Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

99 kiloyum kendimi çok berbat hissediyorum. İnşallah dediğin gibi olur bende de. Veririm ve verdikçe vermek isterim. Gülizara yazdın ama aynı zamamda beni de çok motive ettin tşk ediyorum.

Günaydın 10.takım

Herkese mutlu bir pazar diliyorum..

Ben bugün wodafone maratonunda halk koşusundayım ama koşmayacam merak etmeyin :) yüruyecem sadece..takımdan başka kimse var mı?
Bu sene katılamadım çok üzgünüm, rahatsızlığım yüzünden.
geçen sene 8. takım kaptanı canım arkadaşım banuşumla katılmıştık. oynakbasi34 kaydımı yaptırıp formamı da aldı sağolsun ama ben çok istememe rağmen gidemedim.
Allah sağlık verirse inşallah seneye katılmak nasip olur.

hava çok güzel keyfini çıkar bebişim

Ben yazmistim ama listeye yazilmamis.Kacirmis olabilirsin cnm.Cuma gunu 66 dim.Hedefim 64 yasemincim.C.tesi gunku kilomu gorunce 2 kilo veriririm diye dusundum.
yasom7272

canim menunu netlestirmek icin soruyorum
sabahki cicek ekmek kac dilim cicek ekmek ?
Biber dolmalari kac adet ?
sabahi gecim oglen ve aksam her iki ogun pilav gibi bisey olmus yani karbo. yararli bi peynir yogurdun var gibi görünüyor

düzenime dönemedim bugün de karbo oldu

sende gerekeni soylemissin zaten canim

harika menu hemde haftasonu

cokda sacma görünmüyor aslinda

ben bi catal borek disinda sacma bisey goremedim ki oda sacma degil goz hakki diyelim hatta az bile oglen ve sonrasi icin

menu az geldi canim bana yogun calismaktan sanirim

bende sabah kahvaltida mutlaka 1 dilim ekmek yerim ekmeksiz nasil yapiyorsun kahvaltiyi ?
bide ekmek ne ekmegi yaz mutlaka canim aksam hem ayran salata tursu 3unuden 1ini oglen yesen tursu mesela odem yapar bol suyla aksama kadar durumu hafifletmis olursun

menu az geldi bana doydun mu canim bide misafirlikte hurma ceviz findik miss bizde varsa yoksa cay yanina bandirmak icin bisküvitt

guzel olmus menun canim ben begendim

guzel menu canim bide sabah 1 dilim ekmek icin dayanamadim demissin nedenki ekmek yemiyormusun ?

Abla demezsen cevap vermem hiç bir soruya benim çocuğun yaşındaki birinin bana ismimle hitap etmesini istemem.

Gulizarim suyun cok cok az.Bende 2 lt gecemiyorum ama 2.5-3 lt icmek lazim

Cicek ekmegin 1 tane dilimi var ya o ekmek olarak dolmalar da lokmalik ooarak 4 tane

Karatay diyeti yapiyorum o yuzden yemiyordum ekmek gayette iyi gidiyor m aslinda

Ben 30 yaşındayım. Benden küçük yada yaşıt varsa haber versin. Yoksa herkese abla diye hitap ediceem :)

Ben 27 yasimdayim

bendende bi 28 gelsin o zaman

Ne kaprisliyim demi neyse bu konuda ciddiyim

kapris degil canim oyle istiyorsan bu senin tercihin elbette bence herkes yasini soylesin hitap kisminida istediğini belirtsin herkes ona gore hitap etsin belki biride tatlim kelimesinden hoslanmiyor olabilir yani. ben genelde ortamina gore hitap kullanirim burda hickimseye abla demedim sosyal ortam ya o nedenle gerek duymadim yada is yerinde annem yasinda ayni oda arkadasima ismiyle hitap ediyorum mutfaktaki ayni yastakine abla diyorum karsindakinin verdigi o seyle alakali bu durum sanirim ben tuhaf karsilamiyorum sahsen

Cicek ekmegin 1 tane dilimi var ya o ekmek olarak dolmalar da lokmalik ooarak 4 tane
anladim canim sabah icin sorun yokta her iki ogun biber yine olmasa ssnin acindan iyi olurdu afiyet olsun yinede

Karatay diyeti yapiyorum o yuzden yemiyordum ekmek gayette iyi gidiyor m aslinda

hmm doğrudur canim o zaman iradeli gunler senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…