sevincine mutlu oldum saracımmerhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı bu hafta kilo veremediğim gibi 1 kilo fazla çıktım ama regl dönemindeyim bundan kaynaklı ödem olmuş dedi diyetisyenim ve listemi değiştirdi çok değişik bir liste menülerimde görürsünüz zaten bakalım haftaya sonuç ne olacak cuma gününe kadarda inşallah eksi yada sabit kalırım
ama diyetisyenim bile şu anda 87 kilosun ama hiç 87 gibi göstermiyosun dedi daha ince ve sıkı duruyosun dedi bu yüzden moralim tavan yaptı bir kilo fazlam çıkmasına rağmen çok mutlu oldum
Daha iyileşemedinmi homşomAblam sana işinle alakalı bişey sorucam şimdi ben perşembe histereskopiye giricem ya gribim var geçiyo gibi bi hapşırmam var Bide burnum su gibi anestezi alicam ya o gün sıkıntı olmaz dimi ertelemezler
Onunki doğal silikon yaptırmasınne?? Büyük göğüs mü? E yaptırıverelim sanada :)
anestesi ile alakali bir bilgim yok canım ama c vitamini tabletlerinden al.ben rossmandan alıyorum, çok fayda ediyor.eczanelerde de var tabii.persembeye kadar hicbir seyin kalmaz insallah
Aminn . Ellerine sağlık aylinim eminim hepsi çok lezizdir . Angaraya gelirken yaseminle banada yaparsın artıkNe bileyim canim yaa.Kokusundan karnim doyuyor herhalde.Ama dun yatarken bir tane serce pamagi uzunlugunda bir tane elmaliyi attim agzima.Menumu yazdiktan sonra,firindan disari cikariyim dedim.Cikarmaz olaydim bir tane gitti mideye.Bugun cok sukur hepsini goturduk,sattik geldik.27 kg manti,50 tane icli kofte,4 kg elmali pasta hepsi bitti.Daha da istiyorlar,ne yaparsan getir abla diyorlar.Allahim helalinden bereketini versin,olan o
Bu cuma yaseminim . Kuzunun ayarladıgı yemegi perşembeye alalım dedikhe bide eşinde ameliyat oldumu olacakmı ? aman bişey olmaz bademcik ameliyatı 1gün ağrısı olur ertesi güne bişeyi kalmazda erkekler nazlı allah kolaylık versin saa bacım
hamarat hatun@Aylin42KonyaAminn . Ellerine sağlık aylinim eminim hepsi çok lezizdir . Angaraya gelirken yaseminle banada yaparsın artık
Aman diyim.bugün leyla gibiydim gelirkende baş ağrım başladı inşallah şiddetlenmez
Aylin not alhamarat hatun@Aylin42Konyagerçi bizim takımda herkes hamarat maşallah ben hariç mantı pasta börek istemem aebenimde içli köfteye hayır demem bakk
hım allah kolaylık versin bacım inşallah çok agrısı olmazda seni bunaltmazBu cuma yaseminim . Kuzunun ayarladıgı yemegi perşembeye alalım dedik.
Evet hastanede kalmıycakmış ama işte erkek milleti nazlanır durur artık
Genelde hammadde odun oldugu için çogu aynı canım merak etme.hım allah kolaylık versin bacım inşallah çok agrısı olmazda seni bunaltmazbizimki grip olsa ilaç versen içmez vermesen benle ilgilenmiyor der bilemiyom hepsi aynımıda çoğu erkek nazlı.
O moda gecicez insallah gamzemValla dövmekle adam olunsa ben olurdum
Direk çin iskencesine geç dicem
Ona uygun emoji bulamıcan
Kg bilmiyorum ki desem inanır mısın
2 kg yukarı 1 kg aşağı gidiyim
Bugün 62 kg idim
Bu kg göre 4 kg vermem lazım
Mezun olsam da koruma moduna gecsem
Koru kısmında olmak istiyorum sanırsam
Amaann ne hamarati ablam.Sende oylesin.Ama keki yememekle cok iyi yapmisin cnm.Aferin sana,bende o minik kurabiyeyi yemiyeydim iyiydiMaşallah benim hamarat ablama. Ellerine sağlık. Ben desabah erken kalktim beslenmeye kek yaptım ama elimi surmedim. Hemen kalanını da gözümün önünden kaldiricam
sesin soluğun çıkmayınca hastalığın devam ediyor diye düşünmüştüm koçum benim.diş olayını hemen çözmeye bak, gebelikte daha da kötü hal alıyorlargeçmiş olsun
aylin sen bu kadar pasta börek mantı içinde kilo veriyorsun ya, helal olsun diyorum sana! Ben olsam çok zor verirdim inan, belki de veremezdim..
sev beni mortim , öp beni öp :)) tamam tamam barıştık
Genelde hammadde odun oldugu için çogu aynı canım merak etme.
Sadece kalası varr meşesi var yontulanı var çeşit çeşit ama dediğim gibi odun işte
Ay ne güzel emeginle kazanmak. Rabbim bereket versin sana da sağlık sıhhat versin ellerin dert görmesin. Elmalı Nin tarifini ben de alabilir miyim acaba eşim bekarken çok severmis ama ne yaptıysam hangi tarifle yaptiysam begendiremedim.bi de seninkini deneyeyim. 1 tane yicem sözNe bileyim canim yaa.Kokusundan karnim doyuyor herhalde.Ama dun yatarken bir tane serce pamagi uzunlugunda bir tane elmaliyi attim agzima.Menumu yazdiktan sonra,firindan disari cikariyim dedim.Cikarmaz olaydim bir tane gitti mideye.Bugun cok sukur hepsini goturduk,sattik geldik.27 kg manti,50 tane icli kofte,4 kg elmali pasta hepsi bitti.Daha da istiyorlar,ne yaparsan getir abla diyorlar.Allahim helalinden bereketini versin,olan o
Nayir nolamazhb canlarım dün akşam bayıldığım için takıma gelemdim bile çok yorgundum biraz atıştırıp uyuyakaldım .
@aebenkilo alıp döndümm
Alicam hep unutuyorum.Hatta kabak mucveri yapayim diyorum.Yulaf unu yok..Ama besemel de hic aklima gelmemisti.Cok tsk ederim saram.aylinim beşamel sosu yulaf unu veya yulaf kepeğiyle yap hem daha güzel hem daha sağlıklı oluyor
Yok hemşom yaDaha iyileşemedinmi homşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?