- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
[/QUOTE]ohhh çok güzel yapmışsın canım senin adına çok sevindim
olsun sağlık olsun canım bende sabitim bu hafta
Amin canım inşallah artık gelsin bebişler yeter beklediğimiz ben ve isteyen herkes anne olsun sağlıkla evlatlarına kavuşsun inşallah evlat sahibi olanlarda evlatlarına sağlıkla huzurla mutlulukla büyütsün inşallah
Ben c.tesiden verdim bakalımÖyleyse pazartesi start veriyoruz
Teşekkürler canimTebrikler ozlemcim
Ah kuzum ya kuzusuz kaldım ama gönlüm seninle bomba gibi gelkızlar bir süre izine ayrılacağım, bir kaç hafta sonra bomba gibi dönmek dileğiyle
Ne sporu kız dizlerim tutmuyo su an o kadar kapasitem olsa keşkeOh ev tertemiz olmuştur, kızınlada hasret giderdin, bizide özledin, daha ne olsun. Spor ne durumda spor
divinity bildirimin geliyo kendin yoksun??
yarın pazartesi hazır mısınız karataycılardivinity gezegenfeza Zre_ @sara_28
Evet canım benim aile ve kardeşlerim memlekette aksraydalar . Ben dvlenince angaraya geldim 26 sene olduAeben annecigin çok mu uzakta?
Ben hazirimmmmmdivinity bildirimin geliyo kendin yoksun??
yarın pazartesi hazır mısınız karataycılardivinity gezegenfeza Zre_ @sara_28
Babam annem kız kardeşim enişte, abim, hepsi nerde yatacak geçmiş olsuna geldiler 2,5 saatlik yol yavNe çabuk, başka şehirden gelip yatılı kalacaklar zannettiydim.
Ne pişirdin misafirlerine
O gelmeden kır bi taraflarınıamin cümlemizi bende içimden aynen şunu geçiriyom yatak odasının camını açıp herşeyi yallah aşşağı atasım var diğer yerler durabilir.eşim gelince yatak odasını kesin atacam yenisini alsın yada gömme dolap yaptırsın odaya girdikçe cinnet geçiriyom.
Sabah 4 muffin biraz çok olsada güzel menün pazar için
Evet evetbuluşma yerimiz neresi olsun aebenin yanınan gidelim tam orta ankara
Obezim canım menün az olmuş. Zaten ekmek türevi yemiyorsun barı salata yogurt bol bol yeBugün ne yedim
Sabah 10.30
Kavurmalı yumurta, çiğ kapya biber, peynir, zeytin, domates, salatalık
Öğle 15.00
Bir kase tuzlama
Akşam: ıspanak, bir muz
Su:2 litre
Spor: 10 bin adım yürüdüm
Ben bikeresinde diyetisyene butür şeyler dediydim kadın ne dedi biliyonuzmu ? O zaman bildiğin gibi yap !Kızlar yarın sabah diyetisyen günümheyecanlıyım biraz.gelince sonuçları paylaşırım sizle..
Diyetisyene ekmek yemek istemediğimi, bunun diet mantığına uygun olup olmadığını sorucam. Zamanla iki öğüne gecmek istediğimi ve tabii ki zeytinyağı shotlamayı sormıycam çünkü kadının meslegi bırakmasını istemiyorumbunları bir dahaki kontrole saklıyorum.e birden yüklenmemek gerekir değil mi
Aynenobezim hayatın boyunca ekmek yemeyecenmi?ben ekmek yememeği yanlış buluyorum çünkü diyet ve diyet sonrası bişey yok diyetteyken yemedin diyet bitince canın isteyecek bir dilim bir dilim derken gene kilo alacan o yüzden ekmekle diyet yapmak kalıcı kilo verdirir .tabi pilav makarna yedin ekmek dilimini yemeyecen o başka mesele.
