Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ağrı devam mı canım ya çabucak geçsin gitsin inşallah çok geçmiş olsun

bu sabah tarıtıldım -500 gram eksi çıktım

aeben
harikasın saracım

kolay gelsin aylinim,kadının işi hiç bitmez,ben de cumaları fıstık kaçamağı yapayım diyorum ama yapmayada bilirim kilom fazla daha

Peki kuzun sana fikir versin o zaman.Bugun ki kiloma gore yuzdem 1.96 pamugum

waaaaaw yarın derece geliyor desene aylin hanımcım

Cok sevindim canim.Yarina bi -500 daha gider,sara gobek atar artik

sakın aylinim karasm maram yemek yok

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel bir perşembe olsun inşallah

günaydın özlemim nasılsın

Gunaydin herkeslere

Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermen dileğiyle
vemiOTE="gezegenfeza, post: 57825093, member: 881656"]Suyun sporun yeterliyse

Canım suyum yeterli bugün temizlik yapınca spor yapmadım yarın salona gidicem diye

Evet canım kürü yemis kafamdaki menüme uygun değildi onu film izlerken eşimden asirdim yemese nekadar rahat edicem ama bişey de diyemiyorum

Teşekkürler canım

Sabah sabah o pacayi nerden buldun hadi buldun nasıl yedin hiç kelle paça yediğim i hatirlamam aram yoktur ama sana afiyet olsun harikasın canim[/QUOTE]

hosbulduk canim tesekkur ederim

amin canim sagolasin
Evet takım banada sicak geldi

Üstüne bastın

isteyen herkesmi ozelden sey ediyor

Ay neydi neydi maydanoz kürü ben kaçırdım

Bir de bişey sorcam pazardan brokoli aldım bu sefer. Onu nasıl yapayım en diyete uygun şekilde hatunlar.
Ben hasliyorum, ustune sarimsakli yogurt ve az tereyaginda kavrulmus salca veya pul biberi gezdirip yiyiorum cok lezzetli oluyor

Bir de bişey sorcam pazardan brokoli aldım bu sefer. Onu nasıl yapayım en diyete uygun şekilde hatunlar.

bende karnibahar havuc kabak artik bulduysam haslayip yogurtluyorum ustunede zeytinyagiyla pulbiber nane yakiyorum.
yada brokoli corbasi bayilirim

Siz bi durun, ben olacam
hadi bakalım bekliyoruz

Tam cam silmelik zaman
yağmur var burda.hiç cam silmelik hava yok ..

evet şiş de indi bugün, gayet güzel basıyorum üzerine.bir problem yok sağolasın..

yaa senin havanı yerim ben " dereceden hevesini almış" bak bak hadi nazlanma bu hafta da yap bişeyler, bende tık yok netekim

kız belki senden geliyodur bi şeyler hı?valla bugünden söyluyorum benden beklentiye girmeyin aşkilotalarım :)

en diete uygunu haşlamak tabii ki..ama en lezzetli olanı dersen kremalı çorbası.hazır koçum aeben yokkene tarif verirdim ama sonra gelip okuyup sopalıyo beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…