Hadi bakalım, güzel haberlerle gelin..
bir de benim koçum vardı bir yerlerde o da bugün transfer olacaktı nerede acaba?Hercai91 nerdesin canım merak ediyorum seni. Insallah mutlu haberlerle gelirsiniz
Hastaneye gitmek için hazırlanıyorum bakalım nolcak kuzumHadi bakalım, güzel haberlerle gelin..
bir de benim koçum vardı bir yerlerde o da bugün transfer olacaktı nerede acaba?Hercai91 nerdesin canım merak ediyorum seni. Insallah mutlu haberlerle gelirsiniz
Hakkında hangisi hayırlıysa o olsun canımHastaneye gitmek için hazırlanıyorum bakalım nolcak kuzum
Birdayim kocum, dun erkenden yattim guya gecmisi okuyacaktim fizyodan geldim cocuklari banyo yaptirdim yatirdim o kadarda yorgundunki erken yatmisim.Zre_ minik kuzu nerdesin? Bir türlü burada karşılaşamıyoruz.yarına güzel eksilerle bekliyorum canım..
Allah ne sıkıntın varsa gidersin.Ayy canım nasıl tanıyorsun kardeşini
Aynen hem yoğun hem gergin hem uykusuz um ve tabii olan duzenime diyetime sporuma oluyor bu stresle nasıl basedicem bilmiyorum
Ne kadar guzgü başladığım haftam tam tartı gunu bozuldu
İnşallah toparlanirsi
Sen nasılsın canım
Vermedi valladaha kahvaltı yapmadım.bugün ekmek yememeyi deniycem
yaa ablana vermedin mi??
Inşallah canımbugün endokrin kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelirim
Menume bi goz attimda, bu neydi gii dun fark etmedim ama ekmek yuff ka nohut olmamis,, otur zehracim 0Dunki menumu yaziyim:
Sabah: 1 dilim peynirli kepekli ekmek
Ara
2 filtre kahve
Oglen
1 haslanmis yumurta
1 kase mantar corbasi
1 kp. Ekmek
Su
Ara
1 filtre kahve
Aksam
3 kaşik Yufkadan kesip yaptigim eriste
3 kaşik nohut
1 bardak ayran
Son ara
1 bardak cay
Biraz kabak cekirrdegi
Su 1 lt spor yok, karin agrimdan ne su icebildim ne spor yapabildim.
Bugunde detox suyu hazirladim icecem.
obezzto
moni
gezegenfeza
Hayırlısı olsun inşallahHastaneye gitmek için hazırlanıyorum bakalım nolcak kuzum
Bugun ki menumu yazayim.Menu demeye bin sahit ister.0 puanlik bir menu.Sabah ac karnina bir tatli kasigi keten tohumu yagi,ustune de 1/2 lt limonlu su iciyorum.Aclik denen şeyi hissetmiyorum.Bugun aksam 18:30 gibi yemege oturduk.Ve hicbirsey yemedigim aklima geldi.Yemek yaparkende parmagim fena kesildi.Dikise gerek yokmus ama 10 dk kani durduramadim.En sonunda hst gittik.Neyse menumu yazayim
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.Uyaninca 1 tatli kasigi keten tohumu yagi.Ustune de 1/2 lt limonlu su
Sabah : Yok
Ara: Bir fincan yari sutlu nescafe
Ogle : Yok
Ara : 1 fincan yari sutlu nescafe
Aksam 18:30 : 5 kasik sebzeli sac kavurma
1 dilim kepekli ekmek
2-3 kasik yogurt
Su 2 lt Spor 60 dk yuruyus
12 765 adim
obezzto @Pamukprncess ozlemkartal
Ayy canım nasıl tanıyorsun kardeşini
buraya sık gel canım benim. rahatlarsın. Allah sıkıntını gidersin inşallah.Aynen hem yoğun hem gergin hem uykusuz um ve tabii olan duzenime diyetime sporuma oluyor bu stresle nasıl basedicem bilmiyorum
Ne kadar guzgü başladığım haftam tam tartı gunu bozuldu
İnşallah toparlanirsi
Sen nasılsın canım
inşallah canım.bugün endokrin kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelirim
amin özlemcim inşallahşansın bol olsun kilolar hızla bedenini terketsin fulyacımen güzeli karatayımsı
Günaydın 10.takım.tartı öncesi herkese bol egzersiz ve dietli bir gün diliyorum..
tavsiye ederim canım. ilk günler biraz zorluyor ama sabredersen alışırsınÇok fazla alıntı olacaktı o yüzden aklımda kalanları yazayım.60kiloyum tevafuk oldu bende dünden beri if dietine bakıyorum.aslında çoktandır aklımda fakat belirli bir kiloya inmeden yapmayayım diyorum , daha doğrusu güvenemiyorum kendime sözlükte bunu yapanlar bayağı tecrübelerini paylaşmışlar, link vermek yasaktı en son , yoksa bağlantıyı kopyalayacaktım..
Bir de çevremde bunu yaşam tarzı haline getirmiş insanlar var.diet olarak değilde aileden yemek kültürü bu sekilde.öğlen ve aksam yiyorlar.hem sağlıklı hem de fitler.imrenmemek mümkün değil.
Ablam anestezi doktoru geldi muayene etti alacaklar büyük ihtimalle bekliyorumTunaydin bu sabah biraz isim vardi yazamadim herkese güzel bir perşembe diliyorum.
Sarayca m pazartesi dondum cnm istanbuldan
Antepia27 bacim senin canını sıkacak şey ne bilmiyorum ama modun bir iniyor bir çıkıyor ve bu durum beni çok üzüyor sen azimli ve başarılı bir kadınsın buna bir çözüm bulalım nedersin.
Hercai91 canim seni merak ediyoruz haber et
sara_28 koçum bugün sabah sabittim
moni kaptanım bugün nasilsin?
INSAALLAH ablamHayırlısı olsun inşallah
Saol kuzum bu gebeliğe hazirlik gibi bişeyAa ben yanlış anlamısım o zamanHercai91 hoş ne olduğunuda bilmiyorum ama kolayca olup bitsin insallah
Amin bitanemHakkında hangisi hayırlıysa o olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?