Fazla acıkmadım.dün gibi değildi mesela..Acıktınmı peki
Yağ olayı için ne diyorsun?Karataya sonuna kadar güveniyorum.
Zaten pazartesi karatay usulü yiyecegim.
Defalarca yaptım, hepsinde memnun kaldım
Salatalarıma zeytinyağı ekledim.Yağ olayı için ne diyorsun?
Arkadaşlar karbonhidratı buğday vs..den almak yerine yağdan alma olayına nasıl bakıyorsunuz? Ben bugün yumurtalarımın üzerine bayağı zeytinyağı ekledim ve bayağı tok tuttu..
Uzman görüslerini bekliyorum :)
Stres yaptım ya histereskopiye giricem girmicem gribim diye ona diyorum kuzum iki gün dinlenirim beynim yandıWhat??
Insallah saram10.takımın güzel ve enerjik hatunları uyanın artık sabah olduuuuuu uyanın suyunuzu için yeşil çayınızı için bu haftada tüm birincilikler bizim olmalı
Sagol ozlemcim.Sirayla hepimizin kini kutlucaz insallahçok teşekkür ederim kızlar eksik olmayın daha iyiyim ama ekranın ışığı rahatsız ettiği için giremedim dün,ağrı atağı geçince kafana tekme yemiş gibi sarsıntılı geçiyor sonraki saatler
hedefine ulaşacaksın canım mezuniyetini burada coşkuyla kutlayacağız hep beraber
Insallah iyi bir dr bulursun da faydasini gorursun cnm.Rabbim sifa versinSelam kızlar, malum çarşamba cumaya son 2. Azami dikkat edelim.
Ben aynı, ağrılarla şişliklerle mücadele ediyorum. Artık ruhende bedenende yoruldum. Bitsin artık.
Geçsinde kapsamlı baktırıcam inş. Bu şekilde anlamıyolar biraz düzeleyim gidicem.
Hamdolsun.
Insallah olursun obezztomTünaydın arkadaşlar..herkese sağlıklı ve mutlu günler..
Hafta ortası olmuş ama ben halen farklı hissediyorum, sanki daha başındayız gibi.bu hafta dengelerimiz şaştı.okullar üç gün tatil olunca modumuz anında yavaşladı.en azından benim için öyleiki gün hızlandırılmış ve kaçamaksız diet yapmam lazım ki bu hafta hic değilse -1 olsun..
Sen hangi kurabiyeyi yaptin gezegenimYok canım sağol, yaktım çıranı
Oylama bitti diye rahat rahat konuşuyorum
Salatalarıma zeytinyağı ekledim.
Yemeklerini tereyağıyla pişirdim.
Günde 1 avuç kuruyemiş yedim.
0 kaçmakla 6 haftada 8 kilo vermiştim
Ben bu hafta bi tatlı kaşığı zeytinyağı yutuyorum sabahki ara öğünde ve 10 tane zeytin bir avuç kurıyemiş derken Karataya doğru gidiyorum bu hafta kilo verirsem sizede tavsiye ederim
obezitom her yiyecekte belli miktarda karbonhidrat vardır , senin bugun yediğin salatalık domates pırasada karbonhidrat canım. Peynirdede hatrı sayılır karbon vardır .Bugün iki öğün beslendim bayanlar.artı ekmek yemedim.diyetisyen bunları duysa beni kapıdan içeri sokmaz herhalde :)
Sabah 10.00
Iki yumurta, iki cherry, bir salatalık, roka, peynir
Akşam: pırasa, ciğer sote, ayran
Su: 2 litre
Spor:yarım saat yürüyüs
Insallah nellie.Ben bu hafta paylasimlari okuyamadim,cok yogundum.Yeni gelmisin,hosgelmisin.Ben de Aylin canim.Yok canım bu hafta bende toparlayamadım bu cuma kilomu bildirip haftaya daha azimli olacağım inşallah
Haftaya senden derece bekliyorum cnmKızlar yazmayı unutmuşum gece saat 21.00 gibi bir fincan kayısılı form çayı ve bir tane elma yada iki tane mandalina yiyecem
Bunlara ek detoksu suyum var içtiğim iki buçuk litre suyun bir litresi detoksu suyu
Bu cuma olmasa bile haftaya cuma iyi bir derece yaparım bu menüyle ama bugün başım çok ağrıyor midemde bulanıyor inşallah hasta olmam
Yagli tohum ney Yasomumobezim aç olman çok normal bak mideni doldurmak için akşam salata yeseydin keşke çorba ne çorbası
çorbayı ekmekten sayıyoruz unutmayın 1dilim 4 sarma 1 dilim eekmek 1 dilim
akşamı 3dilim ekmekle kapatmışsın bitanem. bide ara öğüünde keşke tarçınlı sütle hurma yada yağlı tohum yesen badem ceviz vs akşam daha tok olursun
Acıbadem kurabiyesi yapmıştımSen hangi kurabiyeyi yaptin gezegenim
Üstadım yine aydınlattın beni sagolasınobezitom her yiyecekte belli miktarda karbonhidrat vardır , senin bugun yediğin salatalık domates pırasada karbonhidrat canım. Peynirdede hatrı sayılır karbon vardır .
Yani ekmekte karbon pırasada aradındaki fark gl endeksindeki farkdır!
Yağ kilo aldırmaz !
Yagla birlikte yediğin yüksek gl endeksli karbonlar ( ekmek , şeker vs) yediğin yagı dopo ettirir . Karatayın mantıgıda budur , bol yag ye fakat yanında gl endeksi yüksek karbon yemedir...
Sen bugun menünde hiç gl yüksek karbon yememişsin o yüzden şekerinde dalgalanma olmaz ve açıkmazsın.
Umarım açıklayıcı olmuştur takıldıgın varsa sorabilirsin hiç çekinme
Cok sukur iyiyiz cnm.Sen nasilsin?slm hayırlı akşamlar umarım herkescikler iyidir?
Yağı bardaklami içiyorlar? Yok artıkYalnız karataycılar yağı kaşıkla falan değil bildiğin shot bardaklarında içiyorlar.valla benim kafa iyice karıştı.yarında yağlı ve iki öğün beslenicem ona göre gidişata bakıcam..
Yalnız diyetisyene gidipde yağdan vermemişsin der diye endişem var.ne derim kadına? Ben sabah yağ yiyorum mu diyeyim?
Bakın karataycıların örnek sabah menüsü.yağa dikkat!
Bende bendeyok canım olur mu hiç. takıma önem veriyorsun ne güzel. ben seni burada görmekten çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?