Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Esttağfirullah ne yorulması, seve seve döverim

Hayirli geceler hanimlar.Dunku yani cuma gunku menumu yazayim.Unutmayim diye kagida yazmistim

Uyaninca 1 bardak maydonoz kürü
1/2 lt limonlu tarcinli su

Sabah : 1 hş yumurta
1 kk suzme peynir
1 dl tb ekmegi
1 tk bal

Ara : 3 tane anjelika erik
3 kasik tarcinli yogurt

Aksam : 1 kare dilim firinda tavuklu sebzeli beşemel soslu brokoli salata

Su : 1.5 lt
Spor : 45 dk leslie 1 saat yuruyus
Spor bakanim yuruyus yapmadigimizda adim sayimizi yazalim mi?Kış da geliyor yuruyus yapamayiz artik
gezegenfeza

Bugunku (cumartesi) menum

Uyaninca 1 bardak maydonoz kürü
1/2 lt limonlu tarcinli su

Sabah : 1 yumurtadan menemen
1.5 kk peynir
1 yesil zeytin 1 siyah zeytin
1 dl kizarmis kepekli ekmek

Ogle : Z.yagli kereviz Salata

Ara : Sutlu nescafe 1 kucuk elma

Aksam : 2 tane etli kabak dolmasi yogurt

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 45 dk yuruyus
gezegenfeza

Ona bi çare bulalim

Aylin cuma sporu bende
45 dak. Leslie
400 ip atlama
16.373 adım yazıyor
Hangimiz karıştırdık acep

Ben de hedef söyleyecekmiyim cuma başlamıştım dün yani bu cuma 93.5 iyi mi bana göre heralde olabilir 600 gıram
600 gr cok az canim.Hem kilon fazla oldugu icin hemde yeni basladigin icin cok daha fazla verebilirsin.Lutfen gayret et,kimsenin alay konusu olma.Zayiflik kadar guzel birsey yok.Seni cok iyi anliyorum.Benimle de cok dalga gectiler.Cocuklar beni sumo gurescisine bile benzettiler ki o zaman daha 107 kiloydum.94 kilo cok degil canim.Once kendine kucuk hedefler koy.20-30 kilo nasil vericem diye gozunde buyutme.Bir vermeye başla verdikce motive olacaksin.Ve daha cok vermek isticeksin.

Menum:

Sabah:
Peynir
2 yumurtadan omlet
1 dlm kepekli Ekmek ( hafta sonu diye 1 tane yedim dayanamadim)
2 bardak siyah cay
6 adet siyah zeytin
1 adet Kirmizi paprika
1 brdk filtre kahve

Oglen
1 tas bamya
1 tas yogurt

Sade turk kahvesi

Aksam:
5 adet kofte
Tas salata
1 tas yogurt
Su

Su: 2 lt
Spor:adim 6843

gezegenfeza
obezzto

Ben dün 1 ceviz bide çeyrek kurabiye yemiştim unutmuşum şimdi aklıma geldi
Daha yolun basindasin cıs larla baslama lutfen.Ceyrek de olsa kurabiye yeme canim.Lutfen iradeli ol.Ben 5 tepsi elmali kurabiye yaptim bir tane bile yemedim.Kafada bitirdigin zaman yemek istemiyorsun zaten.Guzel karbonsuz menuler bekliyoruz senden.Ya zayiflican ya zayiflican ona gore.Baska bir alternatifin yok guzelim.

evet canim 3 ay once dogum yaptim 75.7 kiloyum suan. ay inan gozlerim karariyordu dehsetti esim ugrasma poca faln alalim dedi de oda beni cok rahatsiz ediyor vede istemedim sabah sey oldu biraz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…