mehtap bir gün acilin ortasında benim oğlumla yaşıt biri bana ismimle bağırıyor döndüm dedimki bana bak bidaha bana ya abla dersin ya hanım dersin ismimle bidaha acilin ortasında bağırma bakmam dedim nitekimde bakmadım pes etti abla dedi . valla doktorlar bile abla diye banaSanal çok önemli değil de bana gerçek hayatta kimse abla demiyor
Benden 2-5-9 yaş küçükler adımla hitap ediyor çok sinir oluyorum
ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler
evet şimdi gene yazdım baktı gene cevap vermedi bidahada gel demem gelecek olursada işim var derim çok sinirliyim hava çok güzel dışarı çıkıp yürümek istiyom çıkamadım saracım.En sinir olduğum şey insan hazırlık yapıp bekliyor sorumsuzluğa hiç tahammülüm yok
davranışları hiç hoş olmamış amaevet şimdi gene yazdım baktı gene cevap vermedi gel demem gelecek olursada işim var derim çok sinirliyim hava çok güzel dışarı çıkıp yürümek istiyom çıkamadım saracım.
mini mini ufak tefek bişeysin gezegenimben senin yanında gadana gibiyim
Tamamen katılıyorumsaolasın. bazı şeyleri yiyemediğimden karbona kaçtım. tatlı çikolata değil ama simit, pilav yedim. ama çok şükür artık daha iyiyim.
sağlık ve huzur herşeyin başı valla
Valla annem öyle alıştırdı ben masumumYav arkadaş torun sahibi bir ninesin
Daha abla diycekmis
Bak bana değil torun 1. Sınıfa giden bebeğim var laf aramızda 40 yaşında doğurdum ama gencim güzelim nine değilim
Şaka bir yana diyebilirsin canım eski takımdaki en buyuk kusiydim çoğu arkadaş abla derdihic rahatsız olmam canım daha samimi canım gönül rahatlığıyla de
Bu takımda yaditlarimin olmasında çok gugüz
sakin olmaya çalışıyorum ama aslında çok sinirliyim niye dersen okadar şey hazırladım ben tek yaşıyom alışveriş yaptım onlar için onları bitirmem aylar alır neyse la havledavranışları hiç hoş olmamış amasaygısızlık resmen
Bana yolla onları, saçlarını elime bi dolayımSanal çok önemli değil de bana gerçek hayatta kimse abla demiyor
Düşünmem lazım.çok istiyosanız ben size apla derim
hımmm diyebilirsin senden yaşlı gösteriyom monicim
gezegenim pis bir huyum var çok sabirliyim ama sabrım biterse tavrımda değişir bidaha gel demem gelecemde desede kabul etmem çok önemli bir bahanesi yoksa.Bana yolla onları, saçlarını elime bi dolayım
Ben sizin oradaki gezme saatlerini anlamıyorumgezegenim pis bir huyum var çok sabirliyim ama sabrım biterse tavrımda değişir bidaha gel demem gelecemde desede kabul etmem çok önemli bir bahanesi yoksa.
neyse vardır bundada bir hayır sinirlenmeyecem hayat güzel hava güzel sağlığım yerinde hamdolsun.Ben sizin oradaki gezme saatlerini anlamıyorum
Kahvaltıya gidilecekse en geç 10
Kadın oturmaları en erken 4 de başlar, ikramlar ona göre hazırlanır
Çaya gidilecekse akşam yemeğinden sonra gidilir
Erkekli, ve yemekli en geç 5 olur
O yüzden fazla yorum yapamıyorum.
Velhasıl beklemekten nefret ederim
Tabiki belirtiyorsunuz, artık takımdasınız. Sadece listede deyilsiniz. 500 gr az deyilmi
Browni kurabiyeye bayılırım. Asla hayır diyemeyeceğim bi tat. Afiyet olsun.
Şekerin hertürlüsü cız, ben çaya kahveye bile atmıyorum.
zeyzeyim bugünler gerçekten zor hepimiz yaşadık ama çok çabuk geçiyor sanki hiç büyümeyecekmiş gibi gelsede gözaçıp kapayana kadar büymüş oluyorlar tadını çıkar ali arasımla benim yiğenimin adıda öyle öp yerime
O benden 2 yaş küçük olana kendi bacısı abla diyor ama oda ondan 2 yaş küçükayy bunlar 2 bacı deli etcek benihe bide yasemin
kız ne güzel işte abla dememeleri 2 yaş küçük ne diye abla desin zaten
İ ihh istememçok istiyosanız ben size apla derim
İyi yapmissinmehtap bir gün acilin ortasında benim oğlumla yaşıt biri bana ismimle bağırıyor döndüm dedimki bana bak bidaha bana ya abla dersin ya hanım dersin ismimle bidaha acilin ortasında bağırma bakmam dedim nitekimde bakmadım pes etti abla dedi . valla doktorlar bile abla diye bana
Yolluyorum="gezegenfeza, post: 57863178, member: 881656"]Bana yolla onları, saçlarını elime bi dolayım
ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler
inan ki işin çokluğu yorgunluk vs bişey değil,bu kez yemeğe değil si..ya saldırdım.tabi ki değmez ama sana zararı dokunuyorsa nasıl iyi olyursun ki okuyacam canım ama artık beddua etmek istiyorum böylelerine ciddiyim hep allah bildiği gibi yapsın diyordum
sağol kuzum benim
Yav arkadaş torun sahibi bir ninesin
Daha abla diycekmis
Bak bana değil torun 1. Sınıfa giden bebeğim var laf aramızda 40 yaşında doğurdum ama gencim güzelim nine değilim
Şaka bir yana diyebilirsin canım eski takımdaki en buyuk kusiydim çoğu arkadaş abla derdihic rahatsız olmam canım daha samimi canım gönül rahatlığıyla de
Bu takımda yaditlarimin olmasında çok gugüz
Sanal çok önemli değil de bana gerçek hayatta kimse abla demiyor
Bir insan neden baska bir insani kirar, kirmak isterki anlamiyorum. Ellerine ne geciyorki acaba, gunah degilmi, kul hakki degilmiözlemim çok üzüldüm biliyom çok acıtıyor bende 1 yıl evvel böyle bişey yaşadım ve kendimi kaybettim işte o arada aldım 10 kiloyu aniden menopoza girdim değermi o insanlar için değmez ama hiç bişey baki değil lütfen kendini bırakma bol bol inşirah süresini oku
canım sen evli değil miydin? ben mi yanlış hatırlıyorum?sakin olmaya çalışıyorum ama aslında çok sinirliyim niye dersen okadar şey hazırladım ben tek yaşıyom alışveriş yaptım onlar için onları bitirmem aylar alır neyse la havle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?