Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş dogum günün kutlu olsun hayırlı yaşlar özlem bacım

Nasıl bir hazırlık yaptık aceba
Evde olsam bugünden basliycaktim.
Neyse dedim kahvaltı okey sonrası devam ederim. Nerdee, kahve içmeye gittik, ben kahve aldım. Çocuklar dondurma, eşim pasta ısmarladı, bitiremediler. Onlara yardımcı oldum.
Bugünüm yalan oldu. Inşallah yarın tam olacak

Bacım 5 tane tahinli getirmiş bizim oranın meşhurdur
Dolaba attım .
Sağlıgım için diyet yapmalıyım kiloyuda geçtimde .
evet bilirim bacım severmisin ben hiç yiyemem tatlı tuzlu şeyleri eskiden haşhaşlı ekmek alırdım güzel yapıyorlardı şimdi içine şeker atıyorlar ağzıma süremiyom .evet zaten sağlığımız için diyet yapmalıyız bacım bu yaştan sonra görüntü tabiki güzel ama sağlık daha önemli

Gördüm yediğiniz pastayı
Kızın mübarek yemeden duramiyor

O araya ihtiyaç duyanlara yani benim gibi hipogilisemiler için ve karataya ilk başladıgın dönemler için sanırım. Yani aklımda öyle kalmış
Aynen doğru kalmış. Birde erken kalkıp kahvaltıyı erken yapanlar içindir. Kalktıktan sonra 1 saat içind e kahvaltı yapın diyor canan hanım.
E sabah 6 da kalkan 7 de kahvaltı yapmış olsa, 12, 1 gibi acıkmış olacak.

Bu arada ben kahve çekirdeğine taktım kafayı
Kıtır kıtır yiyorum .yemeden duramıyorum
Karatay da çiğneme hareketi yapmayacaktık leptin çalışsın diye
En çok bunda zorlanacam

gezegen bukadar yiyip 100 kilo olman lazım maşallah maşşallah allahtan tatlı sevmiyom sevsem işim zordu benim. bide nasıl kıvırtıyor onlara yardımcı oldum diye kesin pastanın yarısını yedin

iyiakşamlar kızlar
Bugun ki menü
Sabah
1 tost, domates,zeytin,1 bardak çay
Öğlen
Avuç içi kadar tost yoğurt domates
Akşam
1 tb menemen turşu 1b ayran 1 dilim ekmek
2 lt su
1 saat yürüyüş

Biri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete
En son resimde çok zayifsin yenimi o resim şuan kaç kilosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…