Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok güzel yazmışsın evet ben onları doya doya seviyorum öpüyorum oynuyorum ama onlara doymuyorum, dün eve gelirken arabada uyuyakaldi 2.5 yaşındaki saat 18:30 bende uyumasaydi keşke oyun oynasaydık evde bana koşup sarilsin ilgilenelim birbirimizle dedim evde bir de bebek ve iş olmasına rağmen. Zaten eve ikisi kucakta çıkarken kapının anahtarını açmak için ugrasinca uyandı çınar ve ben onunla gece 23:30 a kadar bıkmadan ilgilendim sporumu yapıp uyudugumda saat 01:00 di çok seviyorum onları. Takıma çok yazamamam da o yüzden ya zaman kalmıyor ama yine de menü kilo bildirimi yapıyorum

İnşallah bahtı yolu açık olsun bize de nasip olsun o günlerini görmek

Yarin mi son gun.Ben bugun saniyordum.Bugun kk ya hic giremedim.Bi de elimi cok kotu kestim.Pansuman hst oyaladi.Pastalarl ugrasiyom bir yandan.
Birinciler sirlarini paylasiyoruza uye girisi yapilmiyor.Linkini atsaniz da bi de boyle denesek
Çok geçmiş olsun canım ya o acı kötüdür sar elini bir güzel dikkat et kendine kuzum

@sara_28 bende bugun iki yumurta yemeyi düşünüyorum.bakalım daha fazla tok durabilecek miyim??

Yalnız bir divinity asla olamam :)
Obeztom tümden ekmegi kesmen taraftarı değilim. Ama ddneme amaçlı ise birkaç gün deneye bilirsin.
Ben sabah ekmekden yanayım ama diger öğünlerde çok gerek yok bence.

neyin var kuzum paylaşmak istermisin bazen dertler sıkıntılar paylaşınca azalıyor anlatırsan rahatlarsın belki Rabbim ne sıkıntın varsa feraha çıkarsın seni inşallah

Aminn kankam çok şükür bugub daha iyiyim kuzum

Biraz karbonlu olmuş sanki saraycam

sende mi kaçamak yaptın yoksa mortim

Aynen canım iki gün misafir lik ve iradadiz bir Fatma malasef
Allah ne sıkıntın varsa gidersin.

Allah razı olsun canim

İnşallah daha iyiyim canım çok şükür bugunumuze

Rabbim razı olsun fulya cim

Fatma sıkıntın neyse bir an evvel geçsin gitsin inşAllah

İnşallah canım Rabbim razı olsun bacim

bende yatıyom
aeben @ gezegenfeza divinity haftaya başladığınız diyette koçunuz benim
Tmm yaseminim çok memnun olurum
Sen ben gezegen divi kuzulu koçlu sürü olalim

Bende fulyanım koçu olcem hazır karatsyımsıya başlamışken peşini bırakmayım
gel bakim kuzum benim fulyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…