sana demedim saracım ama gerçekten üzüldüm evet bende perşembeden beri menü yazamadım telefonu elime alabilsem yazacaktım neyse herkesin bir mazareti vardır elbetBen bugün izinliyim canım yarından itibaren menü verecem
evet neden kimse yok
Aynen ,1 haftalıkmıydı koç kuzu
sana demedim saracım ama gerçekten üzüldüm evet bende perşembeden beri menü yazamadım telefonu elime alabilsem yazacaktım neyse herkesin bir mazareti vardır elbet
bazen kendime kızıyorum herşeye burnunu sokma yasemin diye gene duramıyorum.
he senle benim burnumuz pek uzunsana demedim saracım ama gerçekten üzüldüm evet bende perşembeden beri menü yazamadım telefonu elime alabilsem yazacaktım neyse herkesin bir mazareti vardır elbet
bazen kendime kızıyorum herşeye burnunu sokma yasemin diye gene duramıyorum.
Hicbirimizi unutmamisin canim benim.Cookk tsk ederiz.Cok sukur bugun teslim ettik.Ustumden buyuk bi yük kalkti..Ama yarin pastaya devam.Monim hala geçmemiş agrınÜşütme durumumu emin öisin başka bir dr dahamı gitsen .
Hemşom sende hastaymışsın geçmiş olsun canım.
Aylinim maşallah gene dökdürmüşsün
Yaseminim tatil işi birdenmi oldu bahsetmediydin
Büşracım tekrar hoşgeldin canım
Ne güzel işte 5 kardeşten içlerinde sevabı alan sen olmuşsun. Yokluk gören insan biraz daha eli sıkı olur doğrudur . İsraftan iyidir ama
Birde yeni arkadaş gelmiş nilişti sanırım hoş gelmiş
Atladıgım varsa kusuruma bakmasın
100 gr degilse 300 gr dir.Biz seni biliriz yaseminimValla sabah bir tartılayım dedim facia 100 gr nerdebacim cumaya en azindan sabit gelmek icin elimden geleni yapacam
Sevdiklerinle nice mutlu saglikli ve huzurlu yillar gecirmen dilegiyleHaftayami ? Olur inş.
Sopalayak birbirimizi benimde yogunlugum az geçmiş olur
Cuma doğum günümdü hemde kızımın ilk maaşı, organize yapmışlar cuma akşamına ailecek yemege çoçuklar . Benim adamda hem haberi yok hemde dogum günümü bilmez. Bedemcik ameliyatı olması gerekiyordu cumaya ameliyat günü almış
Hosgeldin nelliecim.Ben Aylin.Nerde yasiyorsun?Nickin de 01 var Adana mi ?Günaydın güzeller nasılsınız burda yağmur var disardayim ıslandım orda hava nasil
Menun güzel canım her zamanki gibiIyi geceler bayanlar.Yine tel elimde uyumadan menumu yazayim
Sabah : 1 hş yumurta
3 tane kare gevrek yagsiz 2cm ye 2 gibi(konyanin gevregi meshurdur)
2 catal domates
1 yesil zeytin
1/2 kk peynir
Ara : Yari sutlu nescafe
Oglen : 7 tane badem
7 tane findik
7 tane siyah kuru uzum
2 tane kuru kayisi ( cok yemisim yaa)
Aksam : 3-4 dolu y.kasigi taze fasulye
Yogurt
Su : 1.5 lt Hst kosturmadan fazla icemedim.
Spor : Hst de rahat 1 saat yukari asagi kosturdum.Terin suyun icinde kaldim.Ama spordan sayilir mi bilmem
9364 adim
obezzto Pamukprncess ozlemkartal aeben
Sabah haşlanmış yumurta 6-7 zeytin yeşillik, kk peynir, 3 ceviz, küçük kase yoğurt yarım domatesBiliyordum,güveniyordum ve güveniyorumMenünün devamını da bekliyorum
menün güzel aylinimIyi geceler bayanlar.Yine tel elimde uyumadan menumu yazayim
Sabah : 1 hş yumurta
3 tane kare gevrek yagsiz 2cm ye 2 gibi(konyanin gevregi meshurdur)
2 catal domates
1 yesil zeytin
1/2 kk peynir
Ara : Yari sutlu nescafe
Oglen : 7 tane badem
7 tane findik
7 tane siyah kuru uzum
2 tane kuru kayisi ( cok yemisim yaa)
Aksam : 3-4 dolu y.kasigi taze fasulye
Yogurt
Su : 1.5 lt Hst kosturmadan fazla icemedim.
Spor : Hst de rahat 1 saat yukari asagi kosturdum.Terin suyun icinde kaldim.Ama spordan sayilir mi bilmem
9364 adim
obezzto Pamukprncess ozlemkartal aeben
Aminn ,Allah razı olsun aylinimSevdiklerinle nice mutlu saglikli ve huzurlu yillar gecirmen dilegiyle
Esine simdiden cok gecnis olsun.Kizinin isi hayirli,parasi bereketli olsun insallah cnm
Bence bulaş bacıııHerkesler yatmış, menü veren hep aynı kişiler. Cumaya az kaldı. Hele bi artı gelin bakiyim, elimden çekeceğiniz var
Sporlar ne durumda hı
2 gün sonra tepenizdeyim, bence bana hiç bulaşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?