doğum günün kutlu olsun canımHaftayami ? Olur inş.
Sopalayak birbirimizi benimde yogunlugum az geçmiş olur
Cuma doğum günümdü hemde kızımın ilk maaşı, organize yapmışlar cuma akşamına ailecek yemege çoçuklar . Benim adamda hem haberi yok hemde dogum günümü bilmez. Bedemcik ameliyatı olması gerekiyordu cumaya ameliyat günü almış
üç gündür bir sey yapmıyordum her sey birikmiştatil iyi güzelde sonrası zor oluyor ya
ahahahhhh 25 yıldır diyetli mi?? Kendimi gördüm sanki
Niliş dedik bi kere yandın gezegenle elimize dilimize düştün
yeni gelen hanımlarada tanıtayım kendimi . Şu sıralar yogunluktan giremiyordun takıma.
Ben aeben takımın demir başlarındanım kk da ve diyet gruplarında 10 yılım sanırım
3-4 kez mezun oldum , 42,5 yaşındayımdiyet deneyimim ve tecrübem çok 25 yıldır diyetliyim diyelim
Haha no problem kızlar
yeni gelen hanımlarada tanıtayım kendimi . Şu sıralar yogunluktan giremiyordun takıma.
Ben aeben takımın demir başlarındanım kk da ve diyet gruplarında 10 yılım sanırım
3-4 kez mezun oldum , 42,5 yaşındayımdiyet deneyimim ve tecrübem çok 25 yıldır diyetliyim diyelim
Doğum günün kutlu olsun canımHaftayami ? Olur inş.
Cuma doğum günümdü hemde kızımın ilk maaşı, organize yapmışlar cuma akşamına ailecek yemege çoçuklar . Benim adamda hem haberi yok hemde dogum günümü bilmez. Bedemcik ameliyatı olması gerekiyordu cumaya ameliyat günü almış
Haha no problem kızlar25 yıl diyet mi bende 5 yıldır diyetteyim bir başlıyorum bir diyeti bozup Allah ne verdiyse daliyorum güzel kilo verdiğim zamanlarda oldu ama burda azimle kilo verecegime inaniyorum
İyi insan lafi üstüne gelirmişDoğum günün kutlu olsun canım
Gelip beğenip beğenip gidiyor
Doğum günün kutlu olsunHaftayami ? Olur inş.
Memnun olduk canım, onu unutabiliriz
Kız sen hep siskomuydun
Maşallah maşallah diyorum kombo yapmisiz.Kaptanımız rahatsiz biraz yazamadı ellerindenyeni gelen hanımlara kurallarımızı hatırlatalım
Cuma ve pazartesi kilo bildirim günlerimiz
Hergün hafta sonuda dahil Günlük menünüz su ve sporunuz listeli şekilde gün sonu Yazılacak !
Günlük paylaşımınız tabiki ve diğer hanımların menüsüne yorumda yapabilirsiniz.
Onun dışında koçluk , kuzuluk, morti durumlarımız var kilo vermeyi hızlandırmak ve takımı başarıya yönlendirmek için. Heçen hafta başarılı oldu bu sistem takımımız 1. Oldu vede 3 bireysel 1. Likte bizden çıktı
doğum günün kutlu olsun canımsevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara..
üç gündür bir sey yapmıyordum her sey birikmiştatil çocuklara güzel
ahahahhhh 25 yıldır diyetli mi?? Kendimi gördüm sankiyoksa bize kaderin bir oyunu mu bu
Ay okumaya başladım önce duygulandim ne güzel ilk maaş diye sonra güldüm. Ah bu erkekler. Doğum günün kutlu olsun simdiden. Kızına da Allah kolaylıklar hayırlı bol kazançlar versin ablam.Haftayami ? Olur inş.
Hosbuldum ablacim ben de öyle deyip geçiyorum artık. Söylenecek çok şey var da susmak daha kolay geliyor. Yoruldum.Monim hala geçmemiş agrınÜşütme durumumu emin öisin başka bir dr dahamı gitsen .
Hemşom sende hastaymışsın geçmiş olsun canım.
Aylinim maşallah gene dökdürmüşsün
Yaseminim tatil işi birdenmi oldu bahsetmediydin
Büşracım tekrar hoşgeldin canım
Ne güzel işte 5 kardeşten içlerinde sevabı alan sen olmuşsun. Yokluk gören insan biraz daha eli sıkı olur doğrudur . İsraftan iyidir ama
Birde yeni arkadaş gelmiş nilişti sanırım hoş gelmiş
Atladıgım varsa kusuruma bakmasın
Aman o kadar da olmak istemem be gezegencim :) ne o öyle mezar kaçkını gibi :))profile bakarsan hiçte öyle görünmüyor
Bugun tüm gün evdeyim
Haftayami ? Olur inş.
Allahtan kuzum kaçamaksız geçirmiş, cansın sen
Aman o kadar da olmak istemem be gezegencim :) ne o öyle mezar kaçkını gibi :))
Bir deri bir kemiğim ama gögüsler iyi durumda.silinkon yaptırmışım herhalde..
Heralde. En çok sevdiğimAman o kadar da olmak istemem be gezegencim :) ne o öyle mezar kaçkını gibi :))
Bir deri bir kemiğim ama gögüsler iyi durumda.silinkon yaptırmışım herhalde..
Ablam sana işinle alakalı bişey sorucam şimdi ben perşembe histereskopiye giricem ya gribim var geçiyo gibi bi hapşırmam var Bide burnum su gibi anestezi alicam ya o gün sıkıntı olmaz dimi ertelemezlerBende ozledim saram
Bunada şükürmerhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı bu hafta kilo veremediğim gibi 1 kilo fazla çıktım ama regl dönemindeyim bundan kaynaklı ödem olmuş dedi diyetisyenim ve listemi değiştirdi çok değişik bir liste menülerimde görürsünüz zaten bakalım haftaya sonuç ne olacak cuma gününe kadarda inşallah eksi yada sabit kalırım
ama diyetisyenim bile şu anda 87 kilosun ama hiç 87 gibi göstermiyosun dedi daha ince ve sıkı duruyosun dedi bu yüzden moralim tavan yaptı bir kilo fazlam çıkmasına rağmen çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?