Ama o kadar ciddi bişeyim yok burun akintisi olduğu için mi ablam alinmiyokuzum slm üzgünüm zor genel anestezi alacaksın kalma ihtimali yüzde seksen hatta benim hastam olsan almamdr la görüş bence en az 2 hafta sonraya kalır.
Bende bendesevincine mutlu oldum saracım
Senin diyetisyeni seviyom ben
ne helal paradır o.. keyifle harcaNe bileyim canim yaa.Kokusundan karnim doyuyor herhalde.Ama dun yatarken bir tane serce pamagi uzunlugunda bir tane elmaliyi attim agzima.Menumu yazdiktan sonra,firindan disari cikariyim dedim.Cikarmaz olaydim bir tane gitti mideye.Bugun cok sukur hepsini goturduk,sattik geldik.27 kg manti,50 tane icli kofte,4 kg elmali pasta hepsi bitti.Daha da istiyorlar,ne yaparsan getir abla diyorlar.Allahim helalinden bereketini versin,olan o
çok kilo veripde o kadın gibi olmayalım diye takıma bir uyarı o aslında aebencim :) her şey kararında olunca güzel: obeztom seni çok sevdim çok sıcak ve samimisin hemen kaynadın bizlere ama şu avatarını görünce bi tuhaf olmuyom dellll
aa ben yanlış anlamışım o zaman :)Onunki doğal silikon yaptırmasın
Ama o kadar ciddi bişeyim yok burun akintisi olduğu için mi ablam alinmiyo
Ay ne güzel emeginle kazanmak. Rabbim bereket versin sana da sağlık sıhhat versin ellerin dert görmesin. Elmalı Nin tarifini ben de alabilir miyim acaba eşim bekarken çok severmis ama ne yaptıysam hangi tarifle yaptiysam begendiremedim.bi de seninkini deneyeyim. 1 tane yicem söz
Bende zorla sana kendimi ameliyata kabul ettirmeye çalışıyorum ablamkuzum benim o ciddi değil dediğin şey anestezi için önemli bişey dediğim gibi benim hastam olsan almam ama dr un neder bilmem grip olduysan tam 2hafta geçmeden almayız normal şartlarda.
slm 10. takımın güzel hatunları umarım herkes iyidir?
sevgili koçumsara_28 bu hafta seni utandırmam inşallah elimden geleni yapacam ama okadar çok ödem olduki balon gibiyim rakım beni mahvediyor inşallah cumaya kadar inerde utandırmam.
sevincine mutlu oldum saracım
Senin diyetisyeni seviyom ben
bugün leyla gibiydim gelirkende baş ağrım başladı inşallah şiddetlenmez
Bende bendeherkese lazim böyle bi diyetisyen
Insallah pamugum.Normalde benim bu hafta duraklar.Ama limonlu maydonoz suyundan cok umutluyum.P.tesi -400 geldim cunku.
Evet ben büşra.tesekkur ederim ablam. Ay ama maşallah yağ deposu bu mubareklerAmiin canim cumlemizin
Yazayim canim.Ben 26 yillik evliyim ve hep bu tarifi yaparim.Kiyir kiyir oluyor
1 su bardagi sivi yag
1/2 paket margarin yada tereyagi (oda sicakliginda olmali )
1/2 su bardagi su
3-4 y.kasigi elma sirkesi ( uzum sirkesi sanki hamurun rengini bozuyor diye kullanmiyorum)
1 y. kasigi limon
2 y.kasigi yogurt
1/2 su bardagi toz seker
1 paket k.tozu ve vanilya
Once kati yagla sekeri karistir.Sonra un haric diger malz ekle.Puf noktasi ise k.tozunu, limonun ve sirkenin ustune dök köpursun.3-5 saniye sadece.Sonra ununu ekleyerek yogur busracim.Eline yapismayacak kivamda olacak,bilirsin zaten.Afiyet olsun simdiden
Adin busreydi demi cnm karistirmadim.Pamugun adi neydi?
Yemedim şükür.bugun iyiyim hem acikmiyorum da fazlaAmaann ne hamarati ablam.Sende oylesin.Ama keki yememekle cok iyi yapmisin cnm.Aferin sana,bende o minik kurabiyeyi yemiyeydim iyiydi
Aynı şehirde olsaydık kesin gelirdim o diyetisyeneSen beni utandırmazsın canım benim ödemlerin geçer cumaya kadar
Bende seni seviyom
Geçmiş olsun canım benim
Maşallah diyetisyenim diye demiyorum çok iyidir kendisi
Benimkiler zaten büyükmüşne?? Büyük göğüs mü? E yaptırıverelim sanada :)
anestesi ile alakali bir bilgim yok canım ama c vitamini tabletlerinden al.ben rossmandan alıyorum, çok fayda ediyor.eczanelerde de var tabii.persembeye kadar hicbir seyin kalmaz insallah
Ağzından yel alsın götürsünbugün leyla gibiydim gelirkende baş ağrım başladı inşallah şiddetlenmez
Benimki başının çaresine bakarda, arada ben nazlandiriyomhım allah kolaylık versin bacım inşallah çok agrısı olmazda seni bunaltmazbizimki grip olsa ilaç versen içmez vermesen benle ilgilenmiyor der bilemiyom hepsi aynımıda çoğu erkek nazlı.
Füzelerimi rahat bırakınne helal paradır o.. keyifle harca
çok kilo veripde o kadın gibi olmayalım diye takıma bir uyarı o aslında aebencim :) her şey kararında olunca güzel
aa ben yanlış anlamışım o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?