kızlar bir süre izine ayrılacağım, bir kaç hafta sonra bomba gibi dönmek dileğiyle
Cuma : 67.3
Bugun : 66.3
Fark : -1 kg
Yuzde : 1.485
Koşuşturmadan iki gundur duzenim bozuldu.Ama simdilik siparisler cok az.Artik eski beslenme duzenime veeee leslie me basliyorum.Leslie yapmayi cok ozledim desem gulersiniz bana
fatmacım bu haftada bakalım olmassa haftaya direk izne ayırırım.moni kaptanim bana bu haftada son bı şans ver canım çıkarma eğer haftaya olmazsa çıkar canim
Neden?? Niçin??menülerin ve sporun iyiydihaftaya çok sıkı denetimdesin çekirge bilesin!
Reglimden dolayi yine arti olmadigima sukur ediyorum, bu donemden sonra ekside oluyorum kocummm haftaya bomba gibi gelcemyahu senin mortin benim.niye sarayı merak ediyosun, beni etsene
seninle güzel bir menu yapalım ama calışıyosun diye bir sey diyemiyorum.her gün aynı saattte mi ise gidiyorsun? Bir de ne iş yapıyorsun? 87 mezuniyet kilonmuş.bence dahada inmelisin..
ay bir de gülüyo çıldıriciimmoklava geliyo gülme bakim.haftaya ensendeyim senin.son gülen iyi güler bebegim
Ne diyor bu diyorum yaa
Hayirlisi Saraycamkızlar bir süre izine ayrılacağım, bir kaç hafta sonra bomba gibi dönmek dileğiyle
Geldim monim internet bulamadım benimkide bitmişti
kuzum, bu hafta mezun olmak istiyormusun yoksa devam mıGeldim monim internet bulamadım benimkide bitmişti
Geçen haftayı hatırlayamadım
Bu hafta 79.9
Sende busra gibi superrt vermisin canim.
benim tatil sonrası ilk cuma bildirimim canım. inşallah hep böyle güzel olurSenin yuzden : 2.85
Onun ki : 2.90
Umarim yanlisim yoktur
tamam kaptanım, bir türlü istikrar sağlayamadım, olmuyor olmuyor, kendime ve vücuduma zarar veriyorum, bir kaç gün tutamıyorum yiyorum, diğer günler aç geziyorum, izine ayrılmam en doğrusu
sohbete gel ama saraycam. sıkma canını bazen insan bunalıyor. çıkmaza giriyor. çok iyi bilirim. moralini düzeltecek şeylerle oyalanan. topla kafanıtakıma çok zarar verdim farkındayım hepiniz hakkınızı helal edin
Geçen hafta 103.7
canım benim moralini hemen düzelt. üzülme sakın moral bozmak yok. toparlarsın sen ve bir an önce 100 ü görürsün. sonra gelsin 90 larrrrrr
sohbete gel ama istersen menü yazma. rahat olkızlar bir süre izine ayrılacağım, bir kaç hafta sonra bomba gibi dönmek dileğiyle
gezegenfeza canım yeni yarışma kategorisi yöresel yemekler olmuş yine katılacakmısın yarışmaya
senin yöre neresi saracımben evimde olsam katılırdım yöresel yemekleri özellikle kendi yöremin yemeklerini çok güzel yaparım
Geldim monim internet bulamadım benimkide bitmişti
Geçen haftayı hatırlayamadım
Bu hafta 79.9
benim tatil sonrası ilk cuma bildirimim canım. inşallah hep böyle güzel olur
sohbete gel ama saraycam. sıkma canını bazen insan bunalıyor. çıkmaza giriyor. çok iyi bilirim. moralini düzeltecek şeylerle oyalanan. topla kafanı
canım benim moralini hemen düzelt. üzülme sakın moral bozmak yok. toparlarsın sen ve bir an önce 100 ü görürsün. sonra gelsin 90 larrrrrr
sohbete gel ama istersen menü yazma. rahat ol
senin yöre neresi saracımneleri meşhur mesela? ben yöresel yemekleri çok severim
ben doğuluyum canım yemeklerimiz çok güzeldir katıklı dolmadan ciğer taplamasından sıkma köfteye içli köfteden kilis tavasına etli lahana dolmasından çiğ köfteye ayran aşıdan turşu aşına çeşit çeşit yemeklerimiz var her yörenin kendine has kendine özgü lezzetli yemekleri var ama bizim yemekler ayrı bir güzel
istediğin sevdiğin bir yemek varsa sorabilirsin tarifini verebilirim yemek konusunda repertuarım biraz fazlaca çünkü
bencede iyi fikirHer hafta kurlarız bizde
ay o zaman sende benim kuzum olabilirsinAy senin enerjine bayılıyorum. O sopalarindan ben de istiyorum.
off o da kötü yaa+ 300 gram çok değil ama hep artı gelmek moralini bozar motivasyonunu düşürür canım diyetisyene hala devam ediyormusun kontrollerin nasıl geçiyor hiç bahsetmiyorsun listenin dışına çıkmamaya çalışsan kendi sağlığın için en azından biliyorum zor çok zor ama istersen başarabilirsin sen kendi evindesin istediğini istediğin zaman yapabilirsin ben kaynanamlardayım istediğim yemeği yapsam bile zar zor suratsız suratları çekerek yapıyorum üstelik neyi yemeyi seviyosam inadıma yapar gibi onu pişirip karşımda yiyorlar ev buram buram yemek kokuyor ama ne yapayım önemli olan benim sağlığım ve en önemlisi evladıma kavuşma özlemim diyorum katlanıyorum yani demem o ki sende istersen yapabilirsin kaç ay oldu 100 lü rakamları terk etmedin eminim sende sıkılıyosun ama lütfen ayağa kalk ve bişeyler yap yoksa külahları değişecez seninle
kıskanma obezcim siz morti olabilirsiniz ama bizde aylinimle kankayız
kaptanım bir sans daha ver lütfen.insallah bu hafta başarır.ben inanıyorum başaracağına.hadi kuzum sende yüzümüzü kara çıkarma, asıl bu hafta spora..moni kaptanim bana bu haftada son bı şans ver canım çıkarma eğer haftaya olmazsa çıkar canim
he he canım..regl olduğubln için + çıktım olayı diye bir şeye inanmıyorum.bunu bir doğduğundan beri diet yapan obezztoya bir de üstadımReglimden dolayi yine arti olmadigima sukur ediyorum, bu donemden sonra ekside oluyorum kocummm haftaya bomba gibi gelcem
yari c.karatay
aferin çekirge.her zaman böyle hatırnaz ol :) koçunun doğum gününde de böyle incelikler beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?