Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

• bütün takımi tebrik ederim, kendim hariç

bu ne kuzum ya en az 1 kilo bekliyodum senden
yaa sen beni bırak git bal böyle oldu sonuç

bayıldım buna..ödül olatak sağlıksız yiyecekler yiyoruz.dietin ruhuna ters bi kere

canım evdemi kahvaltı yapıyorsun iştemi?
öğlen yemeğini dışardamı yiyorsun yoksa çalıştığın yerde yemek çıkıyormu?
işe yemek götürebilirmisin?
İşte küçük buzdolabı var kendi peynirini filan getirip koyuyor herkes gerekeni alırım ben genelde simit alıyordum dışardan 2 simit sabahları dünden önce yani artık 2 gündür yemiyrm
Öğlen aççı var mutfakta yemek yapıyor 20 kişiye hergün dışardan yemek almam zor ne yapıldıysa onu yiyorm pilav çok çıkıyr yanında etli sebze yemeği biraz yağlı ama
Akşam geç gidiyorm ev uzak 2 araba yani evde 10 da olyrm en geç
Öğle arası yemek yeniyor dışarı çıkmıyorum pek

tamam süper sıkıntı akşam yemeği yarın boş günün tabi evdeki durumunu ve maddi durumunu bilemiyorum ama yarın kendine 1 hafta yiyebileceğin bir yemek planı yapalım .

Günaydın kızlar giremedim bi turlu utu yapıyordum yeni bitti birazdan akşam yemeği ni hazirliyip pisircem kabak dolması ve hiber dolmasi olacak esim bu hafta 4-12 çalışacaği için aksam o olmayacak o yüzden tek çeşit yaninada yogurt salata olacak bu arada dun sspor yapmadim

Aylin42Konya canım üzülme bu koşturmacaya yorgunluktan ödem olmuş olabilirsin hem 300 gram azımsanacak bir rakam değil kilo almayalım önemli olan o
Dogru diyorsun saram.Verilen kiloyu hep aldigimiz etle kiyaslarim.300 gr eti dusunursek gercekten az degil.Yorgunluk ve uykusuzluk odem yapar mi?Sabah tartildigimda cok sasirdim giden kiloya.Haftaya hepimiz daha guzel vericez insallah

Takimimizi, 60kiloyum , Antepia27 ve kilo vermeye caba gosteren arkadaslarimi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…