Bende yeni basladim 3cu gunum, yok herkez yapmiyorHoşbulduk zehra peki gruptaki herkes mi hu diyeti yapiyor ben relax takiliyorumda evde ne varsa o yani tabiki kendimi kisitlayarak
Akşamdan beri birkaç sefer kulağına sarımsak koydum, ağrı kesici ve burun damlasıyla iltihabı biraz akıttık.
Daha iyiydi, evlerine gitmek üzereyken yine kulağım ağrıyor diyordu. Yarın annesi doktora götürecek.
Küçük de ateşliydi bugün
Bende katilmak istiyorum saraycam.Saram da istiyormus.Ama bende gunde 45 dk leslie yapiyorum.Hemen hemen haftanin 4-5 gunu de yuruyus yapiyorun.Nasil olacak yarin aksam konusalim.Yarin annem gelicek,hem islerimiz var,hemde pazara gidicez.Aksama ancak kk ya girebilirim
yaa dur etme eyleme zaten hamur işine aşeriyomcok severim o cısı saranın tarifleri bile okumuyorum gider yapar yerim diye..
Yaşim 43 divi. 3 yaşımdan beri dietdeyim :)
Of vurdu gol oldu haklısın ben daha paylaktayım
Evet canım bende koca kaçmasın diye erken evlenenlerdenim ,18 de evlendim.
Okullu değildim ,okutmadılar zamanında, bende önce çoçuk sonra kariyer yaptımlise üni dışardan bitirdim , geçen yıl ilahiyat önlisanstan mezun oldum ...
Sara gelmedimi bugun benmi görmedim?
Gunaydin arkadaslar.
Kahvaltim
Yulafli omlet
5 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Bu arada
Yas 25
Boy 1.67
2 cocuk annesiyim :)
Istanbulda ikamet.
Bugun oglen kendime kısır yapmayi planliyorum soyle yagsiz bol yesilliklii
Oy oy diş ve kulak agrısıGece nerdeyse acile gelecektim 3 yada 4tu sızdım cok kötü agridi ben hic dis agrisi blmem.
Ayy ikisi de yok evdeeeçok geçmiş olsun canım kuzularına
elin nasıl oldu aylinim biraz daha iyidir inşallah
ben daha hamur işi tarifi vermedim dur senin için bir kaç tane yazayım hangisini istersin havuçlu kek pırasalı börek otlu kurabiye
harikasın canım benim
kısırı ya esmer bulgurdan yada kinoadan yap canım hem sağlıklı hem besleyici olur
Niliş salata yogurt olsun menünde sevze yemeginde kş hesabı yapma mesela . Kuzum senin diyet şeklini elden geçirmek lazım . Ekmek yerine iki öğünde pilav yerim olmazTatlım ama ekmek yemedim pilave olduğu için bugün karbonsuz besleyecek şuan kahvaltıda yumurta peynir domates salatalık var öğlene ıspanak cumaya kadar daha iyi kilo verecem inşallah
Bulguru az kat aşkcım , senin yapacagın bulgurlu salata gibi olacak muhtemelenAyy ikisi de yok evdeeeesmer bulgur almaliyim. Ama kinoa hic kullanmadim. Oda sisiyormu bulgur gbi sicak suda
Ayy ikisi de yok evdeeeesmer bulgur almaliyim. Ama kinoa hic kullanmadim. Oda sisiyormu bulgur gbi sicak suda
Bende onu bi deneyim saram hiç kullanmadım , nelerde kullanıyorsun?evet canım şişiyor ama suyunu ölçülü koy bir su bardağı kinoaya iki su bardağı su koy bulgurdan daha yumuşak oluyor çünkü ama çok hafif bir şey bulgur ve pirinçle yaptığın herşeyde kinoayı kullanabilirsin
Kas agrısı ise birkaç güne platese devam edersen geçer sarampilates aletleriyle spor yapıyorum bi kaç gündür omuzum ve sırtım çok ağrıyor ağrıdan çok yanıyor bugün hiç tadım yok o yüzden
Ozaman bugün öğlen ve akşam yemeğinde yanına salata da yapıyım ıspanak yoğurtlu yapacak zaten cumaya kadar iyi bir sonuç almaya çalışacağım canimNiliş salata yogurt olsun menünde sevze yemeginde kş hesabı yapma mesela . Kuzum senin diyet şeklini elden geçirmek lazım . Ekmek yerine iki öğünde pilav yerim olmaz.
