Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dikkat
Dikkat

Önemli not

Sevgili hanımlar, öğlen size takıldım. Bana oy vermeyeni yakarım dedim. Hepsi tamamen şakaydı.
Çok fazla kurabiye çeşidi vardı ve hepside inanılmaz el oyalayan harika kurabiyelerdi.
Çok ciddi zaman harcamış arkadaşlar. Hepsinin ellerine sağlık.
Benim kurabiye çok basit, bir o kadar lezzetli bir kurabiyeydi. Zaten oyalayan bişey yapamazdım, vaktim olmadı.
Ilk yarışmaya katıldığımda sevinçtenmidir, heyecandanmidir burda arkadaşlara söyledim diye uyarı aldım.
Oy toplamaya çalıştım zannedilmiş, şikâyet etmişler.
Üzüldüm, bu sefer kimse bilmesin istedim.
Özellikle rica ediyorum. Gerçekten beğendiğiniz, layık gördüğünüze oyunuzu verin. Teşekkür ederim

bende yatıyom
@aeben @ gezegenfeza divinity haftaya başladığınız diyette koçunuz benim
Vuhhhuuu kuzun olduk senin
Hadi ordan
Adam seni dinliyor, sen hep itiraz edip sonra adamı dinliyon
İtiraz hakkımı kullanıyom

Şimdi ne kilo vermek için bir amacım var nede yarışacağım bir rakibim
Rakip derken gerçek hayattan bahsediyom
Komsuma inat veriyodum kiloları
Ben şeftali kurabiye'ye verdim oyumu
Kuş yuvasına verecektim ama nasıl olduysa şeftaliye tikladim
Kuş yuvası açık ara öndeydi 1. Olsun

Benimkiyle arada açık ara fark vardı cınım. Yoksa bazıları yakın takipdi sanırım

Bugun ki menumu yazayim.Menu demeye bin sahit ister.0 puanlik bir menu.Sabah ac karnina bir tatli kasigi keten tohumu yagi,ustune de 1/2 lt limonlu su iciyorum.Aclik denen şeyi hissetmiyorum.Bugun aksam 18:30 gibi yemege oturduk.Ve hicbirsey yemedigim aklima geldi.Yemek yaparkende parmagim fena kesildi.Dikise gerek yokmus ama 10 dk kani durduramadim.En sonunda hst gittik.Neyse menumu yazayim

Uyaninca 1 tatli kasigi keten tohumu yagi.Ustune de 1/2 lt limonlu su

Sabah : Yok

Ara: Bir fincan yari sutlu nescafe

Ogle : Yok

Ara : 1 fincan yari sutlu nescafe

Aksam 18:30 : 5 kasik sebzeli sac kavurma
1 dilim kepekli ekmek
2-3 kasik yogurt

Su 2 lt Spor 60 dk yuruyus
12 765 adim

obezzto Pamukprncess ozlemkartal

menün güzel aylinim

Öğlen öğün niyetine yediğin için fazla gelmedi bana . Ara olsa fazlaydı tabiki
Iyi bari aebenim,cok olmadigina sevindim.Bir an once hedefime ulasmak istiyorum.Ama inanin ki ac kalmiyorum.Keten tohumu yagini bir deneyin isterseniz.Herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir ama denemek de fayda var bence.Tercih sizin tabii ki.Benim ki nacizane fikir

Evde mi yapacaksin,spor salonuna mi yazildin saram.

Insallah ozlemcim,er yada gec herkes mezun olacak Allahin izniyle

Antepia27 fatmacım nerdesin gene sesizliğe büründün gene neye canın sıkkın hani menün?

Ayy canım nasıl tanıyorsun kardeşini
Aynen hem yoğun hem gergin hem uykusuz um ve tabii olan duzenime diyetime sporuma oluyor bu stresle nasıl basedicem bilmiyorum
Ne kadar guzgü başladığım haftam tam tartı gunu bozuldu
İnşallah toparlanirsi
Sen nasılsın canım

neyin var kuzum paylaşmak istermisin bazen dertler sıkıntılar paylaşınca azalıyor anlatırsan rahatlarsın belki Rabbim ne sıkıntın varsa feraha çıkarsın seni inşallah

çok geçmiş olsun canım elin şimdi nasıl merak ettim
o kadar koşturuyorsunki o kadar stresin varki bunlar normal canım nolur kendine dikkat et bizi bizden başka düşünen yok bitanem seni çok seviyom men

günaydın koçum

kızımla ders çalışıyoruz :)

4 günlüğe başlamadım sabah aceleden kahvaltı öyle oldu, bende sanırım 2 öğüne geçiyorum yavaş yavaş, ve sıcak bakıyorum 2 öğüne

yeni menü çok güzel görünüyor kuzucum böyle böyle 60 kiloya ineceksin yakın zamanda, sahi 60 dedim ama hedefin kaç kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…