Çüpper özlem bacım çüpperOnceki leri tam hatirlamiyorym bugünü yazayım
10.00 2 yumurtalı biberli omlet
1 dilim peynir
7 zeytin
1 salatalık
1 kuru kayısı
16.30 yarım palamut
Salata
1 elma
Su coktu sayamadim spor yok ful ev işi
moni aeben @Aylin42Konya
aynen böyle devam fatmam . Menülerin düzenli ekmekli olması gözüme batmıyor çünki senin kaçamak yapmanı önliycrktir bu ekmekler . Cumaya doğru azaltırsınİyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
2 yumurta omlet
7zeytin
Peynir
Domates
Dereotu maydanoz
2.5 dlm çok tahilli ekmek
Akşam
5 köfte
Salata
Ayran
1.5 dlm cçok tahilli ekmek
Ara
Tarçınlı sut
Şu 2.5 _3.lt civarında
Sporu daha sonra yazıcam inşallah
Nasıl bir hazırlık yaptık acebaHazırım
O araya ihtiyaç duyanlara yani benim gibi hipogilisemiler için ve karataya ilk başladıgın dönemler için sanırım. Yani aklımda öyle kalmışKitapta ornek menude ara ogun var ama sart degil yaziyor
çok calışmaktan bizim tartılar sapıtıyo özlemcim.arada dinlendirmek lazım :)Iyi akşamlar hanimlar iki gündür ev temizliği yapiyorum odaları degistirdim arada çamaşır ütü pazar derken haftasonu nasıl geçti anlamadım
Büyük kız da gelmişti aksamlari ailece film izledik cuma avm ye gitmiştik çok gec geldik aklım burda kala kala geçti günler
Simdi sacimi boyadim beklerken bi bakayım dedim ama geçmiş cok bakacam birazdan
C.tesinden beri iki öğün yapiyorum inşallah iyi gelecek bana
C.tC.tesi tartıya bir çıktım 87 ila 130 arası cesitli rakamlar gosterdi durdu hic böyle olmamıştı pili mi bitti acaba
Herkesler iyidir umarım sizi nasıl özlemişim
ohh ne güzel.torunun da sevinmiştir bu işe..Kısmetmiş diyelim obezim, kayınpederim bir görüşte vuruldu bana6 ay peşimi bırakmadı, sonunda aldı
Kahvaltıya geldik güya, hâlâ kızımdayız. Bize gelecekler yatıya
tamam o zaman.ben kitabı okumadım, sadece yapanları takip ediyorumKitapta ornek menude ara ogun var ama sart degil yaziyor
harika menü ve spor.bu hafta güzel bir eksi bekliyorum senden..Sabah saat 06.00:
2 haslanmis kaysi kivaminda yumurta
Avuc ici kadar peynir
8 adet zeytin
Salatalik
3 tane kuru kayisi
Saat 07.00
1 bardak siyah filtre kahve
Saat 10.00
Yarim su bardagi ceviz
1 mandalina
2 kaşik yogurt
Oglen: 12.30
Kirmizi biberli marul salata
1 kase domates corbasi
Ara 15.00
1 filtre siyah kahve ( siyah = sutsuz sekersiz)
Aksam 16.30
1 kase yogurt
4 y.k. et sote
1 kase salata ( marul/sogan/ rendelenmis havuc/maydanoz)
Son ara 19.00 1 bardak yesil cay
Su: 2 lt yatana kadar 2 bucuk olur
Spor:Toplam 10816 adim
gezegenfeza
aeben
obezzto
moni
yap kuzum yap canım yap güzelim..bak bu obez 73 de bir bıraktı bi baktıki 9 olmuşKorkuyoooom
Kendimi hazır hissetmiyorum ama tekrar 70 üstüne cikmamak için yapmam lazim
cok güzel.senin için çok sevindim canım.bizimlede paylaş okuduklarını, koçunu cahil bırakma :)Iyi aksamlar kizlar, bugun karatayin ilk gunu, bugun ara ogunlu yaptim calisiyorum yoksa dayanirmiydim bilmiyorum , elimden geldigince uycam c. K. Fark ettimki bayagi doyuruyor ve ekmeksizde hic fena gecmedi gunum. Simdi kendime 1 haftalik menu yazip alisveris yapcam yarin. Sonunda kendime yakin hissettigim diyeti kitabi buldum galiba
yarın geçsinde biraz daha yerim canım.ama gayet iyi gidiyor biliyormusun, bayağı alıştım bu şekil yemeye :)Obezim canım menün az olmuş. Zaten ekmek türevi yemiyorsun barı salata yogurt bol bol ye.
Bu hafta kilo verimin çok güzel olur lakin ilersi için bıkadar az yemen iyi değil canımkilo verimi uzun vadede başarılı olmalı.
ahahahh ben de aynı tepkiyi bekliyorum..Ben bikeresinde diyetisyene butür şeyler dediydim kadın ne dedi biliyonuzmu ? O zaman bildiğin gibi yap !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?