Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nil afiyet olsun gündüz patlıcan yemeğini boş yemişsin kuzum akşam turşu salata ayran keşke ayranını öğlende içseydin akşamda turşu yeme ödem yapar.

Ben geldimmmmmm bu hafta güzel kilo verelim düştüğümüz yerden de kalkabiliriz kuzum bu cuma en az -2 kg bekliyorum senden kahvaltıdaki börek noluyo ki yemicez bi daha bide sucuk yemeseydim keşke sadece yumurta süper olurdu çok katkı maddesi var bende bi yiyim dedim mide pert oldu daha çekiyorum onun haricinde güzel ama akşama bi salata eklesen güzel olur diyetisyen bana öyle tembihlemişti acıkmazsın en azından diye su biraz az sporunda güzel kuzu yarına daha güzel menü bekliyorum senden

Menüm
Sabah (11:30)
2 kaynamış yumurta sarısı
1 dilim peynir
3 tüm ceviz
5 kuru erik
Yarım dilim mantar yemeği

Akşam (16:30)
2 kepçe kemikli ayran çorbası

Misafirlikte (18:30)
3 hurma 1 incir
2 ceviz 5 fındık

2 lt su
6 kupa siyah çay
2 kupa kahve

Spor 30 dakika bisiklet
Son 5 dakikası kâbus gibiydi

Bitmeye yakin oyle oluyor hic gecmiyor zaman

@94 kilo canım takımda yaş ortalaması 40 ve 40ın üstü senin yaşında çoçukları evli olan torunları olan var.
mesela bana abla demeni isterim 46 yaşındayım
Aa ablalar grubu olmuş burası maşallah genç yaşta torun torba ama çok yaş sayılmaz 40lar yani öyle demeyin yaşlılık diil o ya sanki 70 yaş
Abla demiyim ayıp olur sonra üzülürüm
Benim yürüyüş bandim var onun ustunde yurudum canim onume tabletden diziyi açıyorum 5.4 hizinda yuruyusu yapiyoruy hem vakit nasil geciyge anlamiyorum oyle kolay oluyor
Ne güzel bende isterdim bant eve ama babam kızar kesin aldırmaz alamam zatende karta taksitle alsam ama nereye koyucam odaya sığmaz zaten
Dizi izleyip yürümek güzelmiş bende istanbullu gelini izlerdim yürürken hem
Oturarak, yudum yudum iç. Ayakta ve lıkır lıkır içersen wc ye yetişemezsin bile
Hemen aşağı iner dimi onu düşünmemiştim tamam oturup içeyim artık suyu demek ondan bazıları yete çömelip şu ışığı şimdi anladım yaaa
birikmis mesajları okurken biryandanda bisiklet sürüyorum. 20 dakika oldu bile, nasıl geçti anlamadım. 10 dakika daha sürüp bırakacam, nasıl oluyorsa belime baskı yapıyor
Benim bel kayması var zorlama sakin sonra hiç spor yapamıyo insan amca yürüyüş
Ben 30 yaşındayım. Benden küçük yada yaşıt varsa haber versin. Yoksa herkese abla diye hitap ediceem :)
Ben ufağım 27 ama farketmez hepimiz aynı takımdayız demi arkadaş olalım bana göre yaşlı yok aranızda hepinizi çok sevdim arkadaş gibi olsun beni düşünüyorsunuz hepiniz arkadaş gibi

Benimkide 2. El ben 5 tane dusuk yaptim ooyle olunca doktorum yuruyus disinda hersey yasak dedi oyle oluncada esim eldi sağolsun eger cidden bi bbant almak istersen 2. Ellere bak derim cok uygun oluyor

Benim için farketmez canım ama arkadaşlarımız abla dememizi tercih ediyorsa saygı duymamız gerekiyor. Abla deriz.

1 haftadır belimin sağ tarafı tutuk gibi canım, 2 gündür hareketim arttı, yoksa kalmıştım
Bende sol taraf ağrıyor ve bitmesine rağmen agri devam ediyor kas gevşetici surucem ben sana da tavsiye ederim sur belki kaslar gerimistir Allah şifa versin ikimizede tabi hasta olanlarada

Dizi degilde muzikle yaptigim zzaman 1 saat cunku hem hizim yuksek oluyor hemde zamani kisaltmis oluyorum
Allah tam benlikmis yürüyüş bandı
Son 1 ayda günde 3 bölüm dizi izledim
Ne efor sarf ederdim dizileri izlerken
Bizimkine söyledim tabi iyi olur dedi
Al desem hemen alacak ama evde koyacak yer yok
Ben 2 gündür boşuna mı liste yapıyorum? Nerde menüler sporlar
Şimdi şöyleki ablacığım ben bugün biraz cozuttum..
Sonra bizimki bana kızdı
Bende bugünkü nasibimi yedim bakma öyle ters ters dedim... Daha ters baktı
Yarın telafi edecekmisiz
Sen yorulma ben kafamı duvarlara vururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…