Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öyleyse günlük adım sayısını kaldırıp yerine gerçek yürüyüşün dakikasını yazalım

yeniler için kendimi tanıtıyım.
Ben Ayşe 1 Ekim itibariyle 48 yaşındayım.
bana moni/cim, ayşe/cim abla teyze nene .. ne isterseniz diyebilirsiniz
hiç öyle yasemin gibi takıntılarım yoktur
kaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancım takıntılıyım ne yapayım

ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler

özlemcim 200 gram vermişsin bu kilo almaktan iyidir sıkıntın herneyse Allah hayra çıkarsın gülüm benim
sağolasın saram amin inşallah işyerinde perşembe çok can sıkıcı bir olay yaşadım hala etkisindeyim o gece hiçbirşey yiyemedim rabbim hırslı kalp kıran vicdansız insanları ıslah etsin daha kötü beddua etmek istiyorum tutuyorum kendimi
bende uzun süreli açlık acayip baş ağrısı yapmıştı baktım olabiliyormuş bilgin olsun
yok bende pek yapmıyor benim başım başka şeylerden ağrıyor

Rabbim gönlüne ferahlık versin özlemim, ne sıkıntın varsa uçup gitsin inşallah.
sağolasın canım amin inşallah

sağol canım hayatta en değerli şeylerden biri gönül ferahlığı yorgunluk vs hiçbişey

kuzum senin aracılığınla tüm takımdan özür dilerim inanın bu kafayla yiyeceğe saldırırdım eskiden olsaydı inşallah toparlayacağım

takımı kutluyorum çok faydam olmasa da ayrıca dereceye giren arkadaşlara da tebrikler kızlar

özlemim çok üzüldüm biliyom çok acıtıyor bende 1 yıl evvel böyle bişey yaşadım ve kendimi kaybettim işte o arada aldım 10 kiloyu aniden menopoza girdim değermi o insanlar için değmez ama hiç bişey baki değil lütfen kendini bırakma bol bol inşirah süresini oku

Çok sinir bozucu

Sen yeterki ıyi ol, gerisi zaten gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…