hayali bile güzeldi düşünsene yoldan senide alıp gidiyormuşuz ankaraya süper olurdu
Sağol canım
Biraz daha kilo vereyim sonra keklerimi kurabiyelerimi yulaf unuyla yapacam artık beyaz un kullanmayacam canım
Geçmiş dogum günün kutlu olsun hayırlı yaşlar özlem bacımCanım hayırlı olsun karatay. .bbende çok kitabi var...mmümkünse üç öğünü geçme..ve mumkunse bir öğününü ara gibi yap daha iyi kilo verirsin..
Sagol bacım..ttekrar hatirlatmak gibi olmasın ama d.gunun kutlu olsun niceee güzel senelere ulasasin sevdiklerinlsevdiklerinle sağlıkla
Bwnimki de 23 uydu kızım çiçek yollamis is yerine cok mutlu olmuştum
Anammm ben görmedim o piskevitkeriHeee diyetisyen verdidiyetisyen duysa beni öldürür dedimya bugün cıvıttım diye bi daha yok böyle şeyler eski sara oluyorum hemen
Bacım 5 tane tahinli getirmiş bizim oranın meşhurduraeben gezegenfeza divinity yarına hazırmısınız bak yakın takipteyim bir menü vermeyin canınızı yakarım
Evde olsam bugünden basliycaktim.Nasıl bir hazırlık yaptık aceba
evet bilirim bacım severmisin ben hiç yiyemem tatlı tuzlu şeyleri eskiden haşhaşlı ekmek alırdım güzel yapıyorlardı şimdi içine şeker atıyorlar ağzıma süremiyom .evet zaten sağlığımız için diyet yapmalıyız bacım bu yaştan sonra görüntü tabiki güzel ama sağlık daha önemliBacım 5 tane tahinli getirmiş bizim oranın meşhurdur
Dolaba attım .
Sağlıgım için diyet yapmalıyım kiloyuda geçtimde .
Ekmek kahvaltıda yerimdivinity karatymı yapacaksınız ozaman ben yorum yapamam çünkü karatay bana ters ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum çünkü
Gördüm yediğiniz pastayıEvde olsam bugünden basliycaktim.
Neyse dedim kahvaltı okey sonrası devam ederim. Nerdee, kahve içmeye gittik, ben kahve aldım. Çocuklar dondurma, eşim pasta ısmarladı, bitiremediler. Onlara yardımcı oldum.
Bugünüm yalan oldu. Inşallah yarın tam olacak
Aynen doğru kalmış. Birde erken kalkıp kahvaltıyı erken yapanlar içindir. Kalktıktan sonra 1 saat içind e kahvaltı yapın diyor canan hanım.O araya ihtiyaç duyanlara yani benim gibi hipogilisemiler için ve karataya ilk başladıgın dönemler için sanırım. Yani aklımda öyle kalmış
Anammm ben görmedim o piskevitkeri
Olsun bugun of günün
gezegen bukadar yiyip 100 kilo olman lazım maşallah maşşallah allahtan tatlı sevmiyom sevsem işim zordu benim.Evde olsam bugünden basliycaktim.
Neyse dedim kahvaltı okey sonrası devam ederim. Nerdee, kahve içmeye gittik, ben kahve aldım. Çocuklar dondurma, eşim pasta ısmarladı, bitiremediler. Onlara yardımcı oldum.
Bugünüm yalan oldu. Inşallah yarın tam olacak
Sağlık olsun o zaman, yine müsait zamanda gelirlerKüçük değilde odalar dolu 3 veled var herkesin odası
Birde herkesin işi var kalamazlarki
Pazar diye kaçıp geldiler .
biri beni suustursun yarın iş var sayfaları ben doldurdum yeter sus desin biriküfredecek kızlar yeter yazma okumaktan bıktık diye
haydi iyi geceler hepinizi öptüm
Hee bizi düşünen yok zatihayali bile güzeldi düşünsene yoldan senide alıp gidiyormuşuz ankaraya süper olurdu
En son resimde çok zayifsin yenimi o resim şuan kaç kilosun canimBiri 70 lere yakınken çektiğim fotoğraf diğeri yeni :) nasıl ilk bu daha zayıflamış hakimdi tabi ben 72 kiloyla başlamıştım aslında diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?