Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar dünden beri çok moralsizim birşey de yiyemiyorum can sıkıntısından dua ediyorum inşallah geçer yarım yamalak tartıldım az daha unutuyordum bildirmeyi bu günkü kilom 96.9
ama bariz incelme var pantolonlar bollaştı herhalde arası uzun iki öğüne adapte olmaya çalışıyor vücut akşama gelmeye çalışırım hoşçakalın

bu hafta gene hayal kırıklığıyla uyandım ödemlerim hala devam ediyor yapacak bişey yok sona doğru gene başladı aksilikler
geçen hafta 66 800
bu hafta 66 500
fark 300
moni

Hanımlar günaydın
Başlangıç: 62
Bugün: 57.3
Fark: 4.7 kg

bende kilomu bildireyim
Geçen Hafta : 86,0
Bu hafta : 85,0
Fark : -1 Kğ
Yüzde : 1,16

Herkese Günaydın. Ben de bildirim yapayım
Gecen hafta 80.1
Bu hafta 79.7
Fark -400
Dün daha dusuktu aslında bugün böyle gelmiş. Neyse buna da şükür. Bakalım yeni sistem ne gösterecek çok şükür 7 leri tekrar gorebildim.

Merhaba kızlar tartildim baslangic kilom 74
Suanki kilom 71
Fark 3 kilo

Evdelerin en son porası şimdi çıktı
Bende evi toparlayıp kursa gideceğim

Kilo bildirimim
Pazartesi 69,9
Cuma 69,2
Fark -700 gr
Yüzde% 1.001

Son iki gün diyet yaptım sayılmaz . Bu şelikde az az verip devam etmeyi dşünüyorum .

Gecen hafta 84
Bu hafta: 83.7
Fark: -300

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Kilom pazartesi :70.4
Cuma:69.8
-600

Geçen hafta 104
Bu hafta 102.1
Fark 1900
Yüzde 1.82

moni

Günaydın kızlar tartıya çıktığımda gözlerime inanamadim

Geçen hafta 62.3
Bu hafta 62.0
Daha dün 61.7 ydim oysaki kaçamak da yok yüzde hesabını yine unuttum -300 gr

Günaydın kızlar tartıya çıktığımda gözlerime inanamadim

Herkese hayirli gunler canlar.Kilomu bildireyim
Cuma : 67.3
Bugun : 66.0
Fark : -1.o
Yuzde : 1.93

Kaptanim farki yanlis yazmisim,duzelttim.66 kiloyum
Hedefe 3 kg cik kaldi cok sukur

kızlar hepinizi tebrik ederim
yeme kuzum karbonlar cız
yiyeceğim şeyler sınırlı olunca böyle oldu. neyse bugün de yiyim de yarın daha ayarlı olayım.

kızlar dünden beri çok moralsizim birşey de yiyemiyorum can sıkıntısından dua ediyorum inşallah geçer yarım yamalak tartıldım az daha unutuyordum bildirmeyi bu günkü kilom 96.9
ama bariz incelme var pantolonlar bollaştı herhalde arası uzun iki öğüne adapte olmaya çalışıyor vücut akşama gelmeye çalışırım hoşçakalın

tebrikler canım. çok güzel

özlemcim 200 gram vermişsin bu kilo almaktan iyidir sıkıntın herneyse Allah hayra çıkarsın gülüm benim

geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık önce iyileş sonra sporda da kilo vermede de yarışırız

bende uzun süreli açlık acayip baş ağrısı yapmıştı baktım olabiliyormuş bilgin olsun

tebrik ederim canım

Mutsuzluk yok, moral bozmak yok. Ben tartıda istediğim rakamı görmediğim zaman böbrek üstü bezlerime meydan okuyorum. Sırf onlar kötü etkilenmesin diye kilomdan çok memnunmuş gibi yapıyorum.

tebrik ederim canım

tatlı süt yapar lafı tamamen yanlış zaten tatlı yiyen insan suyu daha fazla tükettiği için süt artıyormuş işin sırrı su tüketmek her zamanki gibi

Al bendende o kadar ya cumartesi de geliyorum ben hemde ayaklarım geri gidiyor bazen

Mutsuzluk yok, moral bozmak yok. Ben tartıda istediğim rakamı görmediğim zaman böbrek üstü bezlerime meydan okuyorum. Sırf onlar kötü etkilenmesin diye kilomdan çok memnunmuş gibi yapıyorum.
Böbrek bezide mi kilodan etkileniyor hiç duymamıştım yaaa

Büyürme fazı ne oluyor gülüm

Seni zaten seviyorum monişim.. bu ayrı konu.
Kaptanlığını da seviyor ve takdir ediyorum.
Zaman ayırıp, çaba göstererek hazırladığım bu listeyi, senin de çaba gösterip, zaman ayırarak takımının üyelerini listede tek tek işaretleyerek alıntılaman çok hoşuma gitti.

Takdir ve doğru yönlendirmeden ben tam olarak bunu anlıyorum.
Harcanan zamanlar işte tam da bu şekilde karşılık buluyor.
Müteşekkirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…