Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bu hafta bi tatlı kaşığı zeytinyağı yutuyorum sabahki ara öğünde ve 10 tane zeytin bir avuç kurıyemiş derken Karataya doğru gidiyorum bu hafta kilo verirsem sizede tavsiye ederim

Sagol ozlemcim.Sirayla hepimizin kini kutlucaz insallah

Insallah iyi bir dr bulursun da faydasini gorursun cnm.Rabbim sifa versin

Insallah olursun obezztom

Son düzenleme:
Salatalarıma zeytinyağı ekledim.
Yemeklerini tereyağıyla pişirdim.
Günde 1 avuç kuruyemiş yedim.
0 kaçmakla 6 haftada 8 kilo vermiştim

Ben bu hafta bi tatlı kaşığı zeytinyağı yutuyorum sabahki ara öğünde ve 10 tane zeytin bir avuç kurıyemiş derken Karataya doğru gidiyorum bu hafta kilo verirsem sizede tavsiye ederim

Yalnız karataycılar yağı kaşıkla falan değil bildiğin shot bardaklarında içiyorlar.valla benim kafa iyice karıştı.yarında yağlı ve iki öğün beslenicem ona göre gidişata bakıcam..

Yalnız diyetisyene gidipde yağdan vermemişsin der diye endişem var.ne derim kadına? Ben sabah yağ yiyorum mu diyeyim?

Bakın karataycıların örnek sabah menüsü.yağa dikkat!

Eklentiler

• 20181101_215829.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 20181101_215743.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 32
obezitom her yiyecekte belli miktarda karbonhidrat vardır , senin bugun yediğin salatalık domates pırasada karbonhidrat canım. Peynirdede hatrı sayılır karbon vardır .
Yani ekmekte karbon pırasada aradındaki fark gl endeksindeki farkdır!
Yağ kilo aldırmaz !
Yagla birlikte yediğin yüksek gl endeksli karbonlar ( ekmek , şeker vs) yediğin yagı dopo ettirir . Karatayın mantıgıda budur , bol yag ye fakat yanında gl endeksi yüksek karbon yemedir...

Sen bugun menünde hiç gl yüksek karbon yememişsin o yüzden şekerinde dalgalanma olmaz ve açıkmazsın.

Umarım açıklayıcı olmuştur takıldıgın varsa sorabilirsin hiç çekinme

Yok canım bu hafta bende toparlayamadım bu cuma kilomu bildirip haftaya daha azimli olacağım inşallah
Insallah nellie.Ben bu hafta paylasimlari okuyamadim,cok yogundum.Yeni gelmisin,hosgelmisin.Ben de Aylin canim.
Azmin elinden birsey kurtulmaz,basaracagina inaniyorum.Boy kilo hedef kac cnm

Haftaya senden derece bekliyorum cnm

Yagli tohum ney Yasomum

Üstadım yine aydınlattın beni sagolasın ben yine aynı şekil beslenmeye devam edeyim o zaman..

Yağ bizim icin her zaman kilo aldırıcı bir unsur olarak yerleşti ya bilinç altına şimdi onu temize çıkarmak bana çok zor geliyo şekerden korkmuyoruz yağdan korktuğumuz kadar..

Yağı bardaklami içiyorlar? Yok artık
Benim karatay kahvaltımı yazıyım
2 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir
10 zeytin
1 domates, salatalık, yeşillik ne varsa üstüne kaya tuzu ve zeytinyağı döküyordum
1 avuç kuruyemiş
Bazen 2 dilim pastırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…