Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yasemincim paylasimin icin cok tsk ederim bitanem.Cok aydinlatici oldu.Ozellikle spor konusu benim isime cok yaradi.Ben leslie yi hep aksamlari yapiyorum ve hep kafamda bi soru isareti vardi ama.Yanlismi yapiyorum,gunduz yapsam daha mi iyi diye.Supersin arkadasim

Kolay gelsin ablam.
Islim kebabı pilav börek çorba salata . Patates pureli sebze. bi de sütlü tatlı . Fix misafir menum
Yemege değil kuzum geçmiş olsun için. Serviste veririm ...

Vero bi önceki yazına gelince : evet şu an o yediklerini tolere ediyorsun ama bünyen böyle kalmayacak ! Hep al verle olmuyor, bir süre sonra o hamurlardan şekerden sağlık diye birley kalmıyor .

Benim sana tavsiyem, ye ama miktar olarak abarma ve sürekli cıslarla değilde günün bir öğününde onlardan yersen diğer ögünlerinde sağlıklı ye . Yani dengele . Senin bünyen bu şekilde kilosunu korur .
Ayrıca evlatlarını füşünbevde hep hamur tatlı ve abur cubur var oğlanların obez olmasını istermisin?!
Senin yapmam gerrken ölçülü serbest yemek

gülüm minik kuzulara geçmiş olsun

Yine çok güzel menün aylinim

Sabahki limonlu suyu totalde suyunla hesaplıyorsun değilmi?

Niliş kuzum senin şu pilavları napacaz?
Olmaz böyle diyetde
Kabagı yarım tabak yiyene kadar 1 tb ye yanına yogurt ekle salata ekle oh mis pilav olmazzzzz!!!
Tatlım ama ekmek yemedim pilave olduğu için bugün karbonsuz besleyecek şuan kahvaltıda yumurta peynir domates salatalık var öğlene ıspanak cumaya kadar daha iyi kilo verecem inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…