- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Büşracım hadi hayırlı olsunÇok teşekkür ederim. Inşallah uygulayabilirim. Aslında mantık aynı ama bu daha eğlenceli.ben kitaptan farklı olarak 6dan sonra bişey yemicem ve ekmeği 4 e tamamlamaya calismiycam bigün fazlasiyla döndüm şükür. Tabi en önemlisi ivir zikir i kesmek.
hgdin meslektaşım yavrularını allah bağışlasın inşallah burda istikrarlı decam edersen istediğin kiloya ineceğine inanıyorum.30 yaşındayım. Hemşireyim. 2 oğluşum var biri 5 yaşında, biri 6 aylık. 99 kilo civarlarında dolanıyorum. Daha önce yarışmalara katılmak istemiştim fakat nasip olmamıştı. Temmuzda oğluşlarıma sünnet yapmak istiyorum. Sünnet de 69 kilo olmayı hayal ediyorum. Yani önümde 8 ay ve verilmesi gereken 30 kilom var. Bu arada 6 aylık bebişimi emziriyorum ve haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum. Umarım başarabilirim. Uzun olsuysa kusura bakmayın.
aebenim ilk geldim herkes 70 60 hatta 50 kilo olanlar vardı ben kendimi ayı gibi hisetmiştim bide en yaşlınız bendim ne kötü hisetmiştim ozaman kendimi nasıl verecem dedim okadar kilo rabbim nasip etti verdim takımda 15 kilo çok şükür.Tebrik ederim yaseminim
Hedefin olması ve tetikleyen bir süreç seni hedefe görürür inş30 yaşındayım. Hemşireyim. 2 oğluşum var biri 5 yaşında, biri 6 aylık. 99 kilo civarlarında dolanıyorum. Daha önce yarışmalara katılmak istemiştim fakat nasip olmamıştı. Temmuzda oğluşlarıma sünnet yapmak istiyorum. Sünnet de 69 kilo olmayı hayal ediyorum. Yani önümde 8 ay ve verilmesi gereken 30 kilom var. Bu arada 6 aylık bebişimi emziriyorum ve haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum. Umarım başarabilirim. Uzun olsuysa kusura bakmayın.
Ay köfteler ızgaraydi fındık ve badem 10 ceviz 3 değil miydi neyse ilk günün günahı olmaz biscolata ya elimi surmedim bak onu yazmıyorumbak menündeki 7 zeytin var 5 zeytin --1 yağ demek
10 fındık var 1 yağda o
köfteler hem yağ hem et
Kilo vermek için süper menü olsada azzzz menünBugünkü menüm
Saat 11.30
Iki yum, peynir, zeytin, domates, roka
Ara: türk kahvesi
Akşam 18.30
Kereviz , bir bardak ayran, bir dilim ekmek
Su:2 litre
Spor: yok
Yorum yok standarta bağladımmenümüde yazayımda sporumu birazdan yazarım yapınca
sabah
1yumurta bol maydonuz kk peynir 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
tavuk köfte 2 tane diyim yoğurt 3tanede kızarmış patetes
akşam
mantar sote ve salata
2lt oldu içerim daha sonra sporumu yazacam
aeben sara_28 gezegenfeza
ilk gün için süper menü büşracım devam tbr ederim inanki aburcuburu kaldır ye herşeyi inan kilo verecen evet saymak zor ama zamanla alışıyorsun.Ay köfteler ızgaraydi fındık ve badem 10 ceviz 3 değil miydi neyse ilk günün günahı olmaz biscolata ya elimi surmedim bak onu yazmıyorum
101 deki patlak ütopya değilmiş yani.sonunda biri bulmayı başardı :))bugün A101 uğradım aa bi baktım patlaklardan kasiyer kız abla çok güzel al dedialdım ama tadına bakmadım
hadi insallah yasocum..bacım çekilen dişlerimin yeri ağrıyor ama onlar önemli değil 1tane 20lik dişim çürük o ağrıyor eğer yarın geçerse ağrısı oda çekilecek onun ağrısı mahvetti beni yoksa dişetlerim ve çekilen yerlerin ağrısına dayanıyom sıkıntı değil.ağrıkesici antibotik devam inşallah yarın çekilirde kurtulurum
divii kimin bebegi oldu?? Gözunüz aydın olsun.babanın durumu nasıl?Babam gildeydim
Eve gidiyimde yazıyim şimdi hastaneye geldim bebisimiz oldu :)
hoşgeldiinn :))Hoşbuldum yarından itibaren su menü ve spor bildirimi yaparım.
yaa koçum canın sıkıldıkça beni dövüyosun.insan hakları mahkemesine başvurmaya az kaldı.bu kadar da sopa atılmaz minik kuzuya amaObezto şu menün nekadar azsa kaybolmuş bulamadım. Dur sopamıda alıp geleyim
Yarın cuma deyu az yedim..Kilo vermek için süper menü olsada azzzz menün
Diyetisyenin çıldırcak abeto
Benimde en yüksek 83,5gezegenfeza bacım ordaki 80 kiloyu görünce birden vay be dedim ki benim takıma gelişim 80 85le başlamıştım diyete ne çok kilom varmış inşallah bidaha o kilolara çıkmam
menümüde yazayımda sporumu birazdan yazarım yapınca
sabah
1yumurta bol maydonuz kk peynir 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
tavuk köfte 2 tane diyim yoğurt 3tanede kızarmış patetes
akşam
mantar sote ve salata
2lt oldu içerim daha sonra sporumu yazacam
aeben sara_28 gezegenfeza
saracım iyisin demi _ bugün eksilere düşmüşsün çok sevindim adına canım.
Senin yiyeceklerle sınavın çok çok zorYasemin koçum bugun menüm iyi değil dünde iç açıcı değildi
Ama pazartesiye göre kilo vermiş olucam inş .
Napıyım hayatımdanda dışarda yemeler o güzel masalar oldukça bunlarla kilo vermeyi en azından korumayı başarıcam inş .
Hoşgeldin canımBenide aranıza alırmısınız? Ben bu işi tek başıma beceremicem anlaşıldı. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?