- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kaçırdım heralde özlem geçmiş olsun, neyin vardıçok teşekkür ederim kızlar eksik olmayın daha iyiyim ama ekranın ışığı rahatsız ettiği için giremedim dün,ağrı atağı geçince kafana tekme yemiş gibi sarsıntılı geçiyor sonraki saatler
hedefine ulaşacaksın canım mezuniyetini burada coşkuyla kutlayacağız hep beraber
ben ceviz suyu yapmayı hep unutuyorumYarından itibaren ceviz suyuna başlıyorum akşamdan hazırlayıp sabah içecem cevizide yiyecem
Birde değişik bir detox suyum var yapayım tarifini yazarım size
burada hava süper ötesi gezencim.sana da kolay gelsin..Iyi geceler canım
Esas ben erken kalkacak, kermes var, hava soğuk, dizlerim ağrıyor
3 günlük tatil herkesi bir rehavete sürüklemiş okadar koç kuzu morti için uğraştık nerde herkes gene belli kişiler menü vermiş diğerleri gene yok çok üzüldüm bu duruma
canım menünu bekledim ama sen biraz geç geldin.neyse..gayet iyi menü.sadece proteini öğlen al diyecem ama çalışıyorsun diye diyemiyorum..Selam kizlar, gececi arkadasi bekliyorum eve gidicem birazdan, kafam sisti vallahi ne yogundu bu aksam is yeri. Hemmen menumu veriyim.
Sabah:
1 omlet
1 filtre kahve
Salatalik
1 kk peynir
Oglen
Domates corbasi
Ara
Kahve
Aksam
3 kaşik etli bulgur pilavi
3 kaşik pancar kavurma
100 gr tavuk gogsu
Ara
1 bardak kahve
Toplam su: 1 bucuk lt
Suana kadarki adim:7821
obezzto
moni
gezegenfeza
moni normal bir tutulma olsa gecerdi.senin bu durumun beni endişelendiriyor.en iyisini sen bilirsin ama beklemesende başka bir doktora mı görünsen acaba??..Selam kızlar, malum çarşamba cumaya son 2. Azami dikkat edelim.
Ben aynı, ağrılarla şişliklerle mücadele ediyorum. Artık ruhende bedenende yoruldum. Bitsin artık.
Geçsinde kapsamlı baktırıcam inş. Bu şekilde anlamıyolar biraz düzeleyim gidicem.
Hamdolsun.
Tünaydın arkadaşlar..herkese sağlıklı ve mutlu günler..
Hafta ortası olmuş ama ben halen farklı hissediyorum, sanki daha başındayız gibi.bu hafta dengelerimiz şaştı.okullar üç gün tatil olunca modumuz anında yavaşladı.en azından benim için öyleiki gün hızlandırılmış ve kaçamaksız diet yapmam lazım ki bu hafta hic değilse -1 olsun..
Benim diet listemde var zaten canım ki kadın içiyor musun diye üzerine basa basa sormuştu.bir kac gün içtim sonra bıraktım iştecevizi akşamdan suya koy sabah kalıkınca iç canım hem suda beklemiş ceviz aşırı lezzetli geldi bana bi denesen bi daha bırakamazsın bence akşam yine hatırlatırım sanabiraz internetten araştırdımda ceviz suyu hem karın hem baen bölgesindeki yağları eritiyormuş bunu düşünrsen belki ceviz suyunu hatırlaman daha kolay olur
Canım hosbulduk Adanaliyim yurt dışında yaşıyorum sen Adanali misinHosgeldin nelliecim.Ben Aylin.Nerde yasiyorsun?Nickin de 01 var Adana mi ?
Link ver oy veriyim canım neresi bilmiyomKurabiyeler yarışmasında bana oy veren arkadaşlar
Elleriniz dert görmesin
Vermeyen arkadaşlar, siz görürsünüz
Sizinde elleriniz dert görmesin
canım hala geçmedi mi lütfen ayrıntılı bi inceleme yaptır niye bu kadar uzadıSelam kızlar, malum çarşamba cumaya son 2. Azami dikkat edelim.
