gamze21 zottirik canım mezuniyetin hayırlı olsun
gamze hayırlı olsun mezuniyetin darısı başımıza
Esttağfirullah ne yorulması, seve seve döverimAllah tam benlikmis yürüyüş bandı
Son 1 ayda günde 3 bölüm dizi izledim
Ne efor sarf ederdim dizileri izlerken
Bizimkine söyledim tabi iyi olur dedi
Al desem hemen alacak ama evde koyacak yer yok
Şimdi şöyleki ablacığım ben bugün biraz cozuttum..
Sonra bizimki bana kızdı
Bende bugünkü nasibimi yedim bakma öyle ters ters dedim... Daha ters baktı
Yarın telafi edecekmisiz
Sen yorulma ben kafamı duvarlara vururum
Allah Allah hep yapiyorum bu hatayi.Moninin soyledigini de biliyorum ustelik.Idare ediverin.Ben hasta ve yasli bir kadinimOnu kaptan söylüyor, ben deyil
Dogru tanismadik degil mi?Adim Aylin 47 yasindayim Konyada yasiyorum.25 yasinda oglum varÇok teşekkür ederim canım benim tanımadan sevdim nerdesin sen yurtdışı demişsin demi
Ona bi çare bulalimHayirli geceler hanimlar.Dunku yani cuma gunku menumu yazayim.Unutmayim diye kagida yazmistim
Uyaninca 1 bardak maydonoz kürü
1/2 lt limonlu tarcinli su
Sabah : 1 hş yumurta
1 kk suzme peynir
1 dl tb ekmegi
1 tk bal
Ara : 3 tane anjelika erik
3 kasik tarcinli yogurt
Aksam : 1 kare dilim firinda tavuklu sebzeli beşemel soslu brokoli salata
Su : 1.5 lt
Spor : 45 dk leslie 1 saat yuruyus
Spor bakanim yuruyus yapmadigimizda adim sayimizi yazalim mi?Kış da geliyor yuruyus yapamayiz artik
gezegenfeza
No no ne hastasın ne yaşlı.Allah Allah hep yapiyorum bu hatayi.Moninin soyledigini de biliyorum ustelik.Idare ediverin.Ben hasta ve yasli bir kadinim
Aylin cuma sporu bendeHayirli geceler hanimlar.Dunku yani cuma gunku menumu yazayim.Unutmayim diye kagida yazmistim
Uyaninca 1 bardak maydonoz kürü
1/2 lt limonlu tarcinli su
Sabah : 1 hş yumurta
1 kk suzme peynir
1 dl tb ekmegi
1 tk bal
Ara : 3 tane anjelika erik
3 kasik tarcinli yogurt
Aksam : 1 kare dilim firinda tavuklu sebzeli beşemel soslu brokoli salata
Su : 1.5 lt
Spor : 45 dk leslie 1 saat yuruyus
Spor bakanim yuruyus yapmadigimizda adim sayimizi yazalim mi?Kış da geliyor yuruyus yapamayiz artik
gezegenfeza
27 yaşındayım :)Ben 30 yaşındayım. Benden küçük yada yaşıt varsa haber versin. Yoksa herkese abla diye hitap ediceem :)
600 gr cok az canim.Hem kilon fazla oldugu icin hemde yeni basladigin icin cok daha fazla verebilirsin.Lutfen gayret et,kimsenin alay konusu olma.Zayiflik kadar guzel birsey yok.Seni cok iyi anliyorum.Benimle de cok dalga gectiler.Cocuklar beni sumo gurescisine bile benzettiler ki o zaman daha 107 kiloydum.94 kilo cok degil canim.Once kendine kucuk hedefler koy.20-30 kilo nasil vericem diye gozunde buyutme.Bir vermeye başla verdikce motive olacaksin.Ve daha cok vermek isticeksin.Ben de hedef söyleyecekmiyim cuma başlamıştım dün yani bu cuma 93.5 iyi mi bana göre heralde olabilir 600 gıram
Daha yolun basindasin cıs larla baslama lutfen.Ceyrek de olsa kurabiye yeme canim.Lutfen iradeli ol.Ben 5 tepsi elmali kurabiye yaptim bir tane bile yemedim.Kafada bitirdigin zaman yemek istemiyorsun zaten.Guzel karbonsuz menuler bekliyoruz senden.Ya zayiflican ya zayiflican ona gore.Baska bir alternatifin yok guzelim.Ben dün 1 ceviz bide çeyrek kurabiye yemiştim unutmuşum şimdi aklıma geldi
Olabilir gayet normal gulizarcim.Rezil olacak birsey yok bunda rahat olAman keşke sormayaydım rezil oldum neyse sormadım varsay gezegen canım
Zeynepcim yeni dogum yapan senmiydin ?
Daha tam tanıyamadım yeni arkadaşları
1 simit 4 dl ekmege eş deger bilirsundur zaten .ama ve kanşekeri düşmüş birinin 2 simitide versem yiyecegini biliyorumgözü görmez çünki
Kilonuda tam bilmiyorum , diyete yeni başladıgını ve emzirdiğini düşündüğüm için menün fazla değil şimdilik , afiyet süt olsun aliarasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?