- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Canım hayırlı olsun karatay. .bbende çok kitabi var...mmümkünse üç öğünü geçme..ve mumkunse bir öğününü ara gibi yap daha iyi kilo verirsin..
Sagol bacım..ttekrar hatirlatmak gibi olmasın ama d.gunun kutlu olsun niceee güzel senelere ulasasin sevdiklerinlsevdiklerinle sağlıkla
Bwnimki de 23 uydu kızım çiçek yollamis is yerine cok mutlu olmuştum
Iyi gecelerAnam bugün geçmiş le sinandim valla hem merak ediyorum hem cok vaktimi aliyo bi daha biriktirmicem bu kadar daha 20 sayfadan fazla var sarj bitti
Herkese iyi geceler kızlar yarın görüşürüz
Verelim valla böyle olmuyoraeben gezegenfeza @divinity yarına hazırmısınız bak yakın takipteyim bir menü vermeyin canınızı yakarım
aynen böyle devam fatmam . Menülerin düzenli ekmekli olması gözüme batmıyor çünki senin kaçamak yapmanı önliycrktir bu ekmekler . Cumaya doğru azaltırsın
Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
7 tane zeytin
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir fincan kiraz saplı çay
Bir bardak su
Öğle
Bir tabak makarna (zeytinyağı ile yaptım)
Üç kaşık dible
İki dal yeşil soğan
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
15 tane çiğ fındık
Akşam
Bir tabak et haşlama
İki kaşık dible
Üç kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
4 tane bisküvi
Su 2,5 litre spor 20 dakika leslie yarım saat plates
Bugün boş günüm diye cıvıttım galiba yarın kaldığım yerden devam
aeben Antepia27 @yasom7272
Yarım karatay dedikya@divinity karatymı yapacaksınız ozaman ben yorum yapamam çünkü karatay bana ters ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum çünkü
Hee 3 ü pasta aldı, ben güya sade kahve aldıydımGördüm yediğiniz pastayı
Kızın mübarek yemeden duramiyor
Aynen canım carsamba perşembe biraz daha dikkatli olucam inşallah
Her zamanki nden fazla canım ama sen cumaya kadar halledersin inşallah yarın bı kilona bakalım ne kadar etkiliyor kacamaklar
Mende soracaktım
Canım Karadeni zde kara lahana çok tüketiliyor herhalde sarması yemeği falan burda yanlız salata ve turduda kullanılır kara lahana bu mor lahana demi
Evet canım kürü yemişler e dikkat etmem gerek
Yarıya yakındıgezegen bukadar yiyip 100 kilo olman lazım maşallah maşşallah allahtan tatlı sevmiyom sevsem işim zordu benim.bide nasıl kıvırtıyor onlara yardımcı oldum diye kesin pastanın yarısını yedin
Canım kaçamak yapmadım yapmadım yapanda tam yaptım ama bugün serbest günümdü onun rahatlığıda vardı
Kara lahana ayrı mor lahana ayrı canım mor lahana sadece turşu da ve salata olarak kullanılıyor ama kara lahananın sarması çorbası diblesi hellesi döşemesi herşeyi yapılıyor
Susma sustukça sıra sana gelecekbiri beni suustursun yarın iş var sayfaları ben doldurdum yeter sus desin biriküfredecek kızlar yeter yazma okumaktan bıktık diye
haydi iyi geceler hepinizi öptüm
Tmm hemen yazıyorum. Ama sporunu akşama bırakmasan. En azından perşembe günleri erken yapmaya gayret etgezegenfeza canım dün menumde 2 mil lesli yazmıştım gece eşim izin vermeyince yapamadım bugün 2+2=4 mil yaptım canım
Canım kaçamak yapmadım yapmadım yapanda tam yaptım ama bugün serbest günümdü onun rahatlığıda vardı
Kara lahana ayrı mor lahana ayrı canım mor lahana sadece turşu da ve salata olarak kullanılıyor ama kara lahananın sarması çorbası diblesi hel
Tmm hemen yazıyorum. Ama sporunu akşama bırakmasan. En azından perşembe günleri erken yapmaya gayret et
Bende ilk basladimO araya ihtiyaç duyanlara yani benim gibi hipogilisemiler için ve karataya ilk başladıgın dönemler için sanırım. Yani aklımda öyle kalmış
Bende aebenin msj ni okur okumaz gittim.Kasyer saskin saskin yuzume bakiyÜretici firmaya instada rastlamıstım a101 e veriyoruz diye okumustum ama baktım bulamadım.unutmazsam tekrar gidince kasiyere sorarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?