kasiyer kız tussuz hatta üstüne tuz atıp yedim dedi yarın sabah kahvaltıya bıraktım bakalım nasıl tadı.Yasemin bulmuş.D
Sizde tekrardan bakın bence
karabugday yediysen aynı tad patlagıda . Sanki tuzlu gibi ama % 100 karabuğdaymış başka bişinyok içinde baktım .
Tebrik ederim yaseminim@gezegenfeza bacım ordaki 80 kiloyu görünce birden vay be dedimki benim takıma gelişim 80 85le başlamıştım diyete ne çok kilom varmış inşallah bidaha o kilolara çıkmam
Senin kasiyer koçsarlı galibakasiyer kız tussuz hatta üstüne tuz atıp yedim dedi yarın sabah kahvaltıya bıraktım bakalım nasıl tadı.
O KAN GURUBUNA GÖRE BESLENME
Genellikle metabolizma hızları düşük olan 0 kan grubuna sahip olan kişilerde tiroid hormonu üretmekle görevli olan tiroid hormonu iyot eksikliği nedeniyle yediklerinin yakılmasını zorlaştırmaktadır. İyot eksikliği nedeniyle 0 grubuna ait olan kişilerin bolca deniz ürünleri, karaciğer, kırmızı et, ıspanak ve brokoli tüketmeleri önerilmektedir. Metabolizma hızını düşürücü etkiye sahip olan süt ve yumurta, 0 kan grubuna sahip olan kişiler için önerilmeyen besinler listesinde yer alır.
0 grubu kişilerin kilo vermelerinde engel teşkil eden başlıca unsur buğdayın içinde yer alan glutendir. Bu nedenle 0 grubu kişilerin tahıl, ekmek ve taneli sebze tüketimini kısıtlamaları önerilmektedir. 0 grubu kişilerinin yemeklerinde sıvı yağ kullanmaları özellikle tavsiye edilir. Özellikle zeytinyağı tüketimine ağırlık vermeleri ile kalp ve damar sağlıklarına katkıda bulunabilecekleri gibi kolesterollerinin de düşmesini sağlayacaklardır.
0 kan grubunun özellikleri nelerdir?
* Et yemeklerini severler.
* Sindirim sistemi güçlü bir gruptur.
* Bağışıklık sistemleri düzensizdir.
* Zayıflamak için metabolizma hızına ihtiyaç duyarlar.
* Ülser ve mafsal iltihabı gibi sağlık sorunlarından şikayetçidirler.
0 kan gurubunun yemesi gereken besinler;
* Kırmızı et
* Karaciğer
* Beyaz et
* Balık ve deniz ürünleri
* İyotlu tuz
* Ispanak ve brokoli
0 kan grubunun yememesi gereken besinler;
* Tahıl ürünleri
* Ekmek
* Taneli sebzeler
* Buğday
* Süt ürünleri ve yumurta
* Sıvıyağ
Allahım beni nelerle sınıyosun yareppim
Mehmed ali bulutun "CAN BOGAZDAN ÇIKAR " kitabını okumuştum
O grubuyum yüzde doksanı cuk diye oturuyor ben etciyim etlede kilo veririm ekmek zinharyassat bana direk engelliyor kilo vermemi . Baklagilde öyle . Benimki sebze ve et ...
Gulütenden o vakit ben bşr hafta ekmek yerine şu stok ettiğim karabugdayı kullanayım bakalımmonda guluten yokmuş ya
Dün A101 gittim hiç kalmamışta karabugday patlagından
bacım çekilen dişlerimin yeri ağrıyor ama onlar önemli değil 1tane 20lik dişim çürük o ağrıyor eğer yarın geçerse ağrısı oda çekilecek onun ağrısı mahvetti beni yoksa dişetlerim ve çekilen yerlerin ağrısına dayanıyom sıkıntı değil.ağrıkesici antibotik devam inşallah yarın çekilirde kurtulurum
Babam gildeydim
Eve gidiyimde yazıyim şimdi hastaneye geldim bebisimiz oldu :)
hgdin canım ilk sayfamızı oku kendini tanıt kuralları kabul edersen takımımıza hoşgeldin.Benide aranıza alırmısınız? Ben bu işi tek başıma beceremicem anlaşıldı. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var
saracım iyisin demi _ bugün eksilere düşmüşsün çok sevindim adına canım.Kan grubun ne canım
Geçmiş olsun canım 20 lik diş ağrısını iyi bilirim inşallah yarın çekilirde kurtulursun
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
menümü bu seni diyetisyenine şikayet edecem kaybol otur sıfırrrBugünkü menüm
Saat 11.30
Iki yum, peynir, zeytin, domates, roka
Ara: türk kahvesi
Akşam 18.30
Kereviz , bir bardak ayran, bir dilim ekmek
Su:2 litre
Spor: yok
büşracım kitabı okumuşsun ve kavramışsın çok sevindim inan o şekilde ömür boyu beslenirsen hiç kilo almassın.
bak menündeki 7 zeytin var 5 zeytin --1 yağ demek
Fantastik gel canım gel itinayla hem dövülür hem sevilir hemde kilo verdirilirBenide aranıza alırmısınız? Ben bu işi tek başıma beceremicem anlaşıldı. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?