- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
peki bu 12 bin adım kaç saat sürünce oluyor sadece meraktan soruyomBenim yürüyüş bandim var onun ustunde yurudum canim onume tabletden diziyi açıyorum 5.4 hizinda yuruyusu yapiyoruy hem vakit nasil geciyge anlamiyorum oyle kolay oluyor
1,5 saatte oluyorpeki bu 12 bin adım kaç saat sürünce oluyor sadece meraktan soruyom
nil afiyet olsun gündüz patlıcan yemeğini boş yemişsin kuzum akşam turşu salata ayran keşke ayranını öğlende içseydin akşamda turşu yeme ödem yapar.iyi akşamlar kızlar Bugünki Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta Bir kase domates salatalık bir kaç zeytin 1 bardak kahve
Öğlen
1 tb etli patlıcan yemeği 1dilim ekmek
Oglen
1tb etli patlıcan turşu ayran salata
2 lt su
30 dk yürüyüş
gezegenfeza @aeben
anladım teşekkür ederim1,5 saatte oluyor
Ben geldimmmmmmArkadaşlar bugünkü menüm biraz saçma oldu ama yazayım yinede
Sabah 10.30
Sucuklu yum, bir çatal börek, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: yarım ayva
Ögle: ızgara tavuklu salata
Aksam:19.00
Bir kepçe ezogelin çorba
Su: iki litre
Spor: 10 bin adım
Rica ederimanladım teşekkür ederim
Ben 27 yasimdayimBen 30 yaşındayım. Benden küçük yada yaşıt varsa haber versin. Yoksa herkese abla diye hitap ediceem :)
Bitmeye yakin oyle oluyor hic gecmiyor zamanMenüm
Sabah (11:30)
2 kaynamış yumurta sarısı
1 dilim peynir
3 tüm ceviz
5 kuru erik
Yarım dilim mantar yemeği
Akşam (16:30)
2 kepçe kemikli ayran çorbası
Misafirlikte (18:30)
3 hurma 1 incir
2 ceviz 5 fındık
2 lt su
6 kupa siyah çay
2 kupa kahve
Spor 30 dakika bisiklet
Son 5 dakikası kâbus gibiydi
Aa ablalar grubu olmuş burası maşallah genç yaşta torun torba ama çok yaş sayılmaz 40lar yani öyle demeyin yaşlılık diil o ya sanki 70 yaş@94 kilo canım takımda yaş ortalaması 40 ve 40ın üstü senin yaşında çoçukları evli olan torunları olan var.
mesela bana abla demeni isterim 46 yaşındayım
Ne güzel bende isterdim bant eve ama babam kızar kesin aldırmaz alamam zatende karta taksitle alsam ama nereye koyucam odaya sığmaz zatenBenim yürüyüş bandim var onun ustunde yurudum canim onume tabletden diziyi açıyorum 5.4 hizinda yuruyusu yapiyoruy hem vakit nasil geciyge anlamiyorum oyle kolay oluyor
Hemen aşağı iner dimi onu düşünmemiştim tamam oturup içeyim artık suyu demek ondan bazıları yete çömelip şu ışığı şimdi anladım yaaaOturarak, yudum yudum iç. Ayakta ve lıkır lıkır içersen wc ye yetişemezsin bile
Benim bel kayması var zorlama sakin sonra hiç spor yapamıyo insan amca yürüyüşbirikmis mesajları okurken biryandanda bisiklet sürüyorum. 20 dakika oldu bile, nasıl geçti anlamadım. 10 dakika daha sürüp bırakacam, nasıl oluyorsa belime baskı yapıyor
Ben ufağım 27 ama farketmez hepimiz aynı takımdayız demi arkadaş olalım bana göre yaşlı yok aranızda hepinizi çok sevdim arkadaş gibi olsun beni düşünüyorsunuz hepiniz arkadaş gibiBen 30 yaşındayım. Benden küçük yada yaşıt varsa haber versin. Yoksa herkese abla diye hitap ediceem :)
Benimkide 2. El ben 5 tane dusuk yaptim ooyle olunca doktorum yuruyus disinda hersey yasak dedi oyle oluncada esim eldi sağolsun eger cidden bi bbant almak istersen 2. Ellere bak derim cok uygun oluyorAa ablalar grubu olmuş burası maşallah genç yaşta torun torba ama çok yaş sayılmaz 40lar yani öyle demeyin yaşlılık diil o ya sanki 70 yaş
Abla demiyim ayıp olur sonra üzülürüm
Ne güzel bende isterdim bant eve ama babam kızar kesin aldırmaz alamam zatende karta taksitle alsam ama nereye koyucam odaya sığmaz zaten
Dizi izleyip yürümek güzelmiş bende istanbullu gelini izlerdim yürürken hem
Hemen aşağı iner dimi onu düşünmemiştim tamam oturup içeyim artık suyu demek ondan bazıları yete çömelip şu ışığı şimdi anladım yaaa
Benim bel kayması var zorlama sakin sonra hiç spor yapamıyo insan amca yürüyüş
Ben ufağım 27 ama farketmez hepimiz aynı takımdayız demi arkadaş olalım bana göre yaşlı yok aranızda hepinizi çok sevdim arkadaş gibi olsun beni düşünüyorsunuz hepiniz arkadaş gibi
1 haftadır belimin sağ tarafı tutuk gibi canım, 2 gündür hareketim arttı, yoksa kalmıştımBitmeye yakin oyle oluyor hic gecmiyor zaman
Benim için farketmez canım ama arkadaşlarımız abla dememizi tercih ediyorsa saygı duymamız gerekiyor. Abla deriz.Aa ablalar grubu olmuş burası maşallah genç yaşta torun torba ama çok yaş sayılmaz 40lar yani öyle demeyin yaşlılık diil o ya sanki 70 yaş
Abla demiyim ayıp olur sonra üzülürüm
Ne güzel bende isterdim bant eve ama babam kızar kesin aldırmaz alamam zatende karta taksitle alsam ama nereye koyucam odaya sığmaz zaten
Dizi izleyip yürümek güzelmiş bende istanbullu gelini izlerdim yürürken hem
Hemen aşağı iner dimi onu düşünmemiştim tamam oturup içeyim artık suyu demek ondan bazıları yete çömelip şu ışığı şimdi anladım yaaa
Benim bel kayması var zorlama sakin sonra hiç spor yapamıyo insan amca yürüyüş
Ben ufağım 27 ama farketmez hepimiz aynı takımdayız demi arkadaş olalım bana göre yaşlı yok aranızda hepinizi çok sevdim arkadaş gibi olsun beni düşünüyorsunuz hepiniz arkadaş gibi
Bende sol taraf ağrıyor ve bitmesine rağmen agri devam ediyor kas gevşetici surucem ben sana da tavsiye ederim sur belki kaslar gerimistir Allah şifa versin ikimizede tabi hasta olanlarada1 haftadır belimin sağ tarafı tutuk gibi canım, 2 gündür hareketim arttı, yoksa kalmıştım
Geçmiş olsun canım, malesef kas gevşetici alerji yapiyorBende sol taraf ağrıyor ve bitmesine rağmen agri devam ediyor kas gevşetici surucem ben sana da tavsiye ederim sur belki kaslar gerimistir Allah şifa versin ikimizede tabi hasta olanlarada
Allah tam benlikmis yürüyüş bandıDizi degilde muzikle yaptigim zzaman 1 saat cunku hem hizim yuksek oluyor hemde zamani kisaltmis oluyorum
Şimdi şöyleki ablacığım ben bugün biraz cozuttum..Ben 2 gündür boşuna mı liste yapıyorum? Nerde menüler sporlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?