Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok geçmiş olsun canım kuzularına

elin nasıl oldu aylinim biraz daha iyidir inşallah

yaa dur etme eyleme zaten hamur işine aşeriyom cok severim o cısı saranın tarifleri bile okumuyorum gider yapar yerim diye..

Yaşim 43 divi. 3 yaşımdan beri dietdeyim :)

ben daha hamur işi tarifi vermedim dur senin için bir kaç tane yazayım hangisini istersin havuçlu kek pırasalı börek otlu kurabiye

Sara gelmedimi bugun benmi görmedim?

harikasın canım benim

Gunaydin arkadaslar.

Kahvaltim

Yulafli omlet
5 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Domates

Bu arada
Yas 25
Boy 1.67
2 cocuk annesiyim :)
Istanbulda ikamet.

Bugun oglen kendime kısır yapmayi planliyorum soyle yagsiz bol yesilliklii

kısırı ya esmer bulgurdan yada kinoadan yap canım hem sağlıklı hem besleyici olur

Ayy ikisi de yok evdeee esmer bulgur almaliyim. Ama kinoa hic kullanmadim. Oda sisiyormu bulgur gbi sicak suda

Tatlım ama ekmek yemedim pilave olduğu için bugün karbonsuz besleyecek şuan kahvaltıda yumurta peynir domates salatalık var öğlene ıspanak cumaya kadar daha iyi kilo verecem inşallah
Niliş salata yogurt olsun menünde sevze yemeginde kş hesabı yapma mesela . Kuzum senin diyet şeklini elden geçirmek lazım . Ekmek yerine iki öğünde pilav yerim olmaz .

Liste işini bilmiyorum kapmanımız moniş , ben içişleri bakanıyım dışişleri bakanlıgı monide

Ayy ikisi de yok evdeee esmer bulgur almaliyim. Ama kinoa hic kullanmadim. Oda sisiyormu bulgur gbi sicak suda

evet canım şişiyor ama suyunu ölçülü koy bir su bardağı kinoaya iki su bardağı su koy bulgurdan daha yumuşak oluyor çünkü ama çok hafif bir şey bulgur ve pirinçle yaptığın herşeyde kinoayı kullanabilirsin

Bende onu bi deneyim saram hiç kullanmadım , nelerde kullanıyorsun?

Ozaman bugün öğlen ve akşam yemeğinde yanına salata da yapıyım ıspanak yoğurtlu yapacak zaten cumaya kadar iyi bir sonuç almaya çalışacağım canim

Bende onu bi deneyim saram hiç kullanmadım , nelerde kullanıyorsun?

şu ana kadar haşlayıp sarımsaklı yoğurtla pul biberle naneyle karıştırıp yedim canım ama yapmadan önce bir gece önceden suya bırakıp iyice şişiriyorum ertesi gün pişiriyorum bir defada kısırını yaptım güzel oldu tavsiye ederim ödem attırıyor mideyi rahatlatıyor

Kas agrısı ise birkaç güne platese devam edersen geçer saram

inşallah canım ağrı kesici içtim şimdi boyun fıtığımda var benim çokmu zorladım bilemedim

geçmiş olsun kuzum, daha iyisindir inş

Sizi seçtiiiiim
Şimdi ne yapmam gerekli moni hanım :)

Bende 10.cu takima katilabilirim isterseniz

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin birbirimize destek olursak kilolar daha kolay gidecek inanıyorum
tekrar hoşgeldiniz kızlar
bol paylaşım ve güzel eksiler beliyorum sizden

Afiyet olsun canim güzel menülkemin bende menulerimi düzene sokmaya çalışıyorum bugün daha dikkatliyıl
Afiyet olsun canim güzel menü
Hafif ve güzel memu afiyet olsun canim
Güzel menu afiyet olsun canim

Yeni gelen kızçelerimmin aşağıdakileri okumalarını ve anketi dokdurmalarını rica ediyorum.

Kızçelerim,
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz , yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

*ilk sayfamızdaki yarışma kural linkini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

KURALLARIMIZ

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...

*cuma kilo bildirimlerinde, mutlaka o haftaki yapılan sporların toplamı yazılacak.

*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.

* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır.(cuma sabahından,perşembe gecesine kadar)

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.

Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.

kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Monim bu hafta cuma benimde bildirim yapmam gerekiyormu

Güzel menu afiyet olsun canim
Canım sen karataymi yapıyorsun güzel menü afiyet olsun

Ben Ayşe takım kaptanıyım. Evliyim, 48 yaşındayım 2 oğlum var.
bu ara rahatsızlığım sebebiyle çok fazla paylaşım yapamıyorum ama okuyorum tüm yazılanları. Zaten takımda herkes çok ilgili olduğundan aksamadan devam ediyor her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…