Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ne helal paradır o.. keyifle harca

: obeztom seni çok sevdim çok sıcak ve samimisin hemen kaynadın bizlere ama şu avatarını görünce bi tuhaf olmuyom dellll
çok kilo veripde o kadın gibi olmayalım diye takıma bir uyarı o aslında aebencim :) her şey kararında olunca güzel

Onunki doğal silikon yaptırmasın
aa ben yanlış anlamışım o zaman :)

Ama o kadar ciddi bişeyim yok burun akintisi olduğu için mi ablam alinmiyo
kuzum benim o ciddi değil dediğin şey anestezi için önemli bişey dediğim gibi benim hastam olsan almamama dr un neder bilmem grip olduysan tam 2hafta geçmeden almayız normal şartlarda.

Yemek işini bitirdim arkadaşlar.erken yedim artık midem gurul gurul uyurum

Sabah 9.30
Roka, yesil biber, bir dilim hindi füme, zeytin, peynir, bir dilim tb ekmek

Ara:yok

Öğle: bir kepçe çorba, tonlu salata, bir dilim ekmek

Ara: çay, iki hurma

Aksam: bir kepçe çorba, pırasa, bir bardak ayran, bir dilim ekmek

Su:2,5 litre
Spor:yok, temizlik var :)

Amiin canim cumlemizin
Yazayim canim.Ben 26 yillik evliyim ve hep bu tarifi yaparim.Kiyir kiyir oluyor

1 su bardagi sivi yag
1/2 paket margarin yada tereyagi (oda sicakliginda olmali )
1/2 su bardagi su
3-4 y.kasigi elma sirkesi ( uzum sirkesi sanki hamurun rengini bozuyor diye kullanmiyorum)
1 y. kasigi limon
2 y.kasigi yogurt
1/2 su bardagi toz seker
1 paket k.tozu ve vanilya

Once kati yagla sekeri karistir.Sonra un haric diger malz ekle.Puf noktasi ise k.tozunu, limonun ve sirkenin ustune dök köpursun.3-5 saniye sadece.Sonra ununu ekleyerek yogur busracim.Eline yapismayacak kivamda olacak,bilirsin zaten.Afiyet olsun simdiden
Adin busreydi demi cnm karistirmadim.Pamugun adi neydi?

kuzum benim o ciddi değil dediğin şey anestezi için önemli bişey dediğim gibi benim hastam olsan almamama dr un neder bilmem grip olduysan tam 2hafta geçmeden almayız normal şartlarda.
Bende zorla sana kendimi ameliyata kabul ettirmeye çalışıyorum ablam ama napayım ertelenmesi demek bebeğime bir ay daha hasret çekmek demek gerçi RABBIM sonunu güzel etsin de INSAALLAH 6 sene beklemişim bir ay daha beklerim napayım

Sen beni utandırmazsın canım benim ödemlerin geçer cumaya kadar

sevincine mutlu oldum saracım
Senin diyetisyeni seviyom ben

Bende seni seviyom

bugün leyla gibiydim gelirkende baş ağrım başladı inşallah şiddetlenmez

Geçmiş olsun canım benim

Bende bende herkese lazim böyle bi diyetisyen

Maşallah diyetisyenim diye demiyorum çok iyidir kendisi

Evet ben büşra.tesekkur ederim ablam. Ay ama maşallah yağ deposu bu mubarekler

Kızlar bugün eşimin doğum günü o yüzden diyetisyenimden izin aldım bugün istediğini yiyebilirsin dedi yarından itibaren yeni listeme başlayacam

Hal böyle olunca yaş pastamı kurabiyelerimi alıp eve geldim baktım görümcekler yemek bile yapmamışlar abilerinin doğum günü olduğunu biliyorlar oysaki hemen girdim mutfağa kuru fasulye pilav salata peynirli börek yaptım birde kinoalı ıspanak yemeği yaptım çok leziz oldu

Bu yüzden bu akşam menü vermeyecem sizdende izin istiyorum yarından itibaren kaldığım yerden devam

Kinoalı ıspanak yemeği tarifi

Malzemeler
Ispanak
Kinoa
Soğan
Salça
Pulbiber

Yapılışı
Kuru soğanı bir yemek kaşığı zeytinyağı ile soteliyoruz salçasını katıp kokusu çıkana kadar kavuruyor sonra tuzunu pulbiberini ekledikten sonra kinoayı güzelce yıkayıp katıyoruz ıspanağını ekleyip suyunu koyup ksynafıktan sonra kısık ateşte 20 dakika pişiriyoruz hafif sulu olacak çok leziz bir yemek oluyor hemde diyete uygun

Benimkiler zaten büyükmüş

hım allah kolaylık versin bacım inşallah çok agrısı olmazda seni bunaltmazbizimki grip olsa ilaç versen içmez vermesen benle ilgilenmiyor der bilemiyom hepsi aynımıdaçoğu erkek nazlı.
Benimki başının çaresine bakarda, arada ben nazlandiriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…