- 24 Ağustos 2018
- 87
- 207
- 43
- 32
Kocum ve takimim gunaydinnZre_ kuzusu nerdesin? Dün dieti tamamlayabildin mi?? Menün hazırdı zaten ama insallah menü dışına çıkmamıştırsın..
Rapor istiyorum çekirge
Ayy kocum su gunler yokmu buyuk bir imtihan, ama sen bu gunun ustesinden gelirsinGünaydın 10.takım
Herkese azve çokca diliyorum bugün..
Benim bugün arkadaşımda günüm var.kendime de bolca sabır ve irade diliyorum
Hosbuldukkk. Oo super ne guzel kilo vermissiniz umarim hedef kilonuza ulasirsiniz.. bende de 1 kiz bir oglanYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, saglikli bir sekilde iyi kilo vermeler diliyorum
Kendimi kisaca tanitayim size,
Ben Zehra, hollandada yasiyorum. Hemsireyim calisiyorum. 2 cocugum var 1 kiz 1 oglan. Subatta takima katildim halen burdayim108.3 kg la basladim suan 92lerdeyim. 28 yas digebiliriz (30a yaklastim ) baska ne diyim bilemedimki, canan karatay diyeti yapiyorum.
Hoşbulduk zehra peki gruptaki herkes mi hu diyeti yapiyor ben relax takiliyorumda evde ne varsa o yani tabiki kendimi kisitlayarakYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, saglikli bir sekilde iyi kilo vermeler diliyorum
Kendimi kisaca tanitayim size,
Ben Zehra, hollandada yasiyorum. Hemsireyim calisiyorum. 2 cocugum var 1 kiz 1 oglan. Subatta takima katildim halen burdayim108.3 kg la basladim suan 92lerdeyim. 28 yas digebiliriz (30a yaklastim ) baska ne diyim bilemedimki, canan karatay diyeti yapiyorum.
Bende tatlisiz duramıyorum pek ama kendime hurmadan tatli yapıyorum yada gun kurusundan kuru uzumdenHerkese merhaba . Dersteym bi Selam vereyim dedim . Zil i bekliyorm.
Gene uykusuz gene dombis hissediyorum. Sabah tartıldim wc gidince kahvaltı dan önce . 61.5 gösterdi tartı . Regl haftası ama olsun . O kadr saçmalama sonuçta kilo olarak gelir taBi
Yanlıs mi bilmiyorum ama ben şu ara Biktirma modundayim yanı. Çikolata tatlı hamur . Ne varsa abur cubur canım çeken yiyorum . Hem de korkmadan ve geç vakitte olsa. DiyorM ki zaten diyete baslicam . Bari şu ara yemiş olayım. Ben ömur boyu diyet e karşıyım. Yani insan kilolu hissettigi anda başlamalı ve bitmeli. Hep ekmek yemeyen hep Salata ve tatlı siz hayat bana çok zor gelio. Bi kaç ay yapıp sporla hedef kiloya ulaşıp verme gayretini seviyorum
Ha benim vücudum metam buna musait . Tabi bu asla bi tavsiye değil. Öyle yazdım iste
Aynen bende oyle canim evde ne varsa . Ama yulaf chia ve yesil cayim olmadan olmaz cok faydasini goruyormHoşbulduk zehra peki gruptaki herkes mi hu diyeti yapiyor ben relax takiliyorumda evde ne varsa o yani tabiki kendimi kisitlayarak
Hoşgeldin z. Kahvaltı n süper bence . Ekmek yok sanırım.Gunaydin arkadaslar.
Kahvaltim
Yulafli omlet
5 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Bu arada
Yas 25
Boy 1.67
2 cocuk annesiyim :)
Istanbulda ikamet.
Bugun oglen kendime kısır yapmayi planliyorum soyle yagsiz bol yesilliklii
Ben de diyet zamanlar i çay ile. Meyve kurulari hurma ıle yapıyor m.Bende tatlisiz duramıyorum pek ama kendime hurmadan tatli yapıyorum yada gun kurusundan kuru uzumden
Kolay gelsin ablam.Ben kaçar akşama 10 kişilik misafir var ne ikram edicem ben daha düşünmedimde
Kuzularım fulyam ve obezim gözüm üstünüzde bu hafta süper kilolar gelecek sizden eminim
Mortilerim gezegen ve divi yiıin anacım bugunde relax olun nolcek
Fatma gözüm seninde üstünde bilesin
Ben yulafin kokusunu bi turlu sevemedim kötü geliyor agzima o yüzden kullanamıyorum ama yesilcayi seviyorumAynen bende oyle canim evde ne varsa . Ama yulaf chia ve yesil cayim olmadan olmaz cok faydasini goruyorm
Yok kizzz Allah senin iyiligini versin.Bir yere sordum geldim eve.Herhalde Konyaya gelmedi dedim.Siz buldunuzmu ki?Burda benim anlayamadigim komik bisey var ama neeysee bakalimaylin hala a11de karabuğdayağı arıyor sanırsam
arkadaşlarmoni kaptanım geçen hafta okadar uğraştı koç kuzu morti için herkes eşleşti 1 hafta sürmedi nerde herkes açıkçası onun emeğine saygı duymalıyız diye düşünüyorum kadıncağız 2 gününü harcadı ve gönül işi bu hiçbir çıkarı yok
yaa dur etme eyleme zaten hamur işine aşeriyomcok severim o cısı saranın tarifleri bile okumuyorum gider yapar yerim diye..
Yaşim 43 divi. 3 yaşımdan beri dietdeyim :)
Ben kaçar akşama 10 kişilik misafir var ne ikram edicem ben daha düşünmedimde
Kuzularım fulyam ve obezim gözüm üstünüzde bu hafta süper kilolar gelecek sizden eminim
Mortilerim gezegen ve divi yiıin anacım bugunde relax olun nolcek
Fatma gözüm seninde üstünde bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?