Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menunu yazayim artik telden yattigim yerden giriyorum ve cook uykum geldi.Uyunadan yazayim baari

Uyaninca :1 su bardagi linonlu maydonoz kuru.1/2 lt tarcinli limonlu su

Sabah : 2 yumurtadan sebzeli omlet

Oglen : 1 tabak ispanak kavurmasi.
Yogurt ozellikle yok,demiri olduruyo

Aksam : 1 kepce vicdan corbasi salata

Su 2 lt Spor : 4 mil leslei 500 ip atlama

2 saat yuruyus.17 980

Iyi geceler arkadaşlar geçmişi okumadan slm vereyim umarım herkes iyidir? tabi bu satte herkes uyudu bugün çok yoruldum gün içinde 2 gundurde uykusuzum ve ağrı çektiğim için vücudum yenik düştü uykuya işten gelince yemek yaptim az biseyler yedim çayımı ictim az uzanayım dediydim uyuyakalmışım sporda yapamadim şimdide uyandim elektirikler yok ne çok sorun yazdim neyse elektirikler gelince hem menümü yazayim hemde geçmişi okurum iyi geceler.

Baya merak ettim seni. Iyi olduğuna sevindim

Adimlar anca 3647 olmus :))))

gezegenfeza

Geçmiş olsun yazıcam ama kaç gündür geçmiyor ağrıların yaso ne diyeyim insallah bugün daha iyi olursun sen burayı düşünme kendi sağlığına dinlenmene bak.sağlık olmadan ne diet ne spor oluyor maalesef

Seninde olmanı ayrı isterim tabi severim ben seni çok iyi gidiyorsun zaten maşallah sana inşaallah hedefine ulaşıp ayrılırsın nurdan onu gördüm sende bu kez
Nurdan??:))

Bil mukabeleInşallah pamuşum..isteyen, çalısan, gayret eden herkes görsün hedefini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…