Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sevincine mutlu oldum saracım
Senin diyetisyeni seviyom ben

Onunki doğal silikon yaptırmasın

Aminn . Ellerine sağlık aylinim eminim hepsi çok lezizdir . Angaraya gelirken yaseminle banada yaparsın artık

he bide eşinde ameliyat oldumu olacakmı ? aman bişey olmaz bademcik ameliyatı 1gün ağrısı olur ertesi güne bişeyi kalmazda erkekler nazlı allah kolaylık versin saa bacım
Bu cuma yaseminim . Kuzunun ayarladıgı yemegi perşembeye alalım dedik .

Evet hastanede kalmıycakmış ama işte erkek milleti nazlanır durur artık

Bu cuma yaseminim . Kuzunun ayarladıgı yemegi perşembeye alalım dedik .

Evet hastanede kalmıycakmış ama işte erkek milleti nazlanır durur artık
hım allah kolaylık versin bacım inşallah çok agrısı olmazda seni bunaltmazbizimki grip olsa ilaç versen içmez vermesen benle ilgilenmiyor der bilemiyom hepsi aynımıdaçoğu erkek nazlı.

hım allah kolaylık versin bacım inşallah çok agrısı olmazda seni bunaltmazbizimki grip olsa ilaç versen içmez vermesen benle ilgilenmiyor der bilemiyom hepsi aynımıdaçoğu erkek nazlı.
Genelde hammadde odun oldugu için çogu aynı canım merak etme.
Sadece kalası varr meşesi var yontulanı var çeşit çeşit ama dediğim gibi odun işte

O moda gecicez insallah gamzem

Maşallah benim hamarat ablama. Ellerine sağlık. Ben desabah erken kalktim beslenmeye kek yaptım ama elimi surmedim. Hemen kalanını da gözümün önünden kaldiricam
Amaann ne hamarati ablam.Sende oylesin.Ama keki yememekle cok iyi yapmisin cnm.Aferin sana,bende o minik kurabiyeyi yemiyeydim iyiydi

Ay ne güzel emeginle kazanmak. Rabbim bereket versin sana da sağlık sıhhat versin ellerin dert görmesin. Elmalı Nin tarifini ben de alabilir miyim acaba eşim bekarken çok severmis ama ne yaptıysam hangi tarifle yaptiysam begendiremedim.bi de seninkini deneyeyim. 1 tane yicem söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…