Ben aynı, ağrılarla şişliklerle mücadele ediyorum. Artık ruhende bedenende yoruldum. Bitsin artık.
Geçsinde kapsamlı baktırıcam inş. Bu şekilde anlamıyolar biraz düzeleyim gidicem.
Hamdolsun.
sağol canım migren atağı yaşadım pazartesi günü dün de artçı gibi etkileri oldu hep böyle oluyor malesef şimdi çok az ağrı kaldı başımın sol tarafındaKaçırdım heralde özlem geçmiş olsun, neyin vardı
sağol canım sende de mi var migren aman dikkat et ,aklıma gelmişken sorayım sana belki bilirsin,nöroloji doktoru emar çektirtmişti o zaman başımda ön sağ bölgede bir tıkanıklık gibi bişey dedi ama benim başımın hep sol tarafı ağrır,emarda o sağ bölge koyu gibiydi,böyle bişey duydun mu hiç,migren için emar filan çektirdin miSlm arkadaşlar umarım herkes iyidir ?sara_28 canim koçum akşam ağrı kesici ictim korkudan tutarsa migrenin dayanamam evdede kimse yok canim hamdolsun iyiyim simdi ozlemkartal kuzum geçmiş olsun seninde migrenin tutmuş çok geçmiş olsun. obezzto canim sen küçük kacamaklarin olsada dengelemeyi öğrenmişsin bu hafta güzel kilo verirsin ins .
moni canim kaptanım sen neyi bekliyom git dr lütfen valla sen ağrı çektikçe moralim bozuluyor.
Yok canım sağol, yaktım çıranıLink ver oy veriyim canım neresi bilmiyom
Geçmiş olsuncanım hala geçmedi mi lütfen ayrıntılı bi inceleme yaptır niye bu kadar uzadı
sağol canım migren atağı yaşadım pazartesi günü dün de artçı gibi etkileri oldu hep böyle oluyor malesef şimdi çok az ağrı kaldı başımın sol tarafında
sağol canım sende de mi var migren aman dikkat et ,aklıma gelmişken sorayım sana belki bilirsin,nöroloji doktoru emar çektirtmişti o zaman başımda ön sağ bölgede bir tıkanıklık gibi bişey dedi ama benim başımın hep sol tarafı ağrır,emarda o sağ bölge koyu gibiydi,böyle bişey duydun mu hiç,migren için emar filan çektirdin mi
Benim diet listemde var zaten canım ki kadın içiyor musun diye üzerine basa basa sormuştu.bir kac gün içtim sonra bıraktım işte
Aklıma gelmişken yazayimsara_28 haddim değil ama ceviz suyu içtiğim zamanlarda troid ilacını gece ic etkisini azaltıyor bunu araştırmıştım ben. Tabi diyetisyen yada dr degilim istersen sende birArastir.
Kurabiyeler yarışmasında bana oy veren arkadaşlar
Elleriniz dert görmesin
Vermeyen arkadaşlar, siz görürsünüz
Sizinde elleriniz dert görmesin
yarın endokrin kontrolüm var doktora sorayım canım gerçi tiroit ilacını içtikten bir saat sonra ceviz suyunu içtim ama yinede sorayım kaş yaparken göz çıkartmayalım
canım ben senin yarışmaya katıldığını bilmiyodum yoksa güzel olsun olmasın bizim takımdan biri yarışmaya katıldımı benim oyum ona olur ki şimdi baktım tarifine çokda güzel olmuş ellerine sağlık
Haklisin kuzum çok ihmal ettim senide kendimide dünden beri kendimi bitkiselle adadım gribin geçsin diye burun alındım geçiyo bir türlü napalim artık herşey yarın belli olucakHercai91 koçum bugün nasılsın? Insallah biraz daha toparlanabilmiştirsin biliyorum senin için önemli bir hafta ama beni de unutma be koçum gözüm yollarda kalıyo bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?