- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Inanmiyorum yaa.Bende ona verdim,megersem sana vermisim.Aci badem kurabiyesini cook severim ona verdim.YasasiinnAcıbadem kurabiyesi yapmıştım
Hayy Allah neden bu kadar uzun suruyor canim yaabugün baş ağrısından mahvoldum. hala kötüyüm
Fındık, fıstık, ceviz vsYagli tohum ney Yasomum
Ay ben cok severim.Uc tanede yerim.Bugun aksam iki tane yedim bendeYedim canım ama zorla yedim kusacaktım nerdeyse yarın daha üç tane yiyemem iki tane yiyecem
Yagli tohum olarak hic duymamistim.Cahillik basa belaFındık, fıstık, ceviz vs
aynenÜstadım yine aydınlattın beni sagolasınben yine aynı şekil beslenmeye devam edeyim o zaman..
Yağ bizim icin her zaman kilo aldırıcı bir unsur olarak yerleşti ya bilinç altına şimdi onu temize çıkarmak bana çok zor geliyoşekerden korkmuyoruz yağdan korktuğumuz kadar..
Elin nasıl aylin?Cok sukur iyiyiz cnm.Sen nasilsin?
Insallah hasta olmazsin saram.Gercekten herkes dokuluyor.Takimimiza nazar degdi herhalde.İnşallah canım herşeyin başı sağlık başım çok ağrıyor iyice halsizleştim
bardakla yağmıYağı bardaklami içiyorlar? Yok artık
Benim karatay kahvaltımı yazıyım
2 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir
10 zeytin
1 domates, salatalık, yeşillik ne varsa üstüne kaya tuzu ve zeytinyağı döküyordum
1 avuç kuruyemiş
Bazen 2 dilim pastırma
Ahh kiyamam mortime ben.Beni gecicem diye aç mi kalmisBende öyleyimben açlıktandır diye düşünüyorum ama..
Canimsin unutmayip da sordugun icin cok tsk ederim.Ben bu konu da senin ve yasom kadar iyi degilim maalesef.Hakkinizi helal edin canim.Elin nasıl aylin?
Öpermiyim dövermiyim söz veremiyorum fulyam
bak ama sorumluluğun çok büyükbeni motive etcen, sevcen, öpcen…… her daim yanımda olcen
ahahahha iyi yol
harika
afiyet olsun canım. güzel menü.
Gene mantimi yapacan o elinleCanimsin unutmayip da sordugun icin cok tsk ederim.Ben bu konu da senin ve yasom kadar iyi degilim maalesef.Hakkinizi helal edin canim.
Elim cok kotu aebenim.Kalbim sanki kesilen yerde atiyor.Hst ye pastalari goturunce hemsire arkadasima pansuman yaptirdim.Kesilen eti elinle kaldir yani o derece.Koptu kopacak durumdaydi.Saglik ocaginda koparirsak daha gec iyilesir yapisir gider dedi.Ama yanlismis.Alti hava almadigi icin iyilesim sureci daha uzarmis.Parmak morarmis ve hareket ettiremiyorum.
Siparislerin tamami teslim edildi.Cok sukur bugun cok rahatim.10 kg daha manti yapilacak ama carsambaya.Rahat rahat yapilir.
Daha okunacak 30 sayfam var.
Yumurtayı ne kadan seviyosa benim bacı kaç gündür yazmıyodu takıma yumurtayı duyunca hemen yazmış
Akşam pilavın çok olmuş
Ekmeksiz yapabilecenmi zehracım?Iyi aksamlar kizlarr, bende c. Karatay kitabini siparis verdim, aklima yatarsa onu yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?