Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni sevgili kaptanım senden zahmet olmassa kaç kiloda mezun olabiliyorum öğrenebilirmiyim mezun olayımda gençlere yer açılsın listede
Moni kaptanim,benimkini de hesaplar misin?Haftaya verdigim kilodan sonra bende mezun olmak istiyorum.
Son zamanlarda yogunluktan kuralla da pek uyamiyorum.2 gundur menu yazamadim mesela.Ama dunku menumu simdi yazicam.Simdiden tsk ler

Kilo veren, dereceye giren herkesi çok tebrik ediyorum. Darısı başıma inşallah. Haftasonları genellikle iki öğün besleniyorum. Eşim ve oğlumla birlikte güzel bir kahvaltı, ikindi saatlerinde de bi ana öğün daha yiyoruz. Hafta içi işe gittiğimden çok erken kahvaltı yapıyorum. Bu yüzden öğün sayım üçe çıkıyor. Spor günlerim pazartesi çrş cuma genelde spor salonuna bugünlerde gidiyorum. Buna ek olarak haftaiçi hergün işten eve gidene kdr yarım saat yürüyorum.

Gezegenfezacim bisey sorucam.Mil,dk,adim farkeder mi?Hani herkes ayni mi yazsa?

Moni kaptanim,benimkini de hesaplar misin?Haftaya verdigim kilodan sonra bende mezun olmak istiyorum.
Son zamanlarda yogunluktan kuralla da pek uyamiyorum.2 gundur menu yazamadim mesela.Ama dunku menumu simdi yazicam.Simdiden tsk ler
aylinim sen 82 kilo ile gelmişsin hedef kilon 62.
66 kilo ile mezun olabiliyormuşsun ama ben 62 yi görmeni isterim, senin için zaten en fazla 2 hafta sürer 4 kilo vermek. 2. haftada birincilikle mezun olursun sen ben sana inanıyorum

Ama ben leslie mi 22:00 den sonra yapabiliyorum.Nasil yapalim bakanim?

Gezegenfezacim bisey sorucam.Mil,dk,adim farkeder mi?Hani herkes ayni mi yazsa?
Yürüyüş te 30 dakika
Adim sayısı olarak 6.000den aşağısını spor saymıyorum.

Leslie hiç yapmadım bilmiyorum, onada yapanlar karar versin. Ya mill yazalım, yada dakika

Ama ben leslie mi 22:00 den sonra yapabiliyorum.Nasil yapalim bakanim?
Senin cuma sporunu önümüzdeki hafta yazdığım için sorun yok

Yada şöyle yapabiliriz, aramızda 2 saat fark var.
Sen tr saati 22 de 1 saat spor yapsan, burda daha saat 21 olmuş olacak.
Sporun bitince yazarsın

aylinim sen 82 kilo ile gelmişsin hedef kilon 62.
66 kilo ile mezun olabiliyormuşsun ama ben 62 yi görmeni isterim, senin için zaten en fazla 2 hafta sürer 4 kilo vermek. 2. haftada birincilikle mezun olursun sen ben sana inanıyorum
Kurallara uyamadigim icin sıkıntı yapiyorum.Menumu 2-3 kere yazamadim.Bi de sparis olunca paylasimda bulunamiyorum.Yoksa bende 62 olana kadar mezun olmak istemiyorum.
Zaman ayirip hesapladigin icin de cook tsk ederim Aysem.
Haftaya zaten cok guzel bir - le gelicem insallah.Derece bile olabilir.Bugun sabah tartildim,nasil bu kadar - geldim hic anlamadim.Birkac kere tartildim hatta yanlis mi diye.

Bu hafta azamî paylaşım yap Aylin, hiç affetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…