Haklisin yarin icmemeyi denicemzehracım senin bu kahveyi azaltman lazım kahve su tutuyor bence senin vucudunda kilo vermeni yavaşlatıyor.
Tamam 3 ogun planladimzehracım karatay 4 ögünle olmaz nekadar ara olur desede kitapta karatayın mantıgı buna uymaz . Açlık lazım öğün aralarında
Kahvaltı sonrası aranı kahvaltına kat en azından 3 ana öğün yap , ama aralarında 5 saat olsun
Karatayın tam olmasada menün çok güzel olmuş
Ayyy inanmiyorum monicim.100-200 gr daha verseydim 3.olurmuşum.Kendim icin degil de takimim icin cok guzel olurdu.Kismet degilmisliste dışı olanlar dereceye giremiyor kuzum. sen üçüncülüğü kıl payı kaçırdın 3. 1.52 ile oldu seninse 1.49 du
Inshallah kocummçok calışmaktan bizim tartılar sapıtıyo özlemcim.arada dinlendirmek lazım :)
ohh ne güzel.torunun da sevinmiştir bu işe..
tamam o zaman.ben kitabı okumadım, sadece yapanları takip ediyorum
harika menü ve spor.bu hafta güzel bir eksi bekliyorum senden..
yap kuzum yap canım yap güzelim..bak bu obez 73 de bir bıraktı bi baktıki 9 olmuşsakın tembellik yapma.menü ve spor bekliyorum yarın senden..
cok güzel.senin için çok sevindim canım.bizimlede paylaş okuduklarını, koçunu cahil bırakma :)
yarın geçsinde biraz daha yerim canım.ama gayet iyi gidiyor biliyormusun, bayağı alıştım bu şekil yemeye :)
ahahahh ben de aynı tepkiyi bekliyorum..
1 çay bardağı kuruyemiş çok geliyor zehracim, sen onu yarim bardak yap.
Kalori olarakmi cok abla? Yarim bardak yapiyorum ozaman1 çay bardağı kuruyemiş çok geliyor zehracim, sen onu yarim bardak yap.
Zaten 3 öğün yapacaksın tatlım, kalori olarakda çok, miktar olarakdaKalori olarakmi cok abla? Yarim bardak yapiyorum ozaman
Günaydın 10.takımherkese mutlu, sağlıklı ve az kalorili bir hafta diliyorum..
Ayrıca yeni hafta vesilesiyleaeben in doğum gününü tekrar kutluyorum
Günaydın 10.takımherkese mutlu, sağlıklı ve az kalorili bir hafta diliyorum..
Ayrıca yeni hafta vesilesiyleaeben in doğum gününü tekrar kutluyorum
Liste güzelde yazışın ayrı bir güzel kız zero
Ayrıca sabahki ceviz yerine 1 dl ekmek olaydı adı montiğnac olurdu .
A101 bana özel getirmiş akıllımBende aebenin msj ni okur okumaz gittim.Kasyer saskin saskin yuzume bakiyneymis,oyle bisey gelmedi dedi
Hiç rastlamadımA101 bana özel getirmiş akıllım
Gidip geri kalanını alayım sevdim çünki
Karatay hoca karabuğdaya ne diyo hanımlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?