Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menülerin güzel canım sporda yapabilsen keşke
kızınada Allah zihin açıklığı versin

öğlen öğününü atlamamalısın canım onun dışında menün güzel koçum burayı çok ihmal etme bak kuzun yeni bir diyet listesine başladı hiç haberin varmı böyle koçluk olurmu
ay evet ya kaçırdım, bazen dönem dönem öyle yoğunluk oluyor, kalıcı değil tabi, yeni listen hayırlı olsun, ben senden çok ümitliyim, istikrarlısın maşallah kuzum

Karbon yemeyince kan şekerinde dalgalanma olmaz o yüzden acıkmada olmaz , saf pro ondan tok tutar .

Obezim senin açıkma bundan menülerinde her öğün karbon oluyorya dalgalanma dolayısı ile açıkma oluyor .
daha kahvaltı yapmadım.bugün ekmek yememeyi deniycem

yaa ablana vermedin mi??

ay evet ya kaçırdım, bazen dönem dönem öyle yoğunluk oluyor, kalıcı değil tabi, yeni listen hayırlı olsun, ben senden çok ümitliyim, istikrarlısın maşallah kuzum

sağol canım yeni listem iyi geldi gerçekten bağırsaklarım bile rahatladı bugün kendimi çok hafif hissediyorum

yok akşam normal yemek bile fazla gelebiliyor mide küçülüyor çünkü ona dayanırım da öğlen işe yemek getirmek yada hergün öğlen yemeğine çıkmak mümkün değil o yüzden atlayabileceğim tek öğün öğlen,kilo değil gramlar gidiyor aebenim benim kilomda daha çok gitmesi lazımdı ama yaş ve meto bozulması var tabi bide sporsuzluk,

şansın bol olsun kilolar hızla bedenini terketsin fulyacımen güzeli karatayımsı

işte ben onu yapamam öğleni atlamam lazım

off aeben sabah sabah nerden okudum zaten sulugözün tekiyim

Insallah ozlemcim,er yada gec herkes mezun olacak Allahin izniyle
evet canım,başarı sırrını okuyacam bugün bir ara bakalım ne yazdın

kolay gelsin kuzum,yaş ilerledikçe çok ara yaramıyor gibi en azından bana yaramıyor

Günaydın 10.takım.tartı öncesi herkese bol egzersiz ve dietli bir gün diliyorum..

Çok fazla alıntı olacaktı o yüzden aklımda kalanları yazayım. 60kiloyum tevafuk oldu bende dünden beri if dietine bakıyorum.aslında çoktandır aklımda fakat belirli bir kiloya inmeden yapmayayım diyorum , daha doğrusu güvenemiyorum kendime sözlükte bunu yapanlar bayağı tecrübelerini paylaşmışlar, link vermek yasaktı en son , yoksa bağlantıyı kopyalayacaktım..

Bir de çevremde bunu yaşam tarzı haline getirmiş insanlar var.diet olarak değilde aileden yemek kültürü bu sekilde.öğlen ve aksam yiyorlar.hem sağlıklı hem de fitler.imrenmemek mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…