Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haa unutmadan yazayım yine (benim böyle tek tek geliyo aklıma kusura bakmayın) iki öğün beslenmeyle alakalı sosyal medyada sağlıklı yaşıyoruz hesabını takip edebilirsiniz.instada storylerine günlük yedikleri öğünlerini atıyorlar.ben her ne kadar uygulayamasamda bizim için çok faydalı bilgiler paylaşıyorlar. ozlemkartal karatay iyidir demişsin ya karatay sitili besleniyorlar fakat karataya muhalefet oldukları yerlerde var.takip etmenizi öneririm..

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Hadi bakalım, güzel haberlerle gelin..

bir de benim koçum vardı bir yerlerde o da bugün transfer olacaktı nerede acaba? Hercai91 nerdesin canım merak ediyorum seni. Insallah mutlu haberlerle gelirsiniz

Teşekkür ederim canım
Hercai91 bugün transfer olmuyor canım histereskopi olacaktı ama gripti anestezi doktoru uygun görürse olacak hakkında hayırlısı olsun

Teşekkür ederim canım
Hercai91 bugün transfer olmuyor canım histereskopi olacaktı ama gripti anestezi doktoru uygun görürse olacak hakkında hayırlısı olsun
Aa ben yanlış anlamısım o zaman Hercai91 hoş ne olduğunuda bilmiyorum ama kolayca olup bitsin insallah

Allah ne sıkıntın varsa gidersin.

Dunki menumu yaziyim:
Sabah: 1 dilim peynirli kepekli ekmek

Ara
2 filtre kahve

Oglen
1 haslanmis yumurta
1 kase mantar corbasi
1 kp. Ekmek
Su

Ara
1 filtre kahve

Aksam
3 kaşik Yufkadan kesip yaptigim eriste
3 kaşik nohut
1 bardak ayran

Son ara
1 bardak cay
Biraz kabak cekirrdegi

Su 1 lt spor yok, karin agrimdan ne su icebildim ne spor yapabildim.
Bugunde detox suyu hazirladim icecem.

obezzto
moni
gezegenfeza

Menume bi goz attimda, bu neydi gii dun fark etmedim ama ekmek yuff ka nohut olmamis,, otur zehracim 0

Tunaydin bu sabah biraz isim vardi yazamadim herkese güzel bir perşembe diliyorum.
Sarayca m pazartesi dondum cnm istanbuldan
Antepia27 bacim senin canını sıkacak şey ne bilmiyorum ama modun bir iniyor bir çıkıyor ve bu durum beni çok üzüyor sen azimli ve başarılı bir kadınsın buna bir çözüm bulalım nedersin.
Hercai91 canim seni merak ediyoruz haber et
sara_28 koçum bugün sabah sabittim
moni kaptanım bugün nasilsin?

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
Ayy canım nasıl tanıyorsun kardeşini
buraya sık gel canım benim. rahatlarsın. Allah sıkıntını gidersin inşallah.
bugün endokrin kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelirim
inşallah canım.

şansın bol olsun kilolar hızla bedenini terketsin fulyacımen güzeli karatayımsı
amin özlemcim inşallah

Günaydın 10.takım.tartı öncesi herkese bol egzersiz ve dietli bir gün diliyorum..
tavsiye ederim canım. ilk günler biraz zorluyor ama sabredersen alışırsın

Ablam anestezi doktoru geldi muayene etti alacaklar büyük ihtimalle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…