Obezzto kaçar arkadaşlar.sabah kalkabilmem için erken yatmam lazım.ev hanımıyım ama çalışanlardan erken yatıyorum :)
Herkese iyi geceler
Ay büyük kızımın burcuymuşsun
Öylemi ne güzel çok uyumlu çok zeki ve sezgileri çok güçlü bir burcuz biz
Bakmıyorum, guzelmikiAy ailecek baktıgımız tek dizi başladı KADIN ..
Ay bu şirin ilik karşılıgında sarpı istiycek yave sarpta buna mecbur kalacak , tabi baharda bunu bilmeyecegi için arifle evlenecek
Evet, silikonlulari kıskanıyorum.benimkileri kıskandı de migezegenfeza
mimarlık mı okuyor kızınaeben Allah mezun olduğu günü de gösterir insallah
Allah zihin açıklığı versinAmin.
Evet küçük kızım bu yıl başladı , zor olacak belli.
Iyi geceler canımObezzto kaçar arkadaşlar.sabah kalkabilmem için erken yatmam lazım.ev hanımıyım ama çalışanlardan erken yatıyorum :)
Herkese iyi geceler
Takip ettiği tek dizi şu an.Bakmıyorum, guzelmiki
Evet, silikonlulari kıskanıyorum.
Banane bende istiyorum
Bu mesajı kayıt altına alalım
Allahın izniyle menüler temiz artık aebenim inan bana
evet metabolizmam iyi benim çok şükürdu bakalım bu cuma değil de haftaya cuma 7 ler gelecek mi görelim
Ben geçen yıl hazırlık okudum.Benim de ilk yılım oluyor.Dün menü yazmaya zamanım bile olmadı.Hocalar beğense gerçekten uyumadığım saatler,emeğim umrumda olmaz.Gerçek anlamda çok zor.Mimar kuzum bu sene bizim ev kagıtlarla kartonlarla doldu , yavruşum 2 de 3 de yatmaya başladı. dersler bitmiyo. Sen bu yıl mezunsun demi . Benim kuzunun daha ilk yılı , yandık bu 4 sene nasıl geçeçeklk
alabilirsinBu mesajı kayıt altına alalım
Ay kuzum ben senin son yılın sanıyordum ,kızımda geçen yıl hazırlı okudu . Desene aynısınız şuandaBen geçen yıl hazırlık okudum.Benim de ilk yılım oluyor.Dün menü yazmaya zamanım bile olmadı.Hocalar beğense gerçekten uyumadığım saatler,emeğim umrumda olmaz.Gerçek anlamda çok zor.
Ay kuzum ben senin son yılın sanıyordum ,kızımda geçen yıl hazırlı okudu . Desene aynısınız şuandahangi ünidesin kuzum?
3 günlük tatil herkesi bir rehavete sürüklemiş okadar koç kuzu morti için uğraştık nerde herkes gene belli kişiler menü vermiş diğerleri gene yok çok üzüldüm bu duruma
evet neden kimse yok3 günlük tatil herkesi bir rehavete sürüklemiş okadar koç kuzu morti için uğraştık nerde herkes gene belli kişiler menü vermiş diğerleri gene yok çok üzüldüm bu duruma
Tmm kuzumSeçkin özel üniversitelerden birindeyim.Adımı da söyledim de şimdi ifşalanmayayımTam burslu okuyorum.Sizin kızınız hangi üniversitede?
Aynen ,1 haftalıkmıydı koç kuzu3 günlük tatil herkesi bir rehavete sürüklemiş okadar koç kuzu morti için uğraştık nerde herkes gene belli kişiler menü vermiş diğerleri gene yok çok üzüldüm bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?