- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Çok güzel yazmışsın evet ben onları doya doya seviyorum öpüyorum oynuyorum ama onlara doymuyorum, dün eve gelirken arabada uyuyakaldi 2.5 yaşındaki saat 18:30 bende uyumasaydi keşke oyun oynasaydık evde bana koşup sarilsin ilgilenelim birbirimizle dedim evde bir de bebek ve iş olmasına rağmen. Zaten eve ikisi kucakta çıkarken kapının anahtarını açmak için ugrasinca uyandı çınar ve ben onunla gece 23:30 a kadar bıkmadan ilgilendim sporumu yapıp uyudugumda saat 01:00 di çok seviyorum onları. Takıma çok yazamamam da o yüzden ya zaman kalmıyor ama yine de menü kilo bildirimi yapıyorumÇoçukların her yaşının ayrı bir zorlugu var pamugum.
Şu günlerde "fıtrat pedogojisi" kitabını okuyorum . Yazarının bir alıntı yazısı çok etkiledi beni .
"Üf bi uyusada işime baksam.
uyusana artık diyip çoçuguyla uyku savaşı yapan. Uyudugu an koşar adımlarla yanında uzaklaşan tüm annelere gelsin" diyor yazar.
80 yaşına gelmiş bir annenin bir mısrası;
'Yatagına yatırıp seni okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika daha fazla kalsaydım'
@Ya habibi
Bu mısralar hepimize gelsin.
Başta nefsime , benimkiler kocamanlar yakında yuvadan uçaçak yaşa bile geldiler , bi an içim cızzz etti
Gittim hepsini öptüm kokladım.
İnşallah bahtı yolu açık olsunbüyüyecek pamukçum göz açıp kapayana kadar ne zaman büyüdü diyeceksin arkadaşlarım derdi okula başlasın ne zaman büyüdüler zaman ne çabuk geçti diyeceksin derlerdi inamazdım üniversiteyi bitirdi evet haklıllarmış çok çabuk geçiyor yıllar. okul bittide 4aylık bir stajı kaldı şimdi onu yapıyor sonra mezun inşallah ablası.
Çok geçmiş olsun canım ya o acı kötüdür sar elini bir güzel dikkat et kendine kuzumYarin mi son gun.Ben bugun saniyordum.Bugun kk ya hic giremedim.Bi de elimi cok kotu kestim.Pansuman hst oyaladi.Pastalarl ugrasiyom bir yandan.
Birinciler sirlarini paylasiyoruza uye girisi yapilmiyor.Linkini atsaniz da bi de boyle denesek
Vermedimdaha kahvaltı yapmadım.bugün ekmek yememeyi deniycem
yaa ablana vermedin mi??
Bende Hollanda canım Zehra kim aeben mi hangi şehir sende yakinmisinYurtdışı derken? Neresi?
Bende almanyadayim, zehra hollandada
Yok nilişim ben Ankara'dayımBende Hollanda canım Zehra kim aeben mi hangi şehir sende yakinmisin
kolaylıklar diliyorum hemşomHastaneye gitmek için hazırlanıyorum bakalım nolcak kuzum
neyin var kuzum paylaşmak istermisin bazen dertler sıkıntılar paylaşınca azalıyor anlatırsan rahatlarsın belki Rabbim ne sıkıntın varsa feraha çıkarsın seni inşallah
günaydın kızlar hayırlı perşembeler
dün yine menü yazamadım
31.10.2018
sabah
2 dl ekmek
peynir
zeytin
öğlen yok
akşam
etli patates yemeği
targana çorba
yoğurt
su 2 lt civarı
spor yok
@ozlemkartal
@sara_28
Antepia27
sende mi kaçamak yaptın yoksa mortim
Allah ne sıkıntın varsa gidersin.
Tunaydin bu sabah biraz isim vardi yazamadim herkese güzel bir perşembe diliyorum.
@Sarayca m pazartesi dondum cnm istanbuldan
Antepia27 bacim senin canını sıkacak şey ne bilmiyorum ama modun bir iniyor bir çıkıyor ve bu durum beni çok üzüyor sen azimli ve başarılı bir kadınsın buna bir çözüm bulalım nedersin.
Hercai91 canim seni merak ediyoruz haber et
@sara_28 koçum bugün sabah sabittim
moni kaptanım bugün nasilsin?
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
buraya sık gel canım benim. rahatlarsın. Allah sıkıntını gidersin inşallah.
inşallah canım.
amin özlemcim inşallah
tavsiye ederim canım. ilk günler biraz zorluyor ama sabredersen alışırsın
Fatma sıkıntın neyse bir an evvel geçsin gitsin inşAllah
Bende Hollanda canım Zehra kim aeben mi hangi şehir sende yakinmisin
Saol hemşom girdim çıktım kendime de geldim bekliyorumkolaylıklar diliyorum hemşom
Allah işini rast getirsin inşallah
Sen ankaranin neresindensin hemşom yaYok nilişim ben Ankara'dayım
Dikmendeyim hemşom.Sen ankaranin neresindensin hemşom ya
Tmm yaseminim çok memnun olurum
Hadi gözümüz aydın olsunSaol hemşom girdim çıktım kendime de geldim bekliyorumALLAH'IN izniyle
Saol hemşom girdim çıktım kendime de geldim bekliyorumALLAH'IN izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?