Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mimar kuzum bu sene bizim ev kagıtlarla kartonlarla doldu , yavruşum 2 de 3 de yatmaya başladı. dersler bitmiyo . Sen bu yıl mezunsun demi . Benim kuzunun daha ilk yılı , yandık bu 4 sene nasıl geçeçeklk
Ben geçen yıl hazırlık okudum.Benim de ilk yılım oluyor.Dün menü yazmaya zamanım bile olmadı.Hocalar beğense gerçekten uyumadığım saatler,emeğim umrumda olmaz.Gerçek anlamda çok zor.

Ben geçen yıl hazırlık okudum.Benim de ilk yılım oluyor.Dün menü yazmaya zamanım bile olmadı.Hocalar beğense gerçekten uyumadığım saatler,emeğim umrumda olmaz.Gerçek anlamda çok zor.
Ay kuzum ben senin son yılın sanıyordum ,kızımda geçen yıl hazırlı okudu . Desene aynısınız şuanda hangi ünidesin kuzum?

Seçkin özel üniversitelerden birindeyim.Adımı da söyledim de şimdi ifşalanmayayım Tam burslu okuyorum.Sizin kızınız hangi üniversitede?
Ay kuzum ben senin son yılın sanıyordum ,kızımda geçen yıl hazırlı okudu . Desene aynısınız şuanda hangi ünidesin kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…