Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

doğum günün kutlu olsun canımsevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara..

tatil iyi güzelde sonrası zor oluyor ya
üç gündür bir sey yapmıyordum her sey birikmiş tatil çocuklara güzel

ahahahhhh 25 yıldır diyetli mi?? Kendimi gördüm sankiyoksa bize kaderin bir oyunu mu bu

Haha no problem kızlar 25 yıl diyet mi bende 5 yıldır diyetteyim bir başlıyorum bir diyeti bozup Allah ne verdiyse daliyorum güzel kilo verdiğim zamanlarda oldu ama burda azimle kilo verecegime inaniyorum

Doğum günün kutlu olsun canım

Haha no problem kızlar 25 yıl diyet mi bende 5 yıldır diyetteyim bir başlıyorum bir diyeti bozup Allah ne verdiyse daliyorum güzel kilo verdiğim zamanlarda oldu ama burda azimle kilo verecegime inaniyorum

Kaptanımız rahatsiz biraz yazamadı ellerinden yeni gelen hanımlara kurallarımızı hatırlatalım

Cuma ve pazartesi kilo bildirim günlerimiz
Hergün hafta sonuda dahil Günlük menünüz su ve sporunuz listeli şekilde gün sonu Yazılacak !

Günlük paylaşımınız tabiki ve diğer hanımların menüsüne yorumda yapabilirsiniz.

Onun dışında koçluk , kuzuluk, morti durumlarımız var kilo vermeyi hızlandırmak ve takımı başarıya yönlendirmek için. Heçen hafta başarılı oldu bu sistem takımımız 1. Oldu vede 3 bireysel 1. Likte bizden çıktı

Doğum günün kutlu olsun
Evlât maaşı ne güzel. Hayırlı bol kazançları olsun
Eşinede geçmiş olsun, yanında refakatçi kalmayacaksan sorun yok
Pazartesi başlayalım öyleyse

Kız sen hep siskomuydun
Benim diyette 17 sene oldu
Ilk başladığımda 62 kiloydum sanırım

Maşallah maşallah diyorum kombo yapmisiz.

profile bakarsan hiçte öyle görünmüyor

Ay okumaya başladım önce duygulandim ne güzel ilk maaş diye sonra güldüm. Ah bu erkekler. Doğum günün kutlu olsun simdiden. Kızına da Allah kolaylıklar hayırlı bol kazançlar versin ablam.

Hosbuldum ablacim ben de öyle deyip geçiyorum artık. Söylenecek çok şey var da susmak daha kolay geliyor. Yoruldum.

Bugun tüm gün evdeyim

Dinlen canım ne güzel işte

doğum günün kutlu olsun canım eşinle sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara
eşinede çok geçmiş olsun

Allahtan kuzum kaçamaksız geçirmiş, cansın sen

merhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı bu hafta kilo veremediğim gibi 1 kilo fazla çıktım ama regl dönemindeyim bundan kaynaklı ödem olmuş dedi diyetisyenim ve listemi değiştirdi çok değişik bir liste menülerimde görürsünüz zaten bakalım haftaya sonuç ne olacak cuma gününe kadarda inşallah eksi yada sabit kalırım
ama diyetisyenim bile şu anda 87 kilosun ama hiç 87 gibi göstermiyosun dedi daha ince ve sıkı duruyosun dedi bu yüzden moralim tavan yaptı bir kilo fazlam çıkmasına rağmen çok mutlu oldum

Aman o kadar da olmak istemem be gezegencim :) ne o öyle mezar kaçkını gibi :))

Bir deri bir kemiğim ama gögüsler iyi durumda.silinkon yaptırmışım herhalde..

Aman o kadar da olmak istemem be gezegencim :) ne o öyle mezar kaçkını gibi :))

Bir deri bir kemiğim ama gögüsler iyi durumda.silinkon yaptırmışım herhalde..
Heralde. En çok sevdiğim aeben ıyi bilir

Son düzenleme:
Bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…