Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[/QUOTE]
Amin inşallah kuzum

Öyleyse pazartesi start veriyoruz
Ben c.tesiden verdim bakalım

Tebrikler ozlemcim
Teşekkürler canim

kızlar bir süre izine ayrılacağım, bir kaç hafta sonra bomba gibi dönmek dileğiyle
Ah kuzum ya kuzusuz kaldım ama gönlüm seninle bomba gibi gel

Sabah saat 06.00:
2 haslanmis kaysi kivaminda yumurta
Avuc ici kadar peynir
8 adet zeytin
Salatalik
3 tane kuru kayisi

Saat 07.00
1 bardak siyah filtre kahve

Saat 10.00
Yarim su bardagi ceviz
1 mandalina
2 kaşik yogurt

Oglen: 12.30
Kirmizi biberli marul salata
1 kase domates corbasi

Ara 15.00
1 filtre siyah kahve ( siyah = sutsuz sekersiz)

Aksam 16.30
1 kase yogurt
4 y.k. et sote
1 kase salata ( marul/sogan/ rendelenmis havuc/maydanoz)

Son ara 19.00 1 bardak yesil cay

Su: 2 lt yatana kadar 2 bucuk olur
Spor:Toplam 10816 adim

gezegenfeza
aeben
obezzto
moni

Iyi akşamlar hanımlar klasik pazar kosusturmasi bitti şükür anca oturabildim.bisey sormak istiyorum .benim hamilelik ten falan baya oruç borcum var onlari yavaş yavaş odeyeyim diyorum. Allah nasip ederse yarından itibaren oruç tutucam. Sahuru kahvaltı gibi yaparım da meyve yemeyi düşünüyorum onu iftarda mi yiyeyim sahurda mi

Iyi aksamlar kizlar, bugun karatayin ilk gunu, bugun ara ogunlu yaptim calisiyorum yoksa dayanirmiydim bilmiyorum , elimden geldigince uycam c. K. Fark ettimki bayagi doyuruyor ve ekmeksizde hic fena gecmedi gunum. Simdi kendime 1 haftalik menu yazip alisveris yapcam yarin. Sonunda kendime yakin hissettigim diyeti kitabi buldum galiba

Ne çabuk, başka şehirden gelip yatılı kalacaklar zannettiydim.
Ne pişirdin misafirlerine
Babam annem kız kardeşim enişte, abim, hepsi nerde yatacak geçmiş olsuna geldiler 2,5 saatlik yol yav

Yogurt çorbası
Fırında köfte
Pilav ,Kıymalı pide, salata . Trileçe.

O gelmeden kır bi taraflarını

Sabah 4 muffin biraz çok olsada güzel menün pazar için

Bugün ne yedim

Sabah 10.30
Kavurmalı yumurta, çiğ kapya biber, peynir, zeytin, domates, salatalık

Öğle 15.00
Bir kase tuzlama

Akşam: ıspanak, bir muz

Su:2 litre
Spor: 10 bin adım yürüdüm
Obezim canım menün az olmuş. Zaten ekmek türevi yemiyorsun barı salata yogurt bol bol ye .
Bu hafta kilo verimin çok güzel olur lakin ilersi için bıkadar az yemen iyi değil canım kilo verimi uzun vadede başarılı olmalı.

Ben bikeresinde diyetisyene butür şeyler dediydim kadın ne dedi biliyonuzmu ? O zaman bildiğin gibi yap !

Aynen

Sabahları 1 dl ekmek yenmeli bence

aynen böyle devam fatmam . Menülerin düzenli ekmekli olması gözüme batmıyor çünki senin kaçamak yapmanı önliycrktir bu ekmekler . Cumaya doğru azaltırsın

çok calışmaktan bizim tartılar sapıtıyo özlemcim.arada dinlendirmek lazım :)

Kısmetmiş diyelim obezim, kayınpederim bir görüşte vuruldu bana6 ay peşimi bırakmadı, sonunda aldı

Kahvaltıya geldik güya, hâlâ kızımdayız. Bize gelecekler yatıya
ohh ne güzel.torunun da sevinmiştir bu işe..

Kitapta ornek menude ara ogun var ama sart degil yaziyor
tamam o zaman.ben kitabı okumadım, sadece yapanları takip ediyorum

harika menü ve spor.bu hafta güzel bir eksi bekliyorum senden..

Korkuyoooom
Kendimi hazır hissetmiyorum ama tekrar 70 üstüne cikmamak için yapmam lazim
yap kuzum yap canım yap güzelim..bak bu obez 73 de bir bıraktı bi baktıki 9 olmuş sakın tembellik yapma.menü ve spor bekliyorum yarın senden..

cok güzel.senin için çok sevindim canım.bizimlede paylaş okuduklarını, koçunu cahil bırakma :)

yarın geçsinde biraz daha yerim canım.ama gayet iyi gidiyor biliyormusun, bayağı alıştım bu şekil yemeye :)

Ben bikeresinde diyetisyene butür şeyler dediydim kadın ne dedi biliyonuzmu ? O zaman bildiğin gibi yap !
ahahahh ben de aynı tepkiyi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…