Efsane olmuş.Ama akşam az kalmamış mı?Sabah haşlanmış yumurta 6-7 zeytin yeşillik, kk peynir, 3 ceviz, küçük kase yoğurt yarım domates
Ara yarım armut
Öğlen 3 kaşık pilav kaseyle nohut sulusu
Ara mandalina
Akşam köyden gelen otların salatası bir TK yağ ile, küçük kase yoğurt
Ara 10 tane kuruyemiş
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
günaydın kızlar
dün akşam ders çalıştırdım kızımı ve çocuklarla uyudum kaldım
dünkü menüm
sabah
2 yumurta
öğlen yok
akşam
et kavurma
çorba
ayran
salata
su 1.5 lt. kadar
spor yok
ozlemkartal
sara_28
Antepia27
günaydın kızlar güzel bir çarşamba diliyorum
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine menün güzel sende benim gibi spor yapamamışsın sağlık olsun
Cok gecmis olsun özlemim.Simdi iyi misin biraz daha?Menun bence guzel.Ben pek yorum yapamam zaten
Geçmiş olsun canın
çok teşekkür ederim kızlar eksik olmayın daha iyiyim ama ekranın ışığı rahatsız ettiği için giremedim dün,ağrı atağı geçince kafana tekme yemiş gibi sarsıntılı geçiyor sonraki saatlergeçmiş olsun özlemcim şimdi iyisindir inşallah
Menündede akşamında ekmegin fazladan ve gereksiz olmuş
hedefine ulaşacaksın canım mezuniyetini burada coşkuyla kutlayacağız hep beraberTsk ederim ozlemcim.Iyice hedefe odaklandim.Sabirsizlanmaya basladim.Maydonoz limon suyu duraklatmadi kilomu.Bende ona cok seviniyorum.Odem attirici ya,belki de odemim vardi
10.takımın güzel ve enerjik hatunları uyanın artık sabah olduuuuuu uyanın suyunuzu için yeşil çayınızı için bu haftada tüm birincilikler bizim olmalı
günaydın güzel kalpli saram,enerjin buraya kadar geldi,daha iyiyim canım sağolasın sen nasılsın yeni ylisteye başlamışsın hayırlı olsun bol bol kilo verdirsin sanagünaydın canım benim nasılsın
4 günlüğe niyetlenilip devam ettirilememiş gibi bir hava sezdim ha kuzucum,ben iki öğüne sıcak baktığım için bişey demiyorum bence güzel menün canım su az sadece,saraycam ne dersi çalışıyorsun kuzumgünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 yumurta
öğlen yok
akşam
et kavurma
çorba
ayran
salata
su 1.5 lt. kadar
spor yok
ozlemkartal
sara_28
Antepia27
günaydın güzel kalpli saram,enerjin buraya kadar geldi,daha iyiyim canım sağolasın sen nasılsın yeni ylisteye başlamışsın hayırlı olsun bol bol kilo verdirsin sana
4 günlüğe niyetlenilip devam ettirilememiş gibi bir hava sezdim ha kuzucum,ben iki öğüne sıcak baktığım için bişey demiyorum bence güzel menün canım su az sadece,saraycam ne dersi çalışıyorsun kuzum
Nasıl gidiyor 1.sinif sarayca konusamadik hiç ela lale kafayı yiyoruz biz.günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 yumurta
öğlen yok
akşam
et kavurma
çorba
ayran
salata
su 1.5 lt. kadar
spor yok
ozlemkartal
sara_28
Antepia27
Selam kızlar, malum çarşamba cumaya son 2. Azami dikkat edelim.
Ben aynı, ağrılarla şişliklerle mücadele ediyorum. Artık ruhende bedenende yoruldum. Bitsin artık.
Geçsinde kapsamlı baktırıcam inş. Bu şekilde anlamıyolar biraz düzeleyim gidicem.
Hamdolsun.
Son 2 gün deyim o zamanBence bulaş bacııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?