Liste işini bilmiyorum kapmanımız moniş , ben içişleri bakanıyım dışişleri bakanlıgı monide
Bende onu bi deneyim saram hiç kullanmadım , nelerde kullanıyorsun?
Kas agrısı ise birkaç güne platese devam edersen geçer saram
geçmiş olsun kuzum, daha iyisindir inş
çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun. inşallahbenim kusuruma bakmazsanız eğer çok rahatsızım. af edersiniz mikrobik ishal oldum sanırım. aile içinde vardı. bana da geçti galiba.
o nedenle menümü yazıp hemen çıkacağım.
Fark etmez tatlım nasıl istersen sen karar verYarışalım, bu hafta benden çok gider, istersen haftaya yarışalım
Sizi seçtiiiiim
Şimdi ne yapmam gerekli moni hanım :)
Bende 10.cu takima katilabilirim isterseniz
Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum 27 yasindayim 1.57 boy ve kilom da 74 evliyim çalışmıyorum 5 dusuk yaptım ve ilac tedavilerinde de kilo aldim airde insülin direncim var diyetle tedaviye basladik kilo verme istegim hem insuinsden hemde gebelik istememden kaynakli
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinbirbirimize destek olursak kilolar daha kolay gidecek inanıyorum
tekrar hoşgeldiniz kızlarHoşbulduuuumm
sabah-öğle 12.40
4-5 yk bol etli bol kabaklı az k.mecimek ve az bulgurlu bir yemek
3 ceviz
10 çiğ antep fıstığı
akşam 19.30
1/4 orta boy palamut fırında
2 çeri domates
2 yk sirkeli pancar turşusu
şu ana kadar 1.25 lt su içtim yatana kadar içerim. ama az sonra yatmayı düşünüyorum.
30+20= 50 dk tempolu yürüyüş
aeben moni @gezegenfeza
Afiyet olsun canim güzel menüMenü sabah 3 yeşil biber 1 domates, bir tb ekmeği üzerine TK bal, 7 zeytin
Oglen kase yayla çorbası 3 kaşık makarna
Akşam bir haslanmis yumurta kk peynir, yeşil fasulye kaseyle suyu hariç
Spor 30 dk pump it up su 2,5 lt
aeben @evinizinmimari
Hafif ve güzel memu afiyet olsun canim
Güzel menu afiyet olsun canimmenüm
sabah
yarım armut ve yumurtadan biraz büyük cennet hurması ve bir ceviz 2 kaşık yulaf 1 bardak kefir
öğlen
bir tabak kurufasülye ve cacık
ikindi
sütlü kahve
akşam kinaolu ıspanak yemeği ve yoğurt
2.5 lt su 35 dakka yürüyüş bandında yürüyüş
aeben sara_28 @gezegenfeza
Monim bu hafta cuma benimde bildirim yapmam gerekiyormuYeni gelen kızçelerimmin aşağıdakileri okumalarını ve anketi dokdurmalarını rica ediyorum.
Kızçelerim,
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz , yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
*ilk sayfamızdaki yarışma kural linkini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.
* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...
KURALLARIMIZ
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*cuma kilo bildirimlerinde, mutlaka o haftaki yapılan sporların toplamı yazılacak.
*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.
* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır.(cuma sabahından,perşembe gecesine kadar)
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Güzel menu afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
10 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir fincan şekersiz çay
Ara
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir bardak su
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
15 tane çiğ badem
Ara
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa
İki kaşık kabak yemeği
Su 3.5 litre spor yarım saat pilates yarım saat leslie
aeben @Sarayca @Antepia27 @yasom7272
Canım sen karataymi yapıyorsun güzel menü afiyet olsunGelelim bugünun menüsune;
Sabah 11
Yarım simit, peynir, zsytin, domates, salatalık, roka
Ara: bir trabzon hurması , iki bardak ayran
Ara: türk kahvesi, bir parça bitter
Akşam 19.00
Bir kepçe çorba, haşlanmış sebze, bir etli biber doması
Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie+ mekik+kol hareketleri vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?