geniz akıntın olursa anestezi doktoru genel anestezi almana izin vermez canım muhtemelen ertelenir yada lokal anestezi uygulanır ama geniz akıntın yoksa sorun olmaz ancak histereskopiyi normalde lokal anestezi ile yaparlar neden sende genel anestezi uygulanıyor ki canım lokal anestezide grip olman önem teşkil etmezAblam sana işinle alakalı bişey sorucam şimdi ben perşembe histereskopiye giricem ya gribim var geçiyo gibi bi hapşırmam var Bide burnum su gibi anestezi alicam ya o gün sıkıntı olmaz dimi ertelemezler
Ertelensin hiç istemiyorum bi ay gene mi ertelenecekgeniz akıntın olursa anestezi doktoru genel anestezi almana izin vermez canım muhtemelen ertelenir yada lokal anestezi uygulanır ama geniz akıntın yoksa sorun olmaz ancak histereskopiyi normalde lokal anestezi ile yaparlar neden sende genel anestezi uygulanıyor ki canım lokal anestezide grip olman önem teşkil etmez
Ertelensin hiç istemiyorum bi ay gene mi ertelenecekgeniz akıntısı var gibi ama genel dediler zaten genel yapsınlar ya ben ameliyathanede tırsarım kiminle konuştuysam geneldi ablam
ne?? Büyük göğüs mü? E yaptırıverelim sanada :)Heralde. En çok sevdiğimaeben ıyi bilir
anestesi ile alakali bir bilgim yok canım ama c vitamini tabletlerinden al.ben rossmandan alıyorum, çok fayda ediyor.eczanelerde de var tabii.persembeye kadar hicbir seyin kalmaz insallahAblam sana işinle alakalı bişey sorucam şimdi ben perşembe histereskopiye giricem ya gribim var geçiyo gibi bi hapşırmam var Bide burnum su gibi anestezi alicam ya o gün sıkıntı olmaz dimi ertelemezler
Ne bileyim canim yaa.Kokusundan karnim doyuyor herhalde.Ama dun yatarken bir tane serce pamagi uzunlugunda bir tane elmaliyi attim agzima.Menumu yazdiktan sonra,firindan disari cikariyim dedim.Cikarmaz olaydim bir tane gitti mideye.Bugun cok sukur hepsini goturduk,sattik geldik.27 kg manti,50 tane icli kofte,4 kg elmali pasta hepsi bitti.Daha da istiyorlar,ne yaparsan getir abla diyorlar.Allahim helalinden bereketini versin,olan oMaşallah benim hamarat ablama. Ellerine sağlık. Ben desabah erken kalktim beslenmeye kek yaptım ama elimi surmedim. Hemen kalanını da gözümün önünden kaldiricam
Ne bileyim canim yaa.Kokusundan karnim doyuyor herhalde.Ama dun yatarken bir tane serce pamagi uzunlugunda bir tane elmaliyi attim agzima.Menumu yazdiktan sonra,firindan disari cikariyim dedim.Cikarmaz olaydim bir tane gitti mideye.Bugun cok sukur hepsini goturduk,sattik geldik.27 kg manti,50 tane icli kofte,4 kg elmali pasta hepsi bitti.Daha da istiyorlar,ne yaparsan getir abla diyorlar.Allahim helalinden bereketini versin,olan o
Aman o kadar da olmak istemem be gezegencim :) ne o öyle mezar kaçkını gibi :))
Bir deri bir kemiğim ama gögüsler iyi durumda.silinkon yaptırmışım herhalde..
Dinlen canım ne güzel işte
doğum günün kutlu olsun canım eşinle sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara
eşinede çok geçmiş olsun
Evvet füzelerrrrHeralde. En çok sevdiğimaeben ıyi bilir
kuzum slm üzgünüm zor genel anestezi alacaksın kalma ihtimali yüzde seksen hatta benim hastam olsan almamAblam sana işinle alakalı bişey sorucam şimdi ben perşembe histereskopiye giricem ya gribim var geçiyo gibi bi hapşırmam var Bide burnum su gibi anestezi alicam ya o gün sıkıntı olmaz dimi ertelemezler
hgdin arkadaşım aramıza
Hastanede kalmazda evde refagatciyimDoğum günün kutlu olsun
Evlât maaşı ne güzel. Hayırlı bol kazançları olsun
Eşinede geçmiş olsun, yanında refakatçi kalmayacaksan sorun yok
Pazartesi başlayalım öyleyse
Evettt malesef 15 yaşındada 68 lerdeydim canım . Ama iyi tarafından bakarsam 43 dede 68 imKız sen hep siskomuydun
Benim diyette 17 sene oldu
Ilk başladığımda 62 kiloydum sanırım
Aynen bacım aynen geceleri saymazsakaeben bacım kuzuna rabbim helal para kazanmayı nasip etsin inşallah doğum gününde kutlu olsun 18den gün aldın demi yanlış hatırlamıyorsam
Amin buşram amin...Ay okumaya başladım önce duygulandim ne güzel ilk maaş diye sonra güldüm. Ah bu erkekler. Doğum günün kutlu olsun simdiden. Kızına da Allah kolaylıklar hayırlı bol kazançlar versin ablam.
Deme deme heyben dolu kalsınHosbuldum ablacim ben de öyle deyip geçiyorum artık. Söylenecek çok şey var da susmak daha kolay geliyor. Yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?