Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bebişim ne kadarlık gülüm maşallah

püsküütüm emeğin o kadar çokki üzerimizde biz ne yapsak yine de hakkını ödeyemeyiz.
Çok teşekkür ederim.
Seviliyorsun kocamanından.

hayirli.olsun gozunuz aydin. ayrica baska alintida gördüm ve babamin esi annemin esi kelimellerini kendimden baska kullanani gorunce gercekten bi düşündürüyormuş
Sağol canım Allah razı olsun
Sende hoşgeldin takıma

Başka ne denirki babamın eşi işte :)
Evet
Senelerce takip edip dikkat ettim
Ay büyürken hiç kaçamak yapmadım
Ay küculurken daha rahat diyet yaptım

tebrik ederim su 7liden 6liyi bende goreyim aminnnn
Amin inşallah
Ben 1 ay önce mezun oldum dikkat etmedim koruyamadım geri geldim
tebrik ederim canım

tebrik ederim canım
Teşekkür ederim sara abla
Büyürme fazı ne oluyor gülüm
Canım bedenimiz ayı taklit ediyormuş
Ayın çekim gücüne göre kilo almaya veya vermeye elverişli oluyormuş
2 hafta büyüyor 2 hafta küçülüyor
Ben büyüme fazında sanıyordum ama ay 8 kasımda büyümeye başlamış
23 kasımda küçülmeye başlayacak
2 hafta kaçamak yapmamaya özen gösterecem

Ben sabah başladım diyete kendi kendime ekmeği kesiyim şekerli şeylerden az yicem dedim ama diyetisyene giden varmı
Diyetisyen randevusu alacaktım anca 2 ay sonraya verebiliyormuş burdaki hastane ya ben internette liste baktım ama garip şeyler uyamayacak gibi avokoto diyor felan baktım 4 lira tanesi

Canim diyetisyen e giden arkadaşlar var onlar sana bilgilendirme yapar

kızlar ben bu hafta porsiyonlarımı biraz daha küçültmeye karar verdim şöyleki eskiden çorbayı iki ikibuçuk kepçe içiyordum şimdi bir kepçeye düşürdüm kadınbudu köfteyi çok severim bugün bir tane yedim bunun gibi mesela ve faydasını görüyorum ha acıkmıyormuyum şimdi daha çok acıkıyorum ama kiloda veriyorum diyete başladığımdan beri ölçüm bir tabaktı ama şimdi kepçeyle kaşıkla saymaya başladım faydasını görüyorum kilo vermeye başladım iki gündür ve detoks suyumunda bunda hatırı sayılır payı var bide ceviz suyumun çok faydası var bi kere ceviz suyu bağırsakları çok güzel çalıştırıyor kabızlık sorunumu çözdü resmen kabızlık demişken sabah kahvaltısında 10 tane zeytin yemenin bunda payı çok büyük zeytinde kabızlığa çok iyi geliyor bunu yeni keşfettim bunları sizinle paylaşmak istedim belki faydam dokunur

aeben yasom7272 Antepia27 moni

sağlık probleminiz varmı yokmu bilmiyorum ama uzman kontrolünde diyet yapmanız her zaman daha güvenlidir ve herkesin diyeti kendine özeldir ancak hamur işlerine bir müddet ara vererek şekerden ve şekerli gıdalardan uzak kalarak porsiyonlarını küçülterek sebze meyveye ağırlık vererek fazla kilolarından kurtulabilirsin ama bunun için acele etmemeli hedefini belirlemeli ve hedefine odaklanmalısın ve en önemliside kararlı disiplinli ve azimli olmalısın

Rabbim gönlüne ferahlık versin özlemim, ne sıkıntın varsa uçup gitsin inşallah.

Saracım peki şöyle sorayım bir müddet küçülttün ve gene kilon durdu ne yapacaksın o zaman ?
Dahadamı azaltacaksın? Ve açmı gezeceksin. Peki aç gezdin kalan kilonuda verdin hedefe geldin . Eeee sonra ??????

Kl azaltmak diyetde helede yolun henüz daha varsa bence doğru değil!

Abla ne önerirsin dersen: gl endeksi ve bol yemek.
Kilo vermek kanşekerini dengede tutmak ve hiç dalgalandırmamakla olur. Hep aynı seviyede olur( ne düşer ne çıkarsa) harcanan güç yağlardan depodan gider

Abla ben zaten bunu yapıyorum dersen menülerini elden geçiririz tekrar bakarız , ayrıca kilo verimin gayet iyi bence niye yan yollara sapıyorsun onuda anlamıyorum .
Esiksen daha çok verirdin onunlamı kıyaslıyorsun yoksa? Ki sakın böyle kıyaslama yapma bence gayet iyi gidiyorsun

bu üç haftadır çok fazla kilo veremeyince bu yönteme başvurayım dedim canım çorba bir kepçe çokmu az sence öğlende bir porsiyon köfte yanındada pis boğazlık edip bir tane kadınbudu köfte yedim fazlamı oldu dersin bu şekilde yapıyorum ama özellikle kırmızı eti öğlen öğününde yediğim günlerde daha fazla kilo veriyorum bunu farkettim kendimde menülerimi özellikle senin ve yasomun yorumlamasını bunun için istiyorum glisemik endeksi düşük şeyler yemeye özen gösteriyorum mesela pirinç pilavı yemiyorum epeydir ama çok özledim belki haftaya pazar serbest günümde yerim patatesi çok özledim mesela daha vermem gereken 20 -25 kilo var canım ama bunu 4 yada 5 ayda vermeyi düşünüyorum doğru değilmi

Dip not : seni cidden çok seviyorum ama sana abla diyemem canım senden büyüğüm ben 44 yaşındayım

Demek istediğim kl azaltarak miktar azaltarak kilo verme sonu gelmez bu işin ve yiyince aynen alırsın

Abla işine gelince hiç farkında değilim konuya odaklanınca hiç fark etmemişim . Sen benim sarammmsın
75 dogumluyum aynı yaşta olabiliriz

Daha fazla gider adil olmaz diye yarışmayı kabul etmemistim, meğer senin ödem daha fazlaymış . Bende seni tebrik ederim canım sen kazandın
Aaaa ben yarışı unutmuştum ama sen haftaya yarışalım dediydin kaçmak yok haftaya yarisacagiz yoksa haftaya tek başına kilo veremem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…