Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabahın 06.30 undan beri ayaktayım tiroit ilacını içtim bir saat sonra akşamdan suya bıraktığım ceviz suyunu içtim sonra kahvaltılıklarımı hazırladım detokx suyumu aldım ve işe geldim birazdan kahvaltı yapacam bugünden itibaren sporada başlıyorum hem leslie hem aerobik kasım ayının sonunda ucundanda olsa 7 li rakamları görmek istiyorum çünkü

Efsane olmuş.Ama akşam az kalmamış mı?

öğlen öğününü atlamamalısın canım onun dışında menün güzel koçum burayı çok ihmal etme bak kuzun yeni bir diyet listesine başladı hiç haberin varmı böyle koçluk olurmu

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine menün güzel sende benim gibi spor yapamamışsın sağlık olsun
Cok gecmis olsun özlemim.Simdi iyi misin biraz daha?Menun bence guzel.Ben pek yorum yapamam zaten

Geçmiş olsun canın
geçmiş olsun özlemcim şimdi iyisindir inşallah

Menündede akşamında ekmegin fazladan ve gereksiz olmuş
çok teşekkür ederim kızlar eksik olmayın daha iyiyim ama ekranın ışığı rahatsız ettiği için giremedim dün,ağrı atağı geçince kafana tekme yemiş gibi sarsıntılı geçiyor sonraki saatler
Tsk ederim ozlemcim.Iyice hedefe odaklandim.Sabirsizlanmaya basladim.Maydonoz limon suyu duraklatmadi kilomu.Bende ona cok seviniyorum.Odem attirici ya,belki de odemim vardi
hedefine ulaşacaksın canım mezuniyetini burada coşkuyla kutlayacağız hep beraber

10.takımın güzel ve enerjik hatunları uyanın artık sabah olduuuuuu uyanın suyunuzu için yeşil çayınızı için bu haftada tüm birincilikler bizim olmalı
günaydın canım benim nasılsın
günaydın güzel kalpli saram,enerjin buraya kadar geldi,daha iyiyim canım sağolasın sen nasılsın yeni ylisteye başlamışsın hayırlı olsun bol bol kilo verdirsin sana
4 günlüğe niyetlenilip devam ettirilememiş gibi bir hava sezdim ha kuzucum,ben iki öğüne sıcak baktığım için bişey demiyorum bence güzel menün canım su az sadece,saraycam ne dersi çalışıyorsun kuzum

Pamukprncess mortim mesajını okumuştum ama bulamadım şimdi,mortimsin ama beni geçsen de zayıflaman hoşuma gidiyor,buradaki herkesin zayıflaması beni motive ediyor hele ki yaşınız gençken halledin be kuzum,giyinin kuşanın aynaya bakınca mutlu olun,içinizde kalmasın hiçbişey

inşallah canım hepimiz güzel güzel kilolar verelim

Nasıl gidiyor 1.sinif sarayca konusamadik hiç ela lale kafayı yiyoruz biz.

Selam kızlar, malum çarşamba cumaya son 2. Azami dikkat edelim.

Ben aynı, ağrılarla şişliklerle mücadele ediyorum. Artık ruhende bedenende yoruldum. Bitsin artık.
Geçsinde kapsamlı baktırıcam inş. Bu şekilde anlamıyolar biraz düzeleyim gidicem.

Hamdolsun.

Keşke geçmesini beklemeden gitsen canım nöroloji yada fizik tedavi doktoruna gitsen bu kadar ağrının tutulmanın şişmenin bir sebebi olmalı muhakkak hem sağlığını hem hayat standardını düşürüyor senin için üzülüyorum canım benim keşke elimizden bişey gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…