Evde mi yapacaksin,spor salonuna mi yazildin saram.
yeni menü çok güzel görünüyor kuzucum böyle böyle 60 kiloya ineceksin yakın zamanda, sahi 60 dedim ama hedefin kaç kuzucum
günaydın kızlar hayırlı perşembeler
dün yine menü yazamadım
31.10.2018
sabah
2 dl ekmek
peynir
zeytin
öğlen yok
akşam
etli patates yemeği
targana çorba
yoğurt
su 2 lt civarı
spor yok
ozlemkartal
sara_28
@Antepia27
ay evet ya kaçırdım, bazen dönem dönem öyle yoğunluk oluyor, kalıcı değil tabi, yeni listen hayırlı olsun, ben senden çok ümitliyim, istikrarlısın maşallah kuzumöğlen öğününü atlamamalısın canım onun dışında menün güzel koçum burayı çok ihmal etme bak kuzun yeni bir diyet listesine başladı hiç haberin varmıböyle koçluk olurmu
çok istiyorum sporu, az kaldı bu gün yarın başlarım, artık bir çeki düzen vermeliyim hayatıma,menülerin güzel canım sporda yapabilsen keşke
kızınada Allah zihin açıklığı versin
60 iyidir candır, ben severim 60 ama benim hedefim 55 boyum 158 çünküinşallah tatlım hedefim 65 ama 60 olsam hiç fena olmaz
60 iyidir candır, ben severim 60 ama benim hedefim 55 boyum 158 çünkü
daha kahvaltı yapmadım.bugün ekmek yememeyi deniycemKarbon yemeyince kan şekerinde dalgalanma olmaz o yüzden acıkmada olmaz , saf pro ondan tok tutar .
Obezim senin açıkma bundan menülerinde her öğün karbon oluyorya dalgalanma dolayısı ile açıkma oluyor .
yaa ablana vermedin mi??Vuhhhuuu kuzun olduk senin
İtiraz hakkımı kullanıyom
Şimdi ne kilo vermek için bir amacım var nede yarışacağım bir rakibim
Rakip derken gerçek hayattan bahsediyom
Komsuma inat veriyodum kiloları
Ben şeftali kurabiye'ye verdim oyumu
Kuş yuvasına verecektim ama nasıl olduysa şeftaliye tikladim
Kuş yuvası açık ara öndeydi 1. Olsun
ay evet ya kaçırdım, bazen dönem dönem öyle yoğunluk oluyor, kalıcı değil tabi, yeni listen hayırlı olsun, ben senden çok ümitliyim, istikrarlısın maşallah kuzum
yok akşam normal yemek bile fazla gelebiliyor mide küçülüyor çünkü ona dayanırım da öğlen işe yemek getirmek yada hergün öğlen yemeğine çıkmak mümkün değil o yüzden atlayabileceğim tek öğün öğlen,kilo değil gramlar gidiyor aebenim benim kilomda daha çok gitmesi lazımdı ama yaş ve meto bozulması var tabi bide sporsuzluk,Benim dediğim açlık orucu senin dediğin if diyeti özlemim
Dayana bilirsen saatleri ayarla .
Ama gün boyu aç kalıp akşam yiyeceksen o biraz zor kilo verdirir, sabah ve öğlen yiyip gece aç yatarsan o zaman iyi gidiyor .
Lakin sen niye düzenini bozuyorsunki gayet iyi gidiyor kilon ve diyet şeklinde güzel .
Beni dinlersen düzenini bozma derim
şansın bol olsun kilolar hızla bedenini terketsin fulyacımevet valla hala ağrı devam ediyor.
omlet severim ama hergün bayar beni yumurta.
benim gibi yap öğle akşam ye. ilk günler zorluyor ama sonra alışıyormuşsun.
şans dile bana. tam karatay değil karatayımsı
bence de acıkmazsın3 gün tok tutar mübarek maşallah diyeyim o zaman
işte ben onu yapamam öğleni atlamam lazımDuran birası mı o neki
Sağol canım benim
Üç yumurta çok fazla geldi konuştuk iki tane yiyecem
Ben bir ay boyunca yaptım ve güzel kilo vermiştim başlarda zorlandım ama sonra alıştım sabah kahvaltısı yok ama öğlen ve akşam yiyorsun canım
off aeben sabah sabah nerden okudum zaten sulugözün tekiyimÇoçukların her yaşının ayrı bir zorlugu var pamugum.
Şu günlerde "fıtrat pedogojisi" kitabını okuyorum . Yazarının bir alıntı yazısı çok etkiledi beni .
"Üf bi uyusada işime baksam.
uyusana artık diyip çoçuguyla uyku savaşı yapan. Uyudugu an koşar adımlarla yanında uzaklaşan tüm annelere gelsin" diyor yazar.
80 yaşına gelmiş bir annenin bir mısrası;
'Yatagına yatırıp seni okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika daha fazla kalsaydım'
@Ya habibi
Bu mısralar hepimize gelsin.
Başta nefsime , benimkiler kocamanlar yakında yuvadan uçaçak yaşa bile geldiler , bi an içim cızzz etti
Gittim hepsini öptüm kokladım.
aeben o hanım yazmış facebook sayfasında
Kocam bana iyi davranmıyor, kendimi değersiz hissediyorum” tarzı mesajlar alıyorum. Hatta geçen gün bir kardeşim “Size özelden soru sordum, cevap yazmadınız, o kadar değersiz miyiz biz” yazmış. Cevap veriyorum: Hayır değilsiniz; sen, ben, biz hepimiz çok değerliyiz. Ama kendi değerimizi başkalarının davranışlarında aradığımız için hata yapıyoruz. Peygamberimizi (sav) düşünelim. Ebu Cehil türlü hakaretler etti, dalga geçti, küçük düşürücü davranışlarda bulundu. Bu Efendimizin değerini düşürdü mü? Hayır. Bilakis bu davranışları seçtiği için Ebu Cehil’in değeri düştü. Kötü davranışın sahibi değerini yitirdi. Kocamın bana kötü davranması benim değerimi düşürmez. Üzer, kırar o ayrı, ama değerimi düşürmez. Aksine eşine kötü davranmayı seçen o kocanın değeri düşer. Tersten bakalım. Eşim bana hediyeler alsa, methiyeler dizse daha mı değerli olurum? Hayır. Çünkü zaten değerim tam, bir şeylerle tamamlanma ihtiyacı yok. Allah beni kulu olarak seçmiş, insan olarak yaratmış, ‘kainatın halifesi’ demiş, başka ne istiyorum kendimi değerli hissetmek için? O değeri zaten Rabbimiz vermiş. “Bu kadar takipçiniz var, tabii değerli hissedersiniz” yazmış biri. Bunu yazarken 900 yıl boyunca tebliğ edip, neredeyse hiç ‘takipçi’ edinememiş Hz Nuh’u unutmuş. Takipçisi olmaması Hz Nuh’u değersiz yapmadığı gibi, peşinden gideni çok olsaydı da olduğundan daha değerli olmayacaktı. Tam tersinde Hitler kitleleri sürükledi peşinden mesela. Peki değerli biri miydi? Hayır. Bana ‘Annelere tek birşey söyleme hakkın olsa ne derdin’ diye sorsanız her birinize ayrı ayrı şöyle derdim: “Kendi değerinin farkında ol sevgili anne; öyle ki şu koca dünyada senden yalnızca bir tane var.”
evet canım,başarı sırrını okuyacam bugün bir ara bakalım ne yazdınInsallah ozlemcim,er yada gec herkes mezun olacak Allahin izniyle
kolay gelsin kuzum,yaş ilerledikçe çok ara yaramıyor gibi en azından bana yaramıyorgünaydın koçum
kızımla ders çalışıyoruz :)
4 günlüğe başlamadım sabah aceleden kahvaltı öyle oldu, bende sanırım 2 öğüne geçiyorum yavaş yavaş, ve sıcak bakıyorum 2 öğüne
benimde boyum 1,58 canım ama 110 kilodan geldiğim için 55 i hayal bile edemiyorum
harikasın saram inşallah bidaha hiç kilo almazsınbugün endokrin kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelirim
bugün endokrin kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?