Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablam sana işinle alakalı bişey sorucam şimdi ben perşembe histereskopiye giricem ya gribim var geçiyo gibi bi hapşırmam var Bide burnum su gibi anestezi alicam ya o gün sıkıntı olmaz dimi ertelemezler
geniz akıntın olursa anestezi doktoru genel anestezi almana izin vermez canım muhtemelen ertelenir yada lokal anestezi uygulanır ama geniz akıntın yoksa sorun olmaz ancak histereskopiyi normalde lokal anestezi ile yaparlar neden sende genel anestezi uygulanıyor ki canım lokal anestezide grip olman önem teşkil etmez

Ertelensin hiç istemiyorum bi ay gene mi ertelenecek geniz akıntısı var gibi ama genel dediler zaten genel yapsınlar ya ben ameliyathanede tırsarım kiminle konuştuysam geneldi ablam

Ertelensin hiç istemiyorum bi ay gene mi ertelenecek geniz akıntısı var gibi ama genel dediler zaten genel yapsınlar ya ben ameliyathanede tırsarım kiminle konuştuysam geneldi ablam

bende yaptırmıştım iki üç yıl önce lokal olmuştu bende izlemiştim canım korkacak bişey yok ama senin korkun varsa bunu söylediysen genel anestezi yapabilirler sağlık olsun belki o güne kadar iyileşeceksin bol bol sıvı al C vitamini al inşallah iyileşirsin

Heralde. En çok sevdiğim aeben ıyi bilir
ne?? Büyük göğüs mü? E yaptırıverelim sanada :)

Ablam sana işinle alakalı bişey sorucam şimdi ben perşembe histereskopiye giricem ya gribim var geçiyo gibi bi hapşırmam var Bide burnum su gibi anestezi alicam ya o gün sıkıntı olmaz dimi ertelemezler
anestesi ile alakali bir bilgim yok canım ama c vitamini tabletlerinden al.ben rossmandan alıyorum, çok fayda ediyor.eczanelerde de var tabii.persembeye kadar hicbir seyin kalmaz insallah

Maşallah benim hamarat ablama. Ellerine sağlık. Ben desabah erken kalktim beslenmeye kek yaptım ama elimi surmedim. Hemen kalanını da gözümün önünden kaldiricam
Ne bileyim canim yaa.Kokusundan karnim doyuyor herhalde.Ama dun yatarken bir tane serce pamagi uzunlugunda bir tane elmaliyi attim agzima.Menumu yazdiktan sonra,firindan disari cikariyim dedim.Cikarmaz olaydim bir tane gitti mideye.Bugun cok sukur hepsini goturduk,sattik geldik.27 kg manti,50 tane icli kofte,4 kg elmali pasta hepsi bitti.Daha da istiyorlar,ne yaparsan getir abla diyorlar.Allahim helalinden bereketini versin,olan o

Ellerine sağlık canım bereketli olsun

Aman o kadar da olmak istemem be gezegencim :) ne o öyle mezar kaçkını gibi :))

Bir deri bir kemiğim ama gögüsler iyi durumda.silinkon yaptırmışım herhalde..
: obeztom seni çok sevdim çok sıcak ve samimisin hemen kaynadın bizlere ama şu avatarını görünce bi tuhaf olmuyom dellll

kuzum slm üzgünüm zor genel anestezi alacaksın kalma ihtimali yüzde seksen hatta benim hastam olsan almam dr la görüş bence en az 2 hafta sonraya kalır.

Ay okumaya başladım önce duygulandim ne güzel ilk maaş diye sonra güldüm. Ah bu erkekler. Doğum günün kutlu olsun simdiden. Kızına da Allah kolaylıklar hayırlı bol kazançlar versin ablam.
Amin buşram amin...
Adam durdu durdu doğum günüme ameliyat günü aldı
Birde diyoki nasıl denk gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…