana vurdu. Kızımı burada bıraktım oglumla gittim Afedersiniz eşek gibi çalıştım geldim. Internet pek cekmiyordu buraya da gelemedim o yüzden. Neyse alıştım artık bunlara da. Rabbim biliyor. Şükür şimdi geldim buradayım .herkese tekrar selamlar.
Cok gecmis olsun özlemim.Simdi iyi misin biraz daha?Menun bence guzel.Ben pek yorum yapamam zateniyi akşamlar kızlar menü vereyim,sabah buraya yazdıktan kısa bir süre sonra korkunç bir migren ağrısı başladı,işi gücü bırakıp az uyumak zorunda kaldım,evi de temizleyemedim
3 kaşık kadar melemen
2 dilim tam buğday
17.00
1 bardak ayran
1 kepçe barbunya
yarım dilim tam buğday
moni Aylin42Konya @aeben
Tsk ederim ozlemcim.Iyice hedefe odaklandim.Sabirsizlanmaya basladim.Maydonoz limon suyu duraklatmadi kilomu.Bende ona cok seviniyorum.Odem attirici ya,belki de odemim vardibravo kooçum harikasın istikrarın süper
olsun mortim bişey olmaz azcık artı ,gider nasılsa rahat ol sen yemene içmene bak olur mubaş ağrısı kafa yapıyor böyle
hoşgeldin yaseminim
ederiz tabi canımÇok sağol canım dua etmeyi hiç bırakmıyorum Allahım sesimi duyar inşallah sizde dua edin
hoşbulduk canım.hoşgeldin fulyacım
evet. yine de - 1.4 az da olsa eksi varSabit olmakta iyi canım reglden sonra güzel kilo verirsin
Bu arada bildirim falan da yapamadım hiç.gerci diyet de yapamadım. KV nin yanında diyet de yapilmaZ bizim. Bir yumurtayı haşlayıp yemek mesele. Yoklukta buyudugunden herseyi kisitlar çocuklar yesin diye. Corbaya ekmek dograr öyle yer. Ben de zorlanıyorum artık eşimin hatrina öyle kabullenmek zorundayım. Alıştım. Yarın tartilir yazarım inşallah. Hepinizi öpüyorum.
Menümü yazıp düğüne gidiyorum
Sabah
Bol maydanoz ve dereotlu ve soğanlı omlet
Bir dilim süzme peynir
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kinoa
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Akşam
Bir tabak lahana çorbası
Üç kaşık tavuk sote
Yeşil salata
Su 2 litre spor yok
@aeben
@yasom7272
@Sarayca
moni
Antepia27
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Sağolasın canım. Boynum kolum daha iyi ama aynı kolumda el ve bileğim fena üç gündür. Şiş ve çok ağrılı. Geçecek inşallah, hamdolsun.moni kaptanım nasıl oldun boyun tutulman geçtimi merak ediyorum senide
Geçmiş olsun canıniyi akşamlar kızlar menü vereyim,sabah buraya yazdıktan kısa bir süre sonra korkunç bir migren ağrısı başladı,işi gücü bırakıp az uyumak zorunda kaldım,evi de temizleyemedim
3 kaşık kadar melemen
2 dilim tam buğday
17.00
1 bardak ayran
1 kepçe barbunya
yarım dilim tam buğday
moni Aylin42Konya @aeben
Sağolasın canım. Boynum kolum daha iyi ama aynı kolumda el ve bileğim fena üç gündür. Şiş ve çok ağrılı. Geçecek inşallah, hamdolsun.
Hayırdır kaptanim çok geçmiş olsun.Sağolasın canım. Boynum kolum daha iyi ama aynı kolumda el ve bileğim fena üç gündür. Şiş ve çok ağrılı. Geçecek inşallah, hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?