- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Baya merak ettim seni. Iyi olduğuna sevindimIyi geceler arkadaşlar geçmişi okumadan slm vereyim umarım herkes iyidir? tabi bu satte herkes uyudubugün çok yoruldum gün içinde 2 gundurde uykusuzum ve ağrı çektiğim için vücudum yenik düştü uykuya işten gelince yemek yaptim az biseyler yedim çayımı ictim az uzanayım dediydim uyuyakalmışım sporda yapamadim şimdide uyandim elektirikler yok ne çok sorun yazdim neyse elektirikler gelince hem menümü yazayim hemde geçmişi okurum iyi geceler.
Adimlar anca 3647 olmus :))))Iyi aksamlar kizlar, bugunku menum:
Kahvalti: 8.30
2 haslanmis yumurta
Domates ve kirmizi biber
Avuc ici peynir
1 bardak yesil cay
8 tane siyah zeytin
1 kucuk cb ceviz badem findik karisimi
Oglen 13.00
1 tas domates corbasi
1 tas yogurt
Aksam 17.00
1 tas tavuklu ispanak kavurma
Kirmizi lahana salatasi
1 tas yogurt
Arada cay ictim 2 bardakta kahve ve su
Su 2 bucugu tamamlarim.
Spor simdiye kadar anca 3156 yorgunluktan bisey yapamadim
@aebengezegenfeza moni obezzto
Geçmiş olsun yazıcam ama kaç gündür geçmiyor ağrıların yasoIyi geceler arkadaşlar geçmişi okumadan slm vereyim umarım herkes iyidir? tabi bu satte herkes uyudubugün çok yoruldum gün içinde 2 gundurde uykusuzum ve ağrı çektiğim için vücudum yenik düştü uykuya işten gelince yemek yaptim az biseyler yedim çayımı ictim az uzanayım dediydim uyuyakalmışım sporda yapamadim şimdide uyandim elektirikler yok ne çok sorun yazdim neyse elektirikler gelince hem menümü yazayim hemde geçmişi okurum iyi geceler.
Çocukları okula yollayanlar belli oluyor demi gezegenim :))Günaydın
Obeztom kuzucuma deme öyleGünaydın 10.takım
Tartı günü öncesi herkese az kalori bol sporlu bir gün diliyorum
Mortim hariç tabii..Aylin42Konya o sınırsız yiyebilir.
Ben eşimi işe yolladım, küçük oğlum şimdi kalktı, işe gidecek, geri yattım.Çocukları okula yollayanlar belli oluyor demi gezegenim :))
Seninde olmanı ayrı isterim tabi severim ben senibağane bağane ben olucam
Bugün tartilip yarın hakkında fikir verin değil miDerece yapacak olan varsa söylesinde bugün hic strese girmeyelim kızlar yahu..:)
Bizde kimse kalmadı, herkes gitti.bugün işim yok, bende yatıcam valla..Ben eşimi işe yolladım, küçük oğlum şimdi kalktı, işe gidecek, geri yattım.
Nurdan??:))Seninde olmanı ayrı isterim tabi severim ben seniçok iyi gidiyorsun zaten maşallah sana inşaallah hedefine ulaşıp ayrılırsın nurdan onu gördüm sende bu kez
Tam cam silmelik zamanBizde kimse kalmadı, herkes gitti.bugün işim yok, bende yatıcam valla..
Ayrılırsın burdan yazdim da otomatik kurbani oldum :)Nurdan??:))
Bil mukabeleInşallah pamuşum..isteyen, çalısan, gayret eden herkes görsün hedefini
Reyyanım sen gezegene bakma ama doğrudur ona abla diyebilirsin sorun yok, şükret o sana abla demesin. arkadaş kimi görde abla derde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?