- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Vuhhhuuu kuzun olduk senin
İtiraz hakkımı kullanıyomHadi ordan
Adam seni dinliyor, sen hep itiraz edip sonra adamı dinliyon
Zevkle
Ben şeftali kurabiye'ye verdim oyumuDikkat
Dikkat
Önemli not
Sevgili hanımlar, öğlen size takıldım. Bana oy vermeyeni yakarım dedim. Hepsi tamamen şakaydı.
Çok fazla kurabiye çeşidi vardı ve hepside inanılmaz el oyalayan harika kurabiyelerdi.
Çok ciddi zaman harcamış arkadaşlar. Hepsinin ellerine sağlık.
Benim kurabiye çok basit, bir o kadar lezzetli bir kurabiyeydi. Zaten oyalayan bişey yapamazdım, vaktim olmadı.
Ilk yarışmaya katıldığımda sevinçtenmidir, heyecandanmidir burda arkadaşlara söyledim diye uyarı aldım.
Oy toplamaya çalıştım zannedilmiş, şikâyet etmişler.
Üzüldüm, bu sefer kimse bilmesin istedim.
Özellikle rica ediyorum. Gerçekten beğendiğiniz, layık gördüğünüze oyunuzu verin. Teşekkür ederim
Benimkiyle arada açık ara fark vardı cınım. Yoksa bazıları yakın takipdi sanırımVuhhhuuu kuzun olduk senin
İtiraz hakkımı kullanıyom
Şimdi ne kilo vermek için bir amacım var nede yarışacağım bir rakibim
Rakip derken gerçek hayattan bahsediyom
Komsuma inat veriyodum kiloları
Ben şeftali kurabiye'ye verdim oyumu
Kuş yuvasına verecektim ama nasıl olduysa şeftaliye tikladim
Kuş yuvası açık ara öndeydi 1. Olsun
En son baktığımda baya fark vardıBenimkiyle arada açık ara fark vardı cınım. Yoksa bazıları yakın takipdi sanırım
Tsk ederim canim pamugumMenun güzel canım her zamanki gibi
Iyi bari aebenim,cok olmadigina sevindim.Bir an once hedefime ulasmak istiyorum.Ama inanin ki ac kalmiyorum.Keten tohumu yagini bir deneyin isterseniz.Herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir ama denemek de fayda var bence.Tercih sizin tabii ki.Benim ki nacizane fikirmenün güzel aylinim
Öğlen öğün niyetine yediğin için fazla gelmedi bana . Ara olsa fazlaydı tabiki
Evde mi yapacaksin,spor salonuna mi yazildin saram.sabahın 06.30 undan beri ayaktayım tiroit ilacını içtim bir saat sonra akşamdan suya bıraktığım ceviz suyunu içtim sonra kahvaltılıklarımı hazırladım detokx suyumu aldım ve işe geldim birazdan kahvaltı yapacam bugünden itibaren sporada başlıyorum hem leslie hem aerobik kasım ayının sonunda ucundanda olsa 7 li rakamları görmek istiyorum çünkü
Insallah ozlemcim,er yada gec herkes mezun olacak Allahin izniyleçok teşekkür ederim kızlar eksik olmayın daha iyiyim ama ekranın ışığı rahatsız ettiği için giremedim dün,ağrı atağı geçince kafana tekme yemiş gibi sarsıntılı geçiyor sonraki saatler
hedefine ulaşacaksın canım mezuniyetini burada coşkuyla kutlayacağız hep beraber
Antepia27 fatmacım nerdesin gene sesizliğe büründün gene neye canın sıkkın hani menün?
Ayy canım nasıl tanıyorsun kardeşini
Aynen hem yoğun hem gergin hem uykusuz um ve tabii olan duzenime diyetime sporuma oluyor bu stresle nasıl basedicem bilmiyorum
Ne kadar guzgü başladığım haftam tam tartı gunu bozuldu
İnşallah toparlanirsi
Sen nasılsın canım
Bugun ki menumu yazayim.Menu demeye bin sahit ister.0 puanlik bir menu.Sabah ac karnina bir tatli kasigi keten tohumu yagi,ustune de 1/2 lt limonlu su iciyorum.Aclik denen şeyi hissetmiyorum.Bugun aksam 18:30 gibi yemege oturduk.Ve hicbirsey yemedigim aklima geldi.Yemek yaparkende parmagim fena kesildi.Dikise gerek yokmus ama 10 dk kani durduramadim.En sonunda hst gittik.Neyse menumu yazayim
Uyaninca 1 tatli kasigi keten tohumu yagi.Ustune de 1/2 lt limonlu su
Sabah : Yok
Ara: Bir fincan yari sutlu nescafe
Ogle : Yok
Ara : 1 fincan yari sutlu nescafe
Aksam 18:30 : 5 kasik sebzeli sac kavurma
1 dilim kepekli ekmek
2-3 kasik yogurt
Su 2 lt Spor 60 dk yuruyus
12 765 adim
obezzto Pamukprncess ozlemkartal
biraz zorlanıyorum, ama fena değil, en azından gayret gösteriyor, sizin nasıl gidiyorNasıl gidiyor 1.sinif sarayca konusamadik hiç ela lale kafayı yiyoruz biz.
günaydın koçumgünaydın güzel kalpli saram,enerjin buraya kadar geldi,daha iyiyim canım sağolasın sen nasılsın yeni ylisteye başlamışsın hayırlı olsun bol bol kilo verdirsin sana
4 günlüğe niyetlenilip devam ettirilememiş gibi bir hava sezdim ha kuzucum,ben iki öğüne sıcak baktığım için bişey demiyorum bence güzel menün canım su az sadece,saraycam ne dersi çalışıyorsun kuzum
sende mi kaçamak yaptın yoksa mortimHadi bakalım inşallah toparlariz cumaya kadar canim
Canım görmemiş
yeni menü çok güzel görünüyor kuzucum böyle böyle 60 kiloya ineceksin yakın zamanda, sahi 60 dedim ama hedefin kaç kuzucumMenümü yazayım
Sabah
Akşamdan bir bardak suya bırakılmış ceviz suyu ve ceviz
Üç tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
Bir domates bir salatalık
Bir dilim süzme peynir
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu bir tutam roka
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir bardak su
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir fincan kayısılı form çayı
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Ara
Bir avuç çiğ fındık
Bir fincan kayısılı form çayı
Akşam
Bir kase yoğurt
Bir tabak kinoalı ıspanak yemeği
Su 2,5 litre spor 30 dakika yürüyüş 15 dakika leslie 10 dakika aerobik
Sarayca
@yasom7272
moni
@aeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?