Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuruyemişi gece yememeye çalış onun dışında güzel menün

Haftaya senden derece bekliyorum cnm

İnşallah canım

Insallah hasta olmazsin saram.Gercekten herkes dokuluyor.Takimimiza nazar degdi herhalde.
Benim de parmagim cok kotu durumda.Mosmor olmus ve parmagim hareket ettiremiyorum.

Bugün daha iyiyim canım sen elini iyi doktora göster bence ihmal etme canım

Bu elle hala mantımı yapacan Allah yardımcın olsun bitanem

Bugun cookk yoruldum.Uyumadan menumu yazayim.Ama yine sacma sapan bir menu.Kosturmaktan ne aclik hissediyorum,ne de yemek yemeye vaktim oluyor.Ama isler bitti artik.Bi de ben gun boyu ac kaldigimda daha guzel kilo veriyorum.

Uyaninca 1 tatli kasigi k.tohumu yagi
1/2 lt limonlu su

Sabah : Yok
Ara : Yari sutlu nescafe

Ogle : 1/2 dilim meyveli yas pasta.Hst deki arkadasim iyice zayiflamisin ne hale gelmisin diyerek zorla yedirdi.Kiramadim maalesef

Aksam : 2 tane hş yumurta (sabah hasladim ama yemeye firsat olmadi)

Su: 2 lt Spor : Yarim saat yuruyus,15 dk koşu 10 355 adim

Birde menü yorum işine açıklık getireyim; gözüme çarpan ve beni etiketleyen menülere o anki vaktime göre bakıyorum yanlış anlaşılmayım . Gönül ister her meyüye ayrıntılı bakayım yorum edeyim ama olmuyor malesef

yasom7272 yasemin uyuyamı kaldın çokmu yorgunsun yoksa hastamısın ? Nerdesin?
hayırlı geceler bacım bugün işten geldim yemeğimi yedim eski iş yerinden arkadaşlar aradı onlarla dışarı çıktık oturduk ordan sinamaya gittik biraz önce geldim eve bugün felekten bir gün çaldım mesai sonu yani beni merak ettiğin için teşekkür ederim

sevindim senin adına arAda yap böyle kaçamaklar
müslim filminemi gittin?

sara_28 canım koçum dr kontrolünün iyi olmasına çok sevindim kilo verdikçe daha iyi olacan inşallah.
@Ssy8491 canım geçmiş olsun bitmiş hayırlısıyla valla iyi almışlar tbr ederim neyse hayırlısıyla bebiş haberinide alalım inşallah sara ve senden takımda bir parti yaparız inşallah.
Aylin42Konya bacım hiç kendine acımıyonmu o elle bide mantımı yapacan allah aşkına bu kadınlar nasıl bişeyiz hiç canımızın kıymetini bilmiyoz lütfen kendine iyi davran
moni canım iyi olmana sevindim
obezzto bacım yağ konusundaki benim düşüncem herşeyi ölçüsünde yemek gerekiyor.fazlası zarra azı karar

Insallah nellie.Ben bu hafta paylasimlari okuyamadim,cok yogundum.Yeni gelmisin,hosgelmisin.Ben de Aylin canim.
Azmin elinden birsey kurtulmaz,basaracagina inaniyorum.Boy kilo hedef kac cnm
Sağol canım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız 76 kiloyumboy 1.58 hedefim 65 sen kaç kilosun

Son düzenleyen: Moderatör:
menümüde yazayım yatayım geç oldu
sabah
2 kaşık yulaf 2 kayısıs 2 erik ve 1 çeviz bir bardak kefir
öğlen
2 küçük but az salata ve ayran
akşam
vicdan yemeğim ve yoğurt
2.5lt su spor yapmadım ama 9000 bin adım atmışımdır dur bakem 9350
yarın ola hayrola kilo vermiş olarak uyanmak istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…