Kuruyemişi gece yememeye çalış onun dışında güzel menünBugunki menum:
Sabah bir bardak Ilik su
Khavalti:
2 dilim surme peynirli kepek ekmek
Salata domates ve 1 kk peynir
1 bardak kahve
Ara
Cecil peynir
1 bardak yesil cay
Oglen:
1 filtre kahve
Aksam:
5kaşik mantar sote
3 kucuk kofte
Salata
Ara
2 bardak cay
3 ceviz 3 findik ,3 badem, biraz cekirdek
obezzto
moni
@gezegenfeza
Haftaya senden derece bekliyorum cnm
Insallah hasta olmazsin saram.Gercekten herkes dokuluyor.Takimimiza nazar degdi herhalde.
Benim de parmagim cok kotu durumda.Mosmor olmus ve parmagim hareket ettiremiyorum.
Canimsin unutmayip da sordugun icin cok tsk ederim.Ben bu konu da senin ve yasom kadar iyi degilim maalesef.Hakkinizi helal edin canim.
Elim cok kotu aebenim.Kalbim sanki kesilen yerde atiyor.Hst ye pastalari goturunce hemsire arkadasima pansuman yaptirdim.Kesilen eti elinle kaldir yani o derece.Koptu kopacak durumdaydi.Saglik ocaginda koparirsak daha gec iyilesir yapisir gider dedi.Ama yanlismis.Alti hava almadigi icin iyilesim sureci daha uzarmis.Parmak morarmis ve hareket ettiremiyorum.
Siparislerin tamami teslim edildi.Cok sukur bugun cok rahatim.10 kg daha manti yapilacak ama carsambaya.Rahat rahat yapilir.
Daha okunacak 30 sayfam var.
Yav seninki zaten standart saram yoruldum süper diye diyeaeben im benim menüme niye yorum yapmıyorsun aşkolsun
Bende her zaman telden giriyorum sma hic oyle bir sorunla karsilasmadim cnmAblam özledim senitelefondan giriyorum ondan mu acaba r
moni kaptanım aylini aradım haber verdim unutmadan yazayım bugün yazarım dedi.hala pastalarla boğuşuyordu
Esin mi asiri titiz,sen mi merak ettim.Temizlik cok guzel ama herseyin fazlasi zarar cnm.Kendine ediyorsun,caninin kiymetini bil habibim ilerde cok ararsinSabahtan akşama kadar temizlik biktim artik
hayırlı geceler bacım bugün işten geldim yemeğimi yedim eski iş yerinden arkadaşlar aradı onlarla dışarı çıktık oturduk ordan sinamaya gittik biraz önce geldim eve bugün felekten bir gün çaldım mesai sonu yaniyasom7272 yasemin uyuyamı kaldın çokmu yorgunsun yoksa hastamısın ? Nerdesin?
Canan karatayda ekmek yasakmikiEkmeksiz yapabilecenmi zehracım?
hayırlı geceler bacım bugün işten geldim yemeğimi yedim eski iş yerinden arkadaşlar aradı onlarla dışarı çıktık oturduk ordan sinamaya gittik biraz önce geldim eve bugün felekten bir gün çaldım mesai sonu yanibeni merak ettiğin için teşekkür ederim
Zehoo hoca ekmek yiyenleri silahla furuyoCanan karatayda ekmek yasakmiki
Ay daha okunacak çok sayfan var aylinEsin mi asiri titiz,sen mi merak ettim.Temizlik cok guzel ama herseyin fazlasi zarar cnm.Kendine ediyorsun,caninin kiymetini bil habibim ilerde cok ararsin
evet ona gittikte filmin sonunu iyi bağlayamamışlar işte vakit geçirmiş olduk.sevindim senin adına arAda yap böyle kaçamaklar
müslim filminemi gittin?
Sağol canım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız 76 kiloyumboy 1.58 hedefim 65 sen kaç kilosunInsallah nellie.Ben bu hafta paylasimlari okuyamadim,cok yogundum.Yeni gelmisin,hosgelmisin.Ben de Aylin canim.
Azmin elinden birsey kurtulmaz,basaracagina inaniyorum.Boy kilo hedef kac cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?