Bebişim ne kadarlık gülüm maşallah
haydi bre bismillahh saglikli guzel kilo vermeler efsercim
insallah canim tek sikintim katilim. alsamlari esim gelince yemek yiyoruz bebegimi uyutuyorum pat bende gidiyorum sanirim zamanla aliscam bebisli hayara
masallah canim benim devami olsun insallahh
o nasil bisey ayol
ay sorma banada gece emziriyorsun biskuvit al yanina ye dediler bende gece yemek yemem yatarken falanda yiyemem midemi rahatsiz ediyor bi kere aldim bi büsküvi yedim aman Allahim midemin rahatsizlandigindan uyuyamadim vardir bi bildikleri demistim o zamanlar insan her duydugunu yapiyor malesef. bide tatli neden sut yapar derlermis tatli yiyince su icme iategi geliyor ya ondan suda sut yapiyor ya .. ben en guzeli sadece su iciyorum gece
farki duzeltmissin zaten canim tebrikler
gecmis olsun canim
oyle oyle mezun olunuyor zaten anlamiyorsun bile.
yinede ilk kilolarin hizlica akip gidecek zaten oda motive edecek derken fazla surmez diyorum ben
hosbuldum canim tesekkurler
Masaallah tebrik ederimKaptanim farki yanlis yazmisim,duzelttim.66 kiloyum
Hedefe 3 kg cik kaldi cok sukur
püsküütüm emeğin o kadar çokki üzerimizde biz ne yapsak yine de hakkını ödeyemeyiz.Seni zaten seviyorum monişim.. bu ayrı konu.
Kaptanlığını da seviyor ve takdir ediyorum.
Zaman ayırıp, çaba göstererek hazırladığım bu listeyi, senin de çaba gösterip, zaman ayırarak takımının üyelerini listede tek tek işaretleyerek alıntılaman çok hoşuma gitti.
Takdir ve doğru yönlendirmeden ben tam olarak bunu anlıyorum.
Harcanan zamanlar işte tam da bu şekilde karşılık buluyor.
Müteşekkirim.
Sağol canım Allah razı olsun
hayirli.olsun gozunuz aydin. ayrica baska alintida gördüm ve babamin esi annemin esi kelimellerini kendimden baska kullanani gorunce gercekten bi düşündürüyormuş
Evetcanım benimhissettim senin enerjini sağolasın
böbrek üstü bezleri ne ola ki gezegenim? Anlamadım vallahi bi açıkla
demek sende ayın insan bedeni üzerindeki etkilerinden haberdarsın divi.şu an büyüyor mu bilmiyorum ama ben büyürkende iyi kilo veriyodumbu hafta ne oldu bilmiyorum
Amin inşallah
tebrik ederim su 7liden 6liyi bende goreyim aminnnn
Teşekkür ederim sara ablatebrik ederim canım
tebrik ederim canım
Canım bedenimiz ayı taklit ediyormuşBüyürme fazı ne oluyor gülüm
Canim diyetisyen e giden arkadaşlar var onlar sana bilgilendirme yaparBen sabah başladım diyete kendi kendime ekmeği kesiyim şekerli şeylerden az yicem dedim ama diyetisyene giden varmı
Diyetisyen randevusu alacaktım anca 2 ay sonraya verebiliyormuş burdaki hastane ya ben internette liste baktım ama garip şeyler uyamayacak gibi avokoto diyor felan baktım 4 lira tanesi
Ben sabah başladım diyete kendi kendime ekmeği kesiyim şekerli şeylerden az yicem dedim ama diyetisyene giden varmı
Diyetisyen randevusu alacaktım anca 2 ay sonraya verebiliyormuş burdaki hastane ya ben internette liste baktım ama garip şeyler uyamayacak gibi avokoto diyor felan baktım 4 lira tanesi
Rabbim gönlüne ferahlık versin özlemim, ne sıkıntın varsa uçup gitsin inşallah.kızlar dünden beri çok moralsizim birşey de yiyemiyorum can sıkıntısından dua ediyorum inşallah geçer yarım yamalak tartıldım az daha unutuyordum bildirmeyi bu günkü kilom 96.9
ama bariz incelme var pantolonlar bollaştı herhalde arası uzun iki öğüne adapte olmaya çalışıyor vücut akşama gelmeye çalışırım hoşçakalın
kızlar ben bu hafta porsiyonlarımı biraz daha küçültmeye karar verdim şöyleki eskiden çorbayı iki ikibuçuk kepçe içiyordum şimdi bir kepçeye düşürdüm kadınbudu köfteyi çok severim bugün bir tane yedim bunun gibi mesela ve faydasını görüyorum ha acıkmıyormuyum şimdi daha çok acıkıyorum ama kiloda veriyorum diyete başladığımdan beri ölçüm bir tabaktı ama şimdi kepçeyle kaşıkla saymaya başladım faydasını görüyorum kilo vermeye başladım iki gündür ve detoks suyumunda bunda hatırı sayılır payı var bide ceviz suyumun çok faydası var bi kere ceviz suyu bağırsakları çok güzel çalıştırıyor kabızlık sorunumu çözdü resmen kabızlık demişken sabah kahvaltısında 10 tane zeytin yemenin bunda payı çok büyük zeytinde kabızlığa çok iyi geliyor bunu yeni keşfettim bunları sizinle paylaşmak istedim belki faydam dokunur
aeben yasom7272 Antepia27 moni
Saracım peki şöyle sorayım bir müddet küçülttün ve gene kilon durdu ne yapacaksın o zaman ?
Dahadamı azaltacaksın? Ve açmı gezeceksin. Peki aç gezdin kalan kilonuda verdin hedefe geldin . Eeee sonra ??????
Kl azaltmak diyetde helede yolun henüz daha varsa bence doğru değil!
Abla ne önerirsin dersen: gl endeksi ve bol yemek.
Kilo vermek kanşekerini dengede tutmak ve hiç dalgalandırmamakla olur. Hep aynı seviyede olur( ne düşer ne çıkarsa) harcanan güç yağlardan depodan gider
Abla ben zaten bunu yapıyorum dersen menülerini elden geçiririz tekrar bakarız , ayrıca kilo verimin gayet iyi bence niye yan yollara sapıyorsun onuda anlamıyorum.
Esiksen daha çok verirdin onunlamı kıyaslıyorsun yoksa? Ki sakın böyle kıyaslama yapma bence gayet iyi gidiyorsun
Evet öyleymişBöbrek bezide mi kilodan etkileniyor hiç duymamıştım yaaa
Dolunaya dönüyor demek istedi galibaBüyürme fazı ne oluyor gülüm
Gözün aydınKızlar slm diisimi cektirdimÇok şükür kolay oldu ay çok mutluyum eve gidince geçmiş e bakacam şimdi vaktim yok hepinizi öpüyorum
Demek istediğim kl azaltarak miktar azaltarak kilo verme sonu gelmez bu işin ve yiyince aynen alırsınbu üç haftadır çok fazla kilo veremeyince bu yönteme başvurayım dedim canım çorba bir kepçe çokmu az sence öğlende bir porsiyon köfte yanındada pis boğazlık edip bir tane kadınbudu köfte yedim fazlamı oldu dersin bu şekilde yapıyorum ama özellikle kırmızı eti öğlen öğününde yediğim günlerde daha fazla kilo veriyorum bunu farkettim kendimde menülerimi özellikle senin ve yasomun yorumlamasını bunun için istiyorum glisemik endeksi düşük şeyler yemeye özen gösteriyorum mesela pirinç pilavı yemiyorum epeydir ama çok özledim belki haftaya pazar serbest günümde yerim patatesi çok özledim mesela daha vermem gereken 20 -25 kilo var canım ama bunu 4 yada 5 ayda vermeyi düşünüyorum doğru değilmi
Dip not : seni cidden çok seviyorum ama sana abla diyemem canım senden büyüğüm ben 44 yaşındayım
Haydee geçmiş olsunKızlar slm diisimi cektirdimÇok şükür kolay oldu ay çok mutluyum eve gidince geçmiş e bakacam şimdi vaktim yok hepinizi öpüyorum
Aaaa ben yarışı unutmuştum ama sen haftaya yarışalım dediydin kaçmak yok haftaya yarisacagizDaha fazla gider adil olmaz diye yarışmayı kabul etmemistim, meğer senin ödem daha fazlaymış. Bende seni tebrik ederim canım sen kazandın
Gecmis olsun kurtulmussun canimKızlar slm diisimi cektirdimÇok şükür kolay oldu ay çok mutluyum eve gidince geçmiş e bakacam şimdi vaktim yok hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?