- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Browni kurabiyeye bayılırım. Asla hayır diyemeyeceğim bi tat. Afiyet olsun.
ben tam 40. haftada dogum yaptim annecim hergun bana hurma yedirirdi o nedenle hurmayi su aralar gozumu bile kafamda bile canlandirmak istemiyorum ama severim yani.
ben evde kendim browni kurabiye yapiyorum icinde yarim su bardagi un ve yarim su bardagindan az esmer seker var kalani bitte cikolata cokda cisa girmez dimi
biz aslinda dogumdan oncede 8 9 ortalama uyanis saatimizdi haftasonu. ama simdi hergun 5 6 ya sabitlendigimiz icin nimet geliyor hele 8e kadar uyudum bi kere aman Allahim nasil bi duyguu
Şekerin hertürlüsü cız, ben çaya kahveye bile atmıyorum.
ben tam 40. haftada dogum yaptim annecim hergun bana hurma yedirirdi o nedenle hurmayi su aralar gozumu bile kafamda bile canlandirmak istemiyorum ama severim yani.
ben evde kendim browni kurabiye yapiyorum icinde yarim su bardagi un ve yarim su bardagindan az esmer seker var kalani bitte cikolata cokda cisa girmez dimi
biz aslinda dogumdan oncede 8 9 ortalama uyanis saatimizdi haftasonu. ama simdi hergun 5 6 ya sabitlendigimiz icin nimet geliyor hele 8e kadar uyudum bi kere aman Allahim nasil bi duyguu
Bakanım benim bugünde sporum olmayacak. Bi dayağını alırım :)Tabiki belirtiyorsunuz, artık takımdasınız. Sadece listede deyilsiniz. 500 gr az deyilmi
Kaptanına devam öyleyseayy hele 40 artılar mümkünse abla demesin aaa
Hele ellerim kaşınıyorduBakanım benim bugünde sporum olmayacak. Bi dayağını alırım :)
Gruba ilk katıldığın kilon yazar canımKızlar ve ablalar bi soru sormak istiyorum. İlk sayfadaki katılım tarihi ve başlangıç kilosu bölümleri varya... O kilolar katılım tarihinizdeki kilolarınız mı, yoksa diyete başladığınız kilolarınız mı?
ne istiyosan onu de gülümKaptanına devam öyleyse
Ahaha ama yarın en az yarım saat yürüyüşle gelicem. Bi de şu var ben yoğunbakımda çalışıyorumya benim adımlarım 10000 e yaklaşıyor hergün. Onları yazıcakmıyım.Hele ellerim kaşınıyordu
Aslında onlar rutin oluyor, işte orda benim kafa gidiyor. DünAhaha ama yarın en az yarım saat yürüyüşle gelicem. Bi de şu var ben yoğunbakımda çalışıyorumya benim adımlarım 10000 e yaklaşıyor hergün. Onları yazıcakmıyım.
Evet yürüyorum. İşten eve giderken iki vesait normalde. Ben tek vesait kullanıp yarım saat yürüyorum.Aslında onlar rutin oluyor, işte orda benim kafa gidiyor. Dünaeben güzel bir öneri sundu. Madem gün içinde iş yerinde o kadar adım atıyorsunuz. Yürüyüş olarak ekstra 20 dakika yuruyebilirmisin? Diğer hanımlar, meselâ ben yada masa başı çalışanlar 30 dakikadan aşağısı olmasın
Iste bunu sayalımEvet yürüyorum. İşten eve giderken iki vesait normalde. Ben tek vesait kullanıp yarım saat yürüyorum.
İnşallah. Darısı da başıma olsun artık...Hedefim 89.5 yani 2 kg verip artik 90li kg terk edip 80li kilolara merhaba demek istiyorumm
işte bu azim sevindim bak bunaEvet yürüyorum. İşten eve giderken iki vesait normalde. Ben tek vesait kullanıp yarım saat yürüyorum.[/QUOT
inşallah zehracımHedefim 89.5 yani 2 kg verip artik 90li kg terk edip 80li kilolara merhaba demek istiyorumm
Tşk ederim ablacım. Takdirini almak motive etti beni.işte bu azim sevindim bak buna
gezegenim bizim için o adımlar spor olmuyor çünkü tempo yok rutin hergün okadar adım oluyor mesala pazara gidiyon ne kadar hızlı yürüyebilirsin yada alışveriş merkezinde ben onları spor olarak görmüyom .Aslında onlar rutin oluyor, işte orda benim kafa gidiyor. Dünaeben güzel bir öneri sundu. Madem gün içinde iş yerinde o kadar adım atıyorsunuz. Yürüyüş olarak ekstra 20 dakika yuruyebilirmisin? Diğer hanımlar, meselâ ben yada masa başı çalışanlar 30 dakikadan aşağısı olmasın
zeyzeyim bugünler gerçekten zor hepimiz yaşadık ama çok çabuk geçiyor sanki hiç büyümeyecekmiş gibi gelsede gözaçıp kapayana kadar büymüş oluyorlar tadını çıkar ali arasımla benim yiğenimin adıda öyle öp yerime
gune 8 den sonra baslamak nasil bir duyguydu anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?