Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen
Misal salataya yağ koymadım demenin bi anlamı yok! Bilakis koyulmalıki içindeki yağda eriyen vitaminler emilsin,

Sen bugunki gibi beslenmeye devam edersen kilo kaybın süper olur LAKİN SENİ UYARMAM LAZIMKİ uzun vadede bu şekil beslenmeni tavsiye etmem !
Baklagil ( nohut fasulye mercimek) sabahları tb ekmek yemen kilonu biraz yavaşlatsada hem sağlık açısından hemde kiloyu geri almama açısından önemlidir

bardakla yağmı

Karatayın kitabını okudum sanırım öyle bişi görmedim yaf

Belki zeytinyagındaki şifayı almak için onu bol kullanıyor olabilirler

Ben yağ kilo aldırmaz derken bardak bardak içilmeli demedim ama biline

Bugunki menum:
Sabah bir bardak Ilik su
Khavalti:
2 dilim surme peynirli kepek ekmek
Salata domates ve 1 kk peynir
1 bardak kahve

Ara
Cecil peynir
1 bardak yesil cay

Oglen:
1 filtre kahve

Aksam:
5kaşik mantar sote
3 kucuk kofte
Salata

Ara
2 bardak cay
3 ceviz 3 findik ,3 badem, biraz cekirdek

obezzto
moni
gezegenfeza

Elin nasıl aylin?
Canimsin unutmayip da sordugun icin cok tsk ederim.Ben bu konu da senin ve yasom kadar iyi degilim maalesef.Hakkinizi helal edin canim.
Elim cok kotu aebenim.Kalbim sanki kesilen yerde atiyor.Hst ye pastalari goturunce hemsire arkadasima pansuman yaptirdim.Kesilen eti elinle kaldir yani o derece.Koptu kopacak durumdaydi.Saglik ocaginda koparirsak daha gec iyilesir yapisir gider dedi.Ama yanlismis.Alti hava almadigi icin iyilesim sureci daha uzarmis.Parmak morarmis ve hareket ettiremiyorum.
Siparislerin tamami teslim edildi.Cok sukur bugun cok rahatim.10 kg daha manti yapilacak ama carsambaya.Rahat rahat yapilir.
Daha okunacak 30 sayfam var.

Gene mantimi yapacan o elinle

Akşam pilavın çok olmuş
Onun dışında iyi menü senin için , ekmek neyinde yok alengirli şeylerde yok kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…