- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Cok guzel canim.Hergun gidiyor musun?Dukkan benim degil kayinpederimin :) aktar dukkanimiz var abla
Sanada gunaydin ozlemcim.Insallah olur da yarin takimimiz dereceye girergünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel bir perşembe olsun inşallah
Her gun olmasada haftada 2-3 gun gidiyorum ablaCok guzel canim.Hergun gidiyor musun?
ağrı devam mı canım ya çabucak geçsin gitsin inşallah çok geçmiş olsunIyi geceler arkadaşlar geçmişi okumadan slm vereyim umarım herkes iyidir? tabi bu satte herkes uyudubugün çok yoruldum gün içinde 2 gundurde uykusuzum ve ağrı çektiğim için vücudum yenik düştü uykuya işten gelince yemek yaptim az biseyler yedim çayımı ictim az uzanayım dediydim uyuyakalmışım sporda yapamadim şimdide uyandim elektirikler yok ne çok sorun yazdim neyse elektirikler gelince hem menümü yazayim hemde geçmişi okurum iyi geceler.
harikasın saracım
kolay gelsin aylinim,kadının işi hiç bitmez,ben de cumaları fıstık kaçamağı yapayım diyorum ama yapmayada bilirim kilom fazla dahaBenim cikmam gerekiyor artik.Cok isim var coookk.5 kg zeytinin cekirdekleri temizlenecek,alis-verise gidicem,yemek,temizlik vs vs kadinin isi biter mi?
Bir sey itiraf etmek istiyorum.Eti karami coookkk ozledim.Markete gidince almicam.Alirsam şeytana uyarim yarina kesin kalmaz.Ama yarin kacinilmaz
inşallah kuzumSanada gunaydin ozlemcim.Insallah olur da yarin takimimiz dereceye girer
Peki kuzun sana fikir versin o zaman.Bugun ki kiloma gore yuzdem 1.96 pamugum
Cok sevindim canim.Yarina bi -500 daha gider,sara gobek atar artik
Benim cikmam gerekiyor artik.Cok isim var coookk.5 kg zeytinin cekirdekleri temizlenecek,alis-verise gidicem,yemek,temizlik vs vs kadinin isi biter mi?
Bir sey itiraf etmek istiyorum.Eti karami coookkk ozledim.Markete gidince almicam.Alirsam şeytana uyarim yarina kesin kalmaz.Ama yarin kacinilmaz
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel bir perşembe olsun inşallah
Tebrikler canim
Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermen dileğiyle
vemiOTE="gezegenfeza, post: 57825093, member: 881656"]Suyun sporun yeterliyse
Aramiza hosgeldin zeynepcim.Annen icin cok uzuldum,basin sagolsun.Mekani cennet olsun.Burda olmak icin hic erken degil.Psikolojik anlamda da burasi sana cok iyi gelecek.Terapi merkezi diyoruz biz.Cok harika bir takim ve cok harika takim arkadaslarimiz var.Daha da cok harika olan moni kaptanimiz var
Üstüne bastın
Ay neydi neydi maydanoz kürü ben kaçırdımSen ol mortim insallah inan coookk sevinirim.Ama ben insallah birincilik geliyor derken takin adina soyledim.Kendi adima degil canim.Ama maydonoz kuru bir mucize bence.Yarin guzel bir eksi gelicek insallah.
Ayagin nasil oldu obezztom?Şişi indi mi?
İnşaallah kotu bir sürpriz olmazOlsun canım seninki yarına sürpriz olur
Ay öyle bişey varsa ben de isterim.No no yasaklı kelimeyi kullandın, büyü bozuldu
Ben hasliyorum, ustune sarimsakli yogurt ve az tereyaginda kavrulmus salca veya pul biberi gezdirip yiyiorum cok lezzetli oluyorBir de bişey sorcam pazardan brokoli aldım bu sefer. Onu nasıl yapayım en diyete uygun şekilde hatunlar.
bazen yoğurtlu yaparım bazende tavuklu havuçlu pişiririm öyle çok seviyorumBir de bişey sorcam pazardan brokoli aldım bu sefer. Onu nasıl yapayım en diyete uygun şekilde hatunlar.
Bir de bişey sorcam pazardan brokoli aldım bu sefer. Onu nasıl yapayım en diyete uygun şekilde hatunlar.
hadi bakalım bekliyoruzSiz bi durun, ben olacam
Tam cam silmelik zaman
evet şiş de indi bugün, gayet güzel basıyorum üzerine.bir problem yok sağolasın..Sen ol mortim insallah inan coookk sevinirim.Ama ben insallah birincilik geliyor derken takin adina soyledim.Kendi adima degil canim.Ama maydonoz kuru bir mucize bence.Yarin guzel bir eksi gelicek insallah.
Ayagin nasil oldu obezztom?Şişi indi mi?
yaa senin havanı yerim ben " dereceden hevesini almış" bak bakYok be kuzum.Ben giremem herhalde bilmiyorum da.Ama gecen hafta kil payi 3. lugu kacirmisim. 1.52 ucuncunun yuzdesi,benim ki de 1.49 du.
Dereceye girmekten cok saglikli ve sporlu kilo vermek.Soylemesi ayip dereceden hevesimi aldim.Ama takim adina ereceye girmek super oluyor tabii ki.Bu hafta cok guzel spor yaptim.Hayirlisi bakalim
kız belki senden geliyodur bi şeyler hı?valla bugünden söyluyorum benden beklentiye girmeyin aşkilotalarım :)Herkese Günaydın. Ooo maşallah bu hafta takimimiza.Aylin42Konya obezzto sara_28 hadi bakalım cuma en güzel yüzde hanginizden gelecek merakla bekliyorum. Çok şükür gen de bu sabah güzel bir eksi gördüm inşallah cumaya kadar sıfır kaçamak.
en diete uygunu haşlamak tabii ki..ama en lezzetli olanı dersen kremalı çorbası.hazır koçumBir de bişey sorcam pazardan brokoli aldım bu sefer. Onu nasıl yapayım en diyete uygun şekilde hatunlar.
diyet modu olmasa dediğin gibi yapıp içine birazda mayonez koyunca meze gibi oluyor bende çok severim ama çok zararlı tabi
bende karnibahar havuc kabak artik bulduysam haslayip yogurtluyorum ustunede zeytinyagiyla pulbiber nane yakiyorum.
yada brokoli corbasi bayilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?