Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Browni kurabiyeye bayılırım. Asla hayır diyemeyeceğim bi tat. Afiyet olsun.

Şekerin hertürlüsü cız, ben çaya kahveye bile atmıyorum.

Gruba ilk katıldığın kilon yazar canım

Ahaha ama yarın en az yarım saat yürüyüşle gelicem. Bi de şu var ben yoğunbakımda çalışıyorumya benim adımlarım 10000 e yaklaşıyor hergün. Onları yazıcakmıyım.
Aslında onlar rutin oluyor, işte orda benim kafa gidiyor. Dün aeben güzel bir öneri sundu. Madem gün içinde iş yerinde o kadar adım atıyorsunuz. Yürüyüş olarak ekstra 20 dakika yuruyebilirmisin? Diğer hanımlar, meselâ ben yada masa başı çalışanlar 30 dakikadan aşağısı olmasın

Evet yürüyorum. İşten eve giderken iki vesait normalde. Ben tek vesait kullanıp yarım saat yürüyorum.

gezegenim bizim için o adımlar spor olmuyor çünkü tempo yok rutin hergün okadar adım oluyor mesala pazara gidiyon ne kadar hızlı yürüyebilirsin yada alışveriş merkezinde ben onları spor olarak görmüyom .

gune 8 den sonra baslamak nasil bir duyguydu anlatsana biraz
zeyzeyim bugünler gerçekten zor hepimiz yaşadık ama çok çabuk geçiyor sanki hiç büyümeyecekmiş gibi gelsede gözaçıp kapayana kadar büymüş oluyorlar tadını çıkar ali arasımla benim yiğenimin adıda öyle öp